Avagy csak igazi mai slágerek és minden idők legnagyobb slágerei...
  • n3whous3
    #1
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de kimondottan útálom a rádiót. Sokat hallgattam régebben, de mára csak a hányinger kerülget tőle. Hogy miért?

    1. Sláger rádió. Szerintem sokatoknak feltűnt, hogy ugyanazokat az okádék zenéket nyomják folyamatosan. Cserháti, Edda, KFT, Bikini, Quenn (na ez nem okádék, csak az, hogy ugyanazt a 3 zenét adják tőlük). És még sorolhatnám. És nem csak az a baj, hogy ezeket utálom. Másnak lehet, hogy tetszik. Na de minden nap ezeket hallgatni? Ugyanazokat a lerágott csont zenéket??? Minden jobb együttestől is csak 1-2 zenét adnak, amitől már feláll a hajam.

    2. Rádió 1. Hasonlóak az okok. Itt is van pár "kedvencem", de nem szitkozódok, ez csak saját vélemény. Azért azzal talán többen egyetértetek, hogy nem kéne tényleg folyamatosan ugyanzokat játszani...

    3. Na ez már itteni rádió: Juventus Orosháza. Na mi az új szlogen? "Annyi jó zene van!". Hát ettől is csak okádnom kell. Pár hónapja ez volt az a rádió, amit még hallgattam örömmel. Sok olyan zenét adtak, amit rég hallottam, sőt, volt sok ismeretlen is. De azok is jók voltak. Most pedig "ez". 1-2 hónapig Rádió 1 style volt (de még a mostanitól igényesebb), majd most átálltak a Sláger majmolására. Majdnem tök ugyanazokat játsszák. És még volt képük azt is hírdetni magukról, hogy "nem az elcsépelt zenék mennek".. Á nem. Csak ugyanaz a hulladék, amit a sláger már évek óta nyomat.

    Nektek mi a véleményetek? Nálatok a helyi rádiók ugyanígy meghülyültek?

    p.s. Mondja már meg valaki, hogy mi a f*szom az a rádiósnapló. Kib* sláger és rádió 1 is mondogatja, hogy "írd fel a rádiós naplódba: most az xy rádiót hallgatod..." Na ettől szó szerint idegrohamot kapok.