• Drachomir
  #27
  most olvastam vegig ezt a hagymasmiazmat a net jovojerol es tomegek altal kepviselt relevans informaicorol.. nos .. mivel informatikus es konyvtaras is vagyok tobb szempontbol nem ertem az ilyen temaju cikkeket..
  miert szukseges olyan dolgokrol nagy hangon nyilatkozni aminek semmi realitasa?
  mi az h youtube relevans infokat hordoz mert sokan megnezik.. ez baromsag .. az a vacak semmi massal nincs tele csak poenosnak hangoztatott identlen videokkal..
  iwiw?? egy zart rendszer amiben meg a hirdetesi oldalakat sem kepesek kiszurni es naponta 3 levelet kell torolnom mert ismet egy uj MLM cegprobal gazdagga es gondtalanna tenni?
  google.. hat inkabb hasznalom a libinfot mert nincs kedvem napokat tolteni nemmukodo vagy eppen sex oldalnak burkolt hirdeteseket nezegetni a beirt keresesem eredmenyekent..
  mellesleg akinek eddig bejott nezze meg a google 2.0-t meg a szakteszterek is azt mondtak h egy rakas kaki..
  masreszrol .. a konyvtarak addig biztosan eletben maradnak amig a felsookatatasban a tanaraink meg mindig a 30 evvel ezelotti tanterveiket osztjak es nem hajlandok emailt olvasni vagy pl zart es biztonsagos belso halozatot hasznalni amin a sajat diakjaikkal normalisan kommunikalhatnanak..
  meg egy utolso szoszenet,, deep web es az informaciok..szep alom h az ertekes infokat a cegek akik uzemeltetik a servereiket midenfele kereso motoroknak csak 'ugybol' felajanljak.. es mi lesz a hackerekkel akik igy melo nelkul maradnak? :)

  remelem fenti sorbol kitunik mennyire tartom ertelemsnek a cikket.. talan inkabb arra kellene figyelnunk amit a nyugati konyvtarosok tesznek -pl: ask the librarian- es amilyen szerepet kinnt kapnak a szakkepzett dokumentum=informacio osztalyozashoz erto emberek ...