2 túrórudi, 1 axe spré
  • Hixer
    #193
    Tesco könyvbe volt, hogy a kamerakezelő csávók tapasztalatból úgy kiszúrják kit kell követni, hogy nincs esély, már a bejáratnál tudják rólad, hogy mit fogsz csinálni, há kivéve ha nagyon nem úgy nézel ki, máshogy viselkedsz. Szóval gondolom egy menő fehér cucokba papucsba mászkáló napszemcsis BMW kulcsot pörgető csávót nem követnek mer az kis értékbe úgyse lop. De egy Kaisers szatyros sapkás szakadt, szakállas csávót azér követik, aztán ha lett vmi, szólnak a Bélának akik meg odamennek oszt kidobják. Szimpla statisztika, kik szoktak gyakrabban lopni, tökmindegy miért. Aztán meg sokan ezt rasszizmusnak bélyegzik, főleg azok, akiket érint, de reálisan gondolkozva mondjuk pl. MediaMarkt-hoz jelentkezik egy kissebségi ember rakodónak. Mérlegelve a dolgot, 90% az esélye, hogy azért jött, hogy könnyebben eltüntethesse a dolgokat, vagy segítsen eltüntetni vkinek. Természetesen 10%, hogy rendkívül rendes és sohase csinálna ilyet, de megéri a cégnek vállalni a kockázatot? Te vállalnál ilyen kockázatot? Nagyon szeretnek a rasszizmussal dobálózni mostanság, pedig ez már egyáltalán nem az, hanem tapasztalat és statisztika. Nem csak másokon múlik, hogy nem vesznek fel mindenhova kissebségi embereket.

    Szal ha egy csöves belép a tetyóba, valszeg követi a kamera, ezután bemajszol 2 db Túró Rudit oszt kicsoszog, hiába látták nem fogja senki se hívni a rendőröket meg katonákat, mittomén, a könyvbe is írta a csávó, hogy volt, hogy egy eléggé ramatyul kinéző nő jött be a kisgyerekével, soványak, mint a gyufa, kigyalogolt két szatyorral, biztiboy elkapta őket belenézett szatyorba, volt benne kenyér, tej, párizsi, akkor elengedte őket. Valószínűleg téged nevelési célzatból megpróbálnak elriasztani, hogy a jövőbe ilyet ne csinálj, megjegyzem én, meg a haverjaim sose tartottuk menőnek, viccesnek, hogy valaki lop. Csináltunk hülyeségeket az igaz, de lopni sztem nem menő.

    Na valszeg nem kell aggódjál, lehet, hogy példát statuálnak veled és akkor télleg lesz vmi büntetés, de csak azér, hogy megjegyezd ezt nemkéne.

    Namost, hogy vki bezabálja a sajtoskfiliket... az technikailag lopás, a csávó meg sztem nem normális.