2 túrórudi, 1 axe spré
  • Kaplan
    Érdekes téma.
    Életemben egyszer csentem el valamit, mégpedig egy 50 ft-os radírt még 7 évesen, ahogy kiléptem a boltból mutattam anyámnak, hogy ezt hoztam de megbántam vigye vissza. Aztán elmondta, hogy ezt nem szabad, szóljak neki megveszi blablabla. De a lényeg, hogy nekem kellett visszavinnem. Meg sem fordult az agyamba a lopás fogalma többet.. Valamelyik nap fizettem egy ötszázassal egy 137 forintos ásványvizet, az eladó srác pedig úgy nézegette azt a papírpénzt mintha hamis lett volna, őszíntén szólva, kőkeményen felháborodtam. Ki is fizettem fémpénzzel, az ötszázast meg ott hagytam neki vizsgálgassa... Nyílván majd ötszázasokat fogok nyomtatgatni.. peff. A másik fele pedig ez az áruhazban való evés, hmm, érdekes, én egyszer nem merném megtenni, hogy kibontok egy túró rudit megeszem és a papírját elbaszom valahova. Elég szánalmas. Amikor a húgomnak veszünk egy Pombert és anyám kibontja előbb, mert már örjöng érte akkor is inkább előre megyek kifizetem, mert nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Én ezt gondolom erről a témáról.