Futás
-
Igen.
Annyira a végletekig testre szabható, hogy én ezért hajlandó lennék havidíjat fizetni. Fogalmam sincs miért ingyenes.
Példa:
Hasamra csapok és azt mondom szeretném az 5k-t 25 perc alatt lefutni. Jó... akkor nekem az 5k felkészítő LVL7-es fokozatára van szükségem, de term. jelzi, hogy ehhez az kell, hogy 30 perc futás ne okozzon gondot. (Lehet persze full amatőr és full profi terveket is készíteni.) Legenerálom az edzéstervet, megadom neki melyik napok nekem az ideálisak. A naptárban megnézhetem melyik napra mi várható, ezeket lehet variálni, de tapasztalataim szerint nem szabad. Max 1-2 nap előre/hátra, mert abs. tudatos tervezés eredménye egy edzésterv. A hosszú "regeneráló" futásokat pl. hétvégre szokta tenni.
Nagyon változatos az edzésprogram és ezen a szinten már ajánlj sérülés megelőző és sebesség növelő keresztedzést is!
Ezt term. beépítheted az éppen legenerált edzéstervbe. Pl. a sérülés megelőző gyakorlatok kiválók, nekem rengeteget segítettek... és ez az egész miCoach csak egy picike szelete, ezerféle lehetőség van benne és nem csak a futáshoz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.27. 17:48:26