2 túrórudi, 1 axe spré
  • Mirk
    lol
    a lopás az lopás, fel nem foghatom hogy írhatsz ilyet, hogy nagyvállalattól vagy gazdag embertől lopni nem bűn. mert akkor nem tulajdonítod el valaki más vagyonát? de. a lopás pedig azt jelenti hogy elvenni valamit ami nem az enyém nem pedig azt hogy igazságot osztok a szegényeknek a lopott értékek által meg hasonló robin hoodos szöveg amitől te nagyon faszának érzed magad.
    és milyen jó világ is lenne ha mindennap kezeket vagdosnának le mi? főleg így a 21. században:) tényleg okos vagy
    "Egy nagyválalat vezetőjét v 1 politikust aki lop és a kisemberek megélhetésével játszik pedig halálraítélném kapásból"
    iken. és ha józsi követ el szabálytalanságot foci közben akkor őt egyből kivégezzük mert neki kettővel több focimeze van mint nekem. hogy képzeli hogy szabálytalankodik? nekem csak egy szakadt alsógatyám van tehát szabadon felrughatok 3 embert a meccs alatt. egyértelmű és igazságos nem? a kismeberes dumát meg hagyjuk légyszi ne akarj még politizálni is mivel egyrészt nem szabad másrészt meg kicsi vagy hozzá ha karlevágásokról meg halálos ítéletekről beszélsz.
    nem akarok flémelni de tényleg nagyon fejbevágott a hozzászólásod, te is olyan ember vagy aki gyűlölködni fél lábon is tud.
    hogy képzeli xy hogy gazdag mikor én nem??
    hihetetlen hogy járnak ilyen gondolkodású emberek az sg-re