Futás
  • Tinman #943
    Nem értem a kérdésed.

Adott napi edzésre, ha neked 6x1 perces piros zónád van, akkor piros zónában kell futnod. Ha nem abban futsz, piszkál az alatt az 1 perc alatt, hogy méltóztass már belehúzni. Ha eléred nem szól, csak akkor, amikor visszalassít mondjuk 5 perc sárga zónába.

Ha arra gondolsz, hogy januárban neked a sárga zónád 5:20-4:40 közötti pace értékek közé esett, viszont júliusra neked ez már vicc, akkor ezen természetesen te magad is tudsz manuálisan változtatni a weblapon, vagy egyszerűen újra lefutsz egy ú.n. "assessment workout-ot", ami egy félmérő és onnantól annak függvényében módosulnak a zónákra jellemző pace-ek.

"Meg lehet e egyszerre futtatni 2 ilyen appot?"

Lehet, de ha 2 éve endomondo, akkor szerintem már maradj, ne vesszenek el az elért eredmények. Esetleg évfordulókor térj át arra, ami neked szimpatikus.

"Vagy lehet valahogy oda vissz a küldözgetni egymás között a felvett trackeket?"

A miCoach tud olyat, hogy az összes vackot kiexportálja egy *.zip-be. Ha az abban levő formátummal tud mit kezdeni az Endomondo, akkor egyik irányba megy. Olvastam, hogy van import is, azt hiszem *.gpx formátumban, de ennek mikéntjét nem ismerem.

http://micoach.adidas.com/ az oldal címe és a sign up for free piros gombra kattintva lehet regisztrálni.