Futás
  • Tinman #994
    Hugh gyerekek... ha erősíteni akarjátok a vádlitokat, fussatok mezítláb. Brutál. Félmaraton után nem volt izomlázam, most szaros 3km után alig bírok lépni az izomláztól :-D

Tegnap laza 8k volt, tök egyedül voltam, mert jött egy kisebb vihar és a kényesek elmentek haza. 5k-t cipőben, utána 3k-t mezítláb nyomtam. Próbálgattam mi a max sebesség amit mezítláb ki tudok hozni magamból és úgy fest több, mint amit cipőben ^^ WTF!?

Nagyon fura élmény így futni és ha pl. már érzed, hogy fáj egy kicsit, vagy nagyon feszül a sípcsontodnál, mezítlábra váltva ez 1 perc alatt elmúlik, mert a vádlidra megy a terhelés. Rájöttem arra is, hogy mi a szerintem helyes technika. Nem szabad, hogy a sarkad leérjen, hanem inkább az ujjaidon és a lábad elején, a kis párnáidon, szinte ilyen fura ninja futásban kell nyomni. Nekem bevált.

Múltkor nem törődtem a sarokkal, akkor a bokám megfájdult. Szerintem akkor ez a tegnapi a helyes technika, mert az izomláz az egészséges, természetes dolog, de a sarok fájdalom nem az tuti.

Majd még kísérletezek :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.28. 09:14:51