Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
Ha jól értem itt a lényeg azon van, és épp ez benne a köcsögség, hogy a hardware-emet bannolják, szóval én ezek után hiába veszek eredeti játékot, baszhatom, mert azzal sem fogok tudni neten játszani.
Azt elismerem, hogy amivel az ember huzamosabb időn át játszik neten, azt igenis vegye meg, jómagam is megtettem pl. Bf42, Bf2 esetében, viszont hozzátenném, hogy mindkettőt ki is próbáltam előtte tört szervereken, mert azt sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy
zsákbamacskát vegyek.
Igy hogy teljesen ugrik a live, meg végképp nem tudok kipróbálni még csak single-ben sem semmit.
A PC-s párhuzamra reagálva meg annyit tennék hozzá, hogy kiváncsi vagyok, mennyire lenne jó kedvük az itt éljenző embereknek, ha egyik nap használ bármilyen tört játékot, vagy software-t (100% hogy mindenkinek van ilyen) másik naptól meg már soha az életbe nem tölthet le semmit, csak ha lecseréli a gépét.
Arról nem is beszélve, hogy aki előfizetett Live-ra az gyakorlatilag kidobta a pénzét az ablakon.
Jogos amit MS próbál elérni ezt nem kétlem, csak éppen a módszerrel van a baj. Nem értem miért nem vezetnek be mondjuk normális cd kulcsos rendszert, így aki kamut tölt baszhatja a netes játékot, vagy ilyesmi.
Ez így túlzás.