2 túrórudi, 1 axe spré
  • Z
    Sziasztok!

Nem olvastam végig az egészet.

Topiknyitónak:

1. gyorsan felejtsd el az ilyen haverokat, akik lopásra beszélnek rá! Ne hagyd magad befolyásolni ilyen esetben. Régebben engem is rá akartak venni mindenféle hasonló hülyeségre. Megmondtam, hogy felejtsetek el. Nem akarok tudni róla. Mondogatták még 20 percig, koptatták a szájukat, hagytam, a végén ennyit mondtam szép nyugodtan:
    - Nem értesz magyarul? Egyszer már mondtam, hogy nem. Tehát azt nem azt jelenti, hogy OK, menjünk lopni...hanem azt jelenti, hogy nem. :DD
    És lám, békénhagytak azóta is.

2. gondolj bele abba, hogy ha összejön, akkor legközelebb bátrabb leszel. Komolyabb dolgot akartok elcsenni. És esetleg elindulsz egy olyan úton, ami nem kissé lejtős...

3. ne lopj többé!

4. esetleg próbálkozz meg egy bocsánatkérő levéllel az áruháznál, hogy szánod-bánod, amit tettél, és többé nem fordul elő, stb. Ez néha bejön. Hátha segít a későbbiekben.

Másoknak:
    Nem akarok politikát belevinni, de egy ilyen jellegű lopás értéke semmi ahhoz képest, amit az ország bizonyos emberei zsebre tesznek! Nem leoltani kéne a szerencsétlent, valószínűleg megbánta a tettét. Különben nem írt volna ide, hanem sz@rna az egészre. Mellesleg valószínűleg a roma származású "haver" tesz is az egészre...