Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
  • PsyhoApu
    Akkor hozzászólok a témához.

Megértem az MS álláspontját. Elég költséges fenntartani a live-ot, és mivel ők is pénzből élnek nem érdekük közszolgálatot nyújtani. A pénz nekik nem az alapgépből, hanem a játékokból van. Ergo, ha valaki feltöri a gépet, hogy menjenek rajta a tört játékok az automatikusan kizárja magát ebből a közegből. Nem fizetsz 15k-t egy progiért, nem játszol a neten. A ps1-nél valahogy kibírtam hogy nincs netes játék, nagyon jó single player game-ek vannak.
    Ha valaki azt mondja hogy nem telik neki ilyen áron játékokra, erre én csak azt mondom hogy nem kötelező játszani. Vagy ha játszani akarsz akkor kompromisszumokat kötve (net nyista) Szerintem nem létszükséglet, hogy egész nap a konzol előtt kockuljon az ember. Nem telik rá? Keress olcsóbb alternatívát, elvégre ez nem levegő e nélkül lehet élni.
    A pc párhuzam kicsit sarkított. Elvégre a gépet én rakom össze, az operációs rendszert én választom meg, ha az MS úgy dönt hogy minden kalóz winnél letiltja a net elérést, nem fog nagyon zavarni. Mondjuk a hardver ban kissé nehézkes lenne, mert nem az ms szerveréhez csatlakozva lépek fel a netre. A szolgáltatók meg ebbe nem mennek bele.

Még egy apróság, szvsz hamar ki fog jönni egy olyan megoldás ami megváltoztatja a hardver azonosító kulcsát, így a live rendszer egy új gépnek fogja látni. Egészen a következő nagytakarításig.