• assdf
    Én nem irok nagy szavakat.
    A szakdolgozatom ms wordben irtam, minden különösebb gond nélkül (természetesen stilusok, tartalomjegyzékkel együtt egy rakás formai követelményt betartva, táblázatokkal grafikonokkal). Viszonylag gyorsan ment.

A kollégám nagy linuxos ezért ő openofficban irta. Nos, körülbelül 10 percenként hallottam tőle egy jó nagy anyázást, hogy ez a funkció miért van úgy eldugva, ez miért nem található meg, ez miért van igy elbonyolitva, miért ilyen tetü lassú stb. Megtörtént hogy egyszerüen átküldte nekem az adott részt hogy formázzam meg neki bizonyos szempontok szerint mert oo-ban egyszerüen képtelenség/agyonbonyolitott.

Na most ebből nem következik hogy az OO szar vagy az ms office jó, mivel ezek szubjektiv vélemények, de ő megfogadta hogy oo-ban többet az életben semmit nem csinál az biztos.

-más: megnyitottam egyszer a még félig kész dolgozatot oo-ban is. word alatt 26 oldal volt, oo-ban 31 oldal és természetesen minden el volt csúszva... Szóval ennyit a kettő kompatibilitásáról.

Flame ne legyen belőle ezek megtörtént dolgok és szubjektiv vélemények.