Futás
  • repvez
    #645
    Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a márkákat . a lényeg, hogy csak a Hervisbe szóló utalványom van igy a vásárlást ott kell megejtenem és a honlapjukat nézve asics karrimor és salamander adidasz és nike cipők vannak .
    A kérdésem, hogy melyik lenne a legjobb választás , mivel az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy az eladók nincsenek a toppon tanácsadás téren, ha azt kérdezném, hogy melyik lenne a jó a lábamhoz és a sportolás fajtájához.

    Mondjuk az eddigi cipöimet sem csak sporthoz használtam , tehát utcai használat is van benne, mert azért annyi luxusom még nincs, hogy 20-30k-s cipöt vegyek erre a 100km/év futéshoz. Emiatt az eddigi cipöim mellőztés a szinkavalkádot , általában fehér ,fekete vagy szürke szinuek voltak, hogy bármelyik utcai ruhámhoz bármilyen alkalomhoz használni tudjam,

    Eddig nike és adidas-t használtam, a többiről nem tudok viszonyitani , asics-re sok jót hallottam,de kérdés , hogy találok e valami konzervativ szinűt belőle a Hervisben karácsony elött még, mert dec31-én lejár az érvényesség.

    Ezért vegyok ugymond meglőve,mert a legtöbb ilyen cipő a szivárvány minden szinében játszik , amit nem szivesen vennék fel bárhova.