Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
nipponia #235 De látom ismét felütötte a fejét ez a warez jó vagy rossz dolog téma. Szerintem azok az emberek akik tiltakoznak a warez ellen ezekben a topicokban, azoknak boltjuk van vagy baromi jól keresnek.
Én is azt vallom, vegyük meg gyáriban, eredetiben a játékokat. És a gyerekemet is erre fogom oktatni. DE CSAK HA TEHETIK. Ez a lényeges szempont. Azok aki tüntetnek a warez ellen, valszeg nem 100-150 ezres fizuból élnek (tisztelet a kívételnek), nem kell 100 ezres számlákat fizetniük és még mellette eltartani a családjukat. A többségük apuci pénzén élnek, apuci a seggük alát tolja a dolgokat, vagy éppenséggel nekik is egy konzol boltjuk van:). Nem a warez tette tönkre az országot és nem a lopások. Minden tetted mögött van egy indok. Ha teszem azt keresnék annyit amiből kényelmesen megélek a családommal, kifizettem a számlákat és nem okoz gondot a gyereknek megvenni az adott játékot, akkor biztos nem fogok lopni hogy kockára tegyem ezt. Így is megveszem neki gyáriba, amire tudom hogy érdekli, játszani fog vele. De sajna amíg az igazi hulladék játékokat is 15-18 ezer forintért árulják, addig hadd legyen már meg az a kíváltságom hogy nem veszek zsákbamacskát. Ha mondjuk adott lenne a lehetőség hogy a gyerekkel bemegyek a boltba és kipróbálom az adott játékot, akkor már ez is egy nagy javítás lenne. Mert a demókat mindig kicsicsázzák, hogy megvedd a játékot. Sajna ez igaz, hogy őket csak a részvényesek és a bevétel izgatja, nem pedig az ember. Nem hibáztatom őket, ha én lennék részvényes, valszeg engem is csak a pénz érdekelne. De sajna nehézségek árán kell eltartanom a családomat. És inkább warezolok, kevés pénzből és illegálisan örömet okozok a gyereknek, minthogy hadjam csavarogni, bandázni és drogozni. Szerintem ez a warez egyetlen áldásos hatása, inkább erre költse a pénzét/pénzemet.
A másik, a PS3-ra ugyanannyi a játék mint 360-ra, így nem értem ezt a felháborodást.
Bocsánat mindenkitől, akit megbántottam volna ezzel a hozzászólásommal. Nem állt szándékomba.