Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
  • FoToS
    Végig olvastam a hozzászólásokat.Sajnos itt is az egy mint a magyarok között.Széthúzás :( Sajnos nem mindenki engedheti meg magának az uj drága játékokat és mivel ácsingózik az ember nem tud várni hónapokat a játékra mert közben jön egy ujabb még jobb.Csacsi.Mi lenne,ha nem lennél ennyire negativ,azért mert téged nem baszott ki a többiek azért vannak itt mert nekik igen is nagy érvágás ez,hogy nem tudják 100% kihasználni a gépüket.Kérdem én minek akkor innentől mikrofon?Sokan vannak akik gyöjtötték a kis pénzüket,hogy vehessenek egy ilyen masinát és mivel nincs pénzük ezért megveszik az 500-600ft DL lemezeket mint én is és itthon szépen kiirom magamnak a játékot.Hogy ezzel megkárositok valaki leszerom.Én fotos vagyok megcsinálomn a fotót megveszi bescenneli és csinál magának.Én nem megyek oda és formázom le a gépét!!Én nagy Sony fun voltam megtetszett a box főleg a live része miatt vettem is egyet 110.000 használtan.Megérte a pénzét,de most már sajnos nem tudom kihasználni amiért vettem így a játék élményemnek is annyi.Még szerencse,hogy Silver voltam igy nem buktam el azt is.A Marketlace sajnálom mert a demókat azért jó volt töltögetni.BY live RIP :(