sathinel#41
Nagyon sok linux-ot láthattál. Amit beírtál csak egy tömörített file. Ha winre akarok telepíteni valamit, akkor szintén sok hülye névvel találkozhatsz, és nem exe hanem zip, vagy rar lessz a végén? lol akkor ez is szar mert nem tudom mi az... Akkor minek tölteném le? A másik hogy mihez nincs honlap? Eddig szinte bármit amit telepíteni akartam a wikin, google, vagy saját oldalán néztem meg a programnak.
Magyarázd el légyszi mi különbség van az alatt, hogy a google earth oldaláról letöltöm win, vagy linux alatt a progit, és elindítom?
"Amúgy ha már megint szóbakerült, akkor a Linuxos "hűdekurvanyitottrendszer bármihezhozzáférek" elv szerint miért nem tudtam írni (rendszergazdai joggal sem) egyik rendszerkönyvtárba sem? Tudom, tudom, parancssorral biztos megoldható, de én GUI-n keresztül szeretném ezt végrehajtani."
???? rootként voltál benn? vagy milyen rendszer volt? van ahol nincs is root, max ha nagyon kell létrehozhatod. Jó sokat tudsz erről a témáról ha elakadtál ilyen piti dologban. Win alatt ha nem rendszergizdaként lépsz be, és nincs engedélyezve hogy alakíthasd a filerendszert, akkor engedi? mert ha igen akkor rég gáz....