• Penge4
    "A maihoz hasonló Windows mióta van? 12 éve? Ennyi idő volt, hogy az ember megtanúlja és megszokja. A linuxot 1 hónap alatt simán meglehet alapszinten tanúlni, és akkor felhasználóbarát lesz az is."

És ki mondta, hogy mindenki 12 éve azt használ? Amúgy a DOS-ban is egész jól kiismertem magam még különböző commanderek nélkül is, szóval mégse vagyok akkora láma.
    Amúgy jó hogy, amikor az alapok már megvannak (egér, billentyűzet kezelése, ablakok, GUI ismerete...stb), nem kell teljesen az alapoktól kezdeni. Például ha már megszerzed a jogsit kocsira, akkor utána már könnyebben tanulsz meg kamiont vezetni, szóval ez nem érv.

"Mi a baj az OpenOffice-al? Mit nem tud? Én nemnagyon használom azért kérdezem."

2x annyi ramot zabál, mint az MS Office és vannak kompatibilitási problémák az MS Office-szal szerkesztett dokumentumok között.

Tudom, a Microsoft a köcsög, ahogy a DirectX-ért is, de én örülök neki, mert nagyon szar lenne, ha a Linux elterjedne és meg kellene tanulni a használatát, asszem felmentetném magam infóóra alól.

"Nézd meg a vista mennyi ramot eszik. Még nem próbáltam, de van egy olyan érzésem, hogy egy "kicsit" többet."

Aero Glass és csicsa téma (meg pár felesleges szar, amit az átlaguser nem használ) nélkül ugyanannyit mint az XP.