Miért akarunk egyre intelligensebb gépeket létrehozni?
  • Alice Sabbat
    Ebben a kérdésben gyakorlatilag mnidnekinek vannak érvei és elenérvei ...

Szerintem a mesterséges inteligencia egy olyan dolog ami az idö függvényében (eltekintve az esetleges kihalási fázisoktól)) célkitűzésel megvalósítható és megfelelő körülmények között megalkotható mivel Az analóg és digitális világot felfoghatjuk Gépi Digitási jelhalazon alpuló igen nem logiai kapukból felépülő redszernek valamint organikus vegyi alapon működö redszernek ... és mindkettő redelkezik/rendekelzhet inteligenciával és ez a 2 inteligencia sohasem fog egy és ugyanazon lenni, mnidenfélképpen különbözniük kell ... Viszont hogyha anyira akarunk a magunéhoz hasonló gondolkodást létrehozni akkor azt kel apaul venni szerintem hogy mnidkét redszer anyagok terek stb kölcsönhatásán átalakulásain alapszik ... és ezek a köclsönhatások átirhatóak digitálsi jelekké hogyha elvonatkoztatunk az anyagiasságtól tehát
    az elsősorban hogyha az idegselytek működését mniden atomnyi kis mértékben meglévő tulajdonságaival enyütt programkódokba átkonvertáljuk a logikáját megírjuk és felépítjük a pontról pontra elméletben megalkotható szabad tudattal rendelkező kép szinte program ... és ezt nevezhetnénk mestersées inteligenciának.. mivel az emberi viszonylatban a mesterséges a digitálist, a gépiest jelenti ....

másik oldala a dolgonak hogy (bizonyítéka) hogy évmilok alatt az organikus test úgy alakult hogy az anyagok kölcsönhatásai és egymásra való reakcióikhoz alkalmazkodott és együttest alkotott .. és ez a folyamat megírható sokkal gyorsabban is ... az már részlet krédés hogy más anyagokkal ... Chipekkel ... kapukkal.. az egének a legkiseb részével amiismétlődhet ... gépies lehet ... és ez a konvertációs válltozó vagy épp fix pont is a végén csak eggy hiperbonyolult képlet lesz .... ami papírra lehet írni.. és az lesz az ugynevezett AI

(bocs ha "csúnyán írtam" de sietek ) ....