1: Nem én kezdtem a "...nénikéd." és "Fanatikus barom!" és "nagyokos" kifejezésekkel. Ebből nagyjából ezt vettem le, hogy veled ilyen hangnemben lehet/szoktak beszélni.
2: Az általános védelmi hibás kérdésed nem ezt mutatta
3: Mint mondtam: relatív kinek mi jön be. Kb mint a motor és a kamion közti különbségek, mindegyik másban jobb, nem érdemes hasonlítgatni, ergo flame-elni is felesleges.
4: Nem olvasol a sorok között. "gyakorlatilag", ami annyit tesz, hogy megteheted, hogy nem követed, de akkor magaddal baszol ki. Vegyük a böngészőket példának. Ha nem lenne bennük az úgynevezett quirks mode, akkor nagyon kevés weboldalt tudnál normálisan vagy egyáltalán olvashatóan megnyitni, tehát nekik is alkalmazkodniuk kell az IE által felállított "szabványhoz", ha fenn akarnak maradni a piacon, akár ingyenes alternatívaként is.
5: Mondtam én egy szóval is, hogy a részesedés miatt használok bármit is? Sajnos ezért nem a multik, hanem a sötét userek tehetők felelőssé, akik elé ha egy tál híg fost teszek, azt is megeszik, majd ha valaki csak megemlíti, hogy talán ehetne például rántotthúst, akkor kioktatja, hogy mekkora hülye, mert a híg fostól nincs jobb, meg ő nem ért annyira hozzá, eszi, oszt jó'van. Tanulva az előző hozzászólásodból, mielőtt leírnál, hogy "Egy nyálas kis köcsög vagyok, aki nagyra van magával", nem azt nézem le, aki nem ért a géphez, mert mindenki úgy kezdni, hanem aki ennek ellenére okoskodik, nincs önkritikája és mindenáron meg akar valakit győzni, hogy neki van igaza, persze körleveleket "bocsi, de lehet, hogy igaz" és hasonló szövegekkel bővítve továbbküld meg hasonlók, van belőlük bőven, a zombigépek 90%-át ők teszik ki.
6: Attól függ mit szoksz meg.
7: Valóban nem váltam jobb emberré, de te sem azzal, hogy ezt a pofámba vágod.
8: Azért írtam le, hogy felfogd: Az éremnek két oldala van, oda-vissza sárdobálásokkal nem érünk el semmit, a végtelenségig lehet folytatni.