Mitől rocker egy rocker?
  • Bandew
    Én mindenféle zenét meghallgatok, ami tetszik, habár a rock (ezt most jó tág fogalomként értem) stílusból több minden tetszik. Elég régóta hallgatok rockzenét, meg volt hosszú hajam is, de nem a zene miatt és soha nem is tartottam magam "rockernek". Vannak rocker haverjaim, de vannak más barátaim is. Inkább foglalkozom azzal, hogy milyen az az ember, mint hogy mit hallgat, max húzzuk egymást, meg elökörködünk ezzel.

Hogy őszinte legyek már kifordul a gálám ettől a hülye besorolástól, hogy "Milyen a stílusod?" meg "Milyen zenét hallgatsz? Rockot? Discot? Utállak!" és hogy ezek a baromságok holt felesleges konfliktusokat szülnek, embereket vernek agyon, barátságok, kapcsolatok mennek tönkre. Ez már komolyan felér a vallási hovatartozással!

Nekem is egy rakat ismerősöm van, akik azért nem haverkodnak egy egyébként tök normális meg jó fej emberrel, mert az szokott dizsibe járni. Most ez normális?

Sőt! Egyszer ez a szűklátókörűség mentett meg attól, hogy 5 nagydarab skinhead összeverjen. Kb 5 perc kötözködés után megállapították, hogy hosszú a hajam, ebből kifolyólag én már 100%, hogy rocker vagyok, innentől pedig magától értetődő, hogy mélységesen szeretem a hazámat. Ezután békén hagytak. Ergo a logikai menetük szerint, a rövid hajúak, nem hazafiak! Slussz, passz!

Na én most itt minden szarságot leírtam má'....

Szal az a lényeg, hogy legyél rocker, ha akarsz, hallgasd a rockot, szeresd, zúzzál rá, de legyél nyitott másra is, ne zárkozz el a többi zenei stílustól, mert őszintén szólva csak magaddal szúrsz ki.

A Rock suli meg tök jó példa arra, hogy nem az igénytelenségtől leszel rocker!
    "Ezek nem rockerek, hanem pozőrök!"