• sathinel
    Lehet hogy kétszerannyi ramot eszik? ez csak win alatt vagy linux alatt? bár én mindkét helyen használom, és nekem nagyon bejön már 1.5 éve. Az tetszik legjobban hogy 1 gombnyomásra PDF, és az mindenhol ugyanaz:D Amúgy lehet hogy több memót eszik, de nézd meg a méretét mekkora. Ja és nem mellékesen ingyé:D Ha ennek a hátránya a 2x-es ram akkor ok. A többi hátrány amiket hallok, csak MS-ből OO-ba láttam, tapasztaltam, visszafelé nem. Pedig powerpoint doksikkal is dolgoztunk és símán vette a win.

Infóóra alól felmentés azért mert pl linux-ot is kéne tanulnod? Elég érdekes a hozzáállásod a témához. Vagy főnök leszel, vagy megmondják mit csinálj. És egy informatikusnak alap dolog lenne hogy egy oprendszer ne legyen akadály. Bár ha nem annak tanulsz, akkor értem a hozzászólásaid. Egyébként az az érzésem hogy ugyanannyira leszel informatikus mint egy betanított win programozó mint ahogy sok cégnél csinálják.

Memória Ubuntu alatt? Többet használ, akkor nagyon jól megcsinálták. Az hogy megy 4 film, amiket kirakok maxra, és a beryl kockát ha forgatod, akkor átlátszó tehát látod mind a 4 filmet, és közben elindítod a google-earth progit, meg internetrádió, meg DVD-ről még 1 film, youtube videó, gimp, OO mennek, és akadás nélkül tudok bánni a rendszerrel. Egyen többet nem bánom, de idegesít, mikor az XP-be belépve hogy játszak, egy csigának tűnik a rendszer. Ja és Beryl alatt megy az animált skydome is, és 67 FPS alá nem megy: 3200+atholon AM2 , 1Giga RAM, 7600GT, 13 Gigás régi winyó(amit a bad sectorok miatt win nem igazán szeret:D).