• homeless
    "Bocs, de nekem meg az, hogy azok vannak annyira oda a Linuxé, akik hülyék a Windowshoz és nem tudják úgy bekonfigolni, hogy ne találkozzon hibákkal és ne kapjon be naponta 5 vírust."
    Mindig röhögök azon, hogy egyesek milyen okosnak hiszik magukat, hogy ílyen jól be tudják "konfigurálni" a windowst:) Hihetetlen nagy szakértelem kell hozzá. Kb egy 12 éves gyerek is megtudja csinálni, ha régóta használ windows-t. Nekem 2 éve van fent az xp-m és nem sok problémám volt vele. Most is arról írok, játék miatt muszáj:( Nem szokásom állandóan fikázni a windows-t, mert az xp jelenlegi állapotával nincs semmi bajom, csak a tudatlanságból fakadó linux ellenes hülyeségekre szoktam reagálni.

"ugyanis már minden érvükkel falakba ütköztek"
    Nem falba, hanem hülyeségbe ütköznek.

"mert a Windows egyértelműen jobb, ez nem is kérdés"
    Kérlek sorold fel, hogy miben jobb a windows! Én csak 2 dolgot tudok felhozni:
    -hardvertámogatottság
    -játékok
    És itt vége is van a listának.
    És én nem az ingyenességgel érveltem a linux mellett, csak azt írtam, hogy ingyen akár szart is adhatnának. Nem fizettél érte, senki nem kényszerített, hogy feltedd. Nem azt írtam, hogy azért jobb mert ingyenes. Az ingyenesség a legutolsó szempont amiért jobb a linux a windowsnál.