Futás
  • Tinman #750
    Anyám varrónő... szakmai ártalom, ha egy ruhát túlárazottnak látunk, ha tudjuk, hogy az anyaga fillérekért megvehető és a varrása is olyan, amit bármelyik géppel rendelkező varrónő bármikor produkál. Ehhez képest az a "kendő" cirka 6.000 Ft, max 2 db. 1 perces varrás van rajta, mert be van szegve, hogy ne rojtosodjon. Durván elárazott.

De jó, hogy éppen ma került ez szóba...

A Marc(!) Gore-Tex(!) bakancsom MA adta meg magát. A jobb lábamon levő talpa középen keresztbe elrepedt, de úgy, hogy latyakos lábbal voltam benne kb. déltől...

Na most ez a bakancs a következőre volt használva: Kizárólag télen, kizárólag mínuszokban! Autóba beszállok, autóból kiszállok, ülök az irodában, elmegyek a városban 1-2 helyre (pár 100 méterek!). Nem ebben ganajoztam, nem ebben betonoztam, nem ebben hordom a hízótápot baxa meg és a kiba. nagy márka, meg a kiba. nagy vízálló jelzésével együtt kettéreped és vizes lábbal voltam ma egész nap??? Kedvem lenne beküldeni a gyárba megtöltve a mai ebédem átalakult maradványaival... a k. anyjukat azt -.-

Már nem garos. Felgyújtom -.-
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.30. 21:58:58