"Na akkor nagyokos: magyarazd meg az Altalanos Vedelmi Hiba kifejezest"
Hivatalos magyar nyelvű support Google második találatára. Látszik, hogy a Linuxosok azon (állat)fajtája vagy, aki ha hirtelen eltűnik minden a monitorról, millió darabra kapja a gépet mielőtt megnézné, hogy nem-e áramszünet van esetleg.
#231: Ebben látod teljes mértékben igazad van. De ettől függetlenül, ha egyforma ideig használsz 1-1 szoftvert, akkor ismerszik meg, hogy a gyakorlatban melyikkel tudsz gyorsabban dolgozni. A szabvány meg gyakorlatilag (akármennyire is fáj) az, amit az adott feladatban mindenkori legnagyobb részesedésű szoftver követ.
#232: Relatív. Nekem zavarosabbnak tűnt a gedit-ben lévő halandzsa, amikor felmountoltam a 4db NTFS partíciómat Ubuntu alatt, mint amikor akár egy hexa kulcsot szerkesztettem registryben. Nem beszélve, hogy rendes szöveggel beírod GUI alatt(!) egy adott alkalmazásnál, hogy mondjuk a profil könyvtára ne a C:\Documents and Settings...\ könyvtárban helyezkedjen el, hanem például az E:\Profiles\xy profil\ helyen, nem félve attól, hogy véletlenül a nagy terjedelmű szövegben törlődik egy nem kívánt karakter szerkesztés közben és máris összeomlott a rendszer.
#233: Erre akár én is mondhatnám, hogy a sok Linux fan nem tudja felfogni milyen érzés mindent pár kattintással elintézni, testreszabni, esetlegesen olyan "bonyolult" dolgokat is, ami Linux alatt magasszintű programozási ismereteket igényel.
De nem mondom, mert nem vagyok olyan sötét állat, hogy általánosítsak az alapján, hogy valaki milyen oprendszert/szoftvert használ.