sathinel#55
1 giga memória nem nagy manapság. De nem kell neki ennyi. Azt amit leírtam azért csináltam, hogy megnézzem hogy megy a rendszer. Eléggé megterhelő win alatt akármit is mondassz. Ha szerinted ok hogy a winyóra dolgozik, akkor még nem láttál linux-ot bebootolni USB-ről, vagy úgy bootolni be, hogy minden progit memóriába rakjon, és ne töltsön. Windows csak játék terén jelent nekem valamit, egyébként nem mondassz olyasmit amit itthon megcsinálok winen, és linux-on nem. A játékokhoz megint minimum az 1 giga, de inkább 2 giga kell a normál futtatáshoz. Hogy ne töltsön sokat winyóról(márha megcsinálták jól). ezekután azt mondani, hogy 1 Giga memória sok, az kicsit tényleg hasonlít a Dos-os időkre. Ma 2007 van. Nézz utánna az alap konfigokat mennyi memóriával árulják.
PDF: sokkal szebb ha így küldöd a doksikat, és mindenhol ugyanúgy néz ki.
OO, gimp, és a többi felületét meg kell szokni. Az hogy hozzá vagy szokva egy felülethez, az nem jelenti azt hogy ha máshogy van kialakítva akkor nem használható. Nekem eddig minden ment vele amit akartam. Lehet hogy keresni kelett az elején, de ha nem akarsz még office-t is venni akkor nagyon jó alternatíva. Főleg pár száz gép esetén.
Ha az MS megtartja piaci fölényét, akkor te vagy elmész hozzá dolgozni, vagy max ha teljesen új dolgot találsz ki akkor érvényesülhetsz az IT iparban. Lottózni szoktál? Kb akkora esélyed lessz így hogy valamit elérj. Pl van egy jó ötleted egy új videólejátszóra, vagy zenetömörítési eljárást fejlesztessz ki ami jobb mint az eddigiek, akkor szerinted mit tudsz majd kezdeni vele???