Futás
  • Tinman #464
    Erről is könyvet lehetne írni :-D

    Az olcsó általában itt is rémes.

    1. A gyanúsan olcsó festék anyaga futás közben szépen kioldódik, a bőrödön szélsőséges esetben csúnya irritációt kiváltva.

    2. Ha a festés oké, még mindig ott az izzadtság elvezetés kérdése. 15 perc után már simán annyi nedvességet begyűjt, amennyi nem megfelelő anyag esetén zavarni fogja a kezed.

    3. Ha a festés és a szövet kérdés oké, még ott van a szellőzés kérdése és nem, nem a kezed szellőzésére gondolok, mert az jó szövettel rendben lesz, hanem a bele tett telefon szellőzésére gondolok. Bizony a telefon olyan szinten tud úszni a latyakban egy nem annyira jó minőségű tokban, hogy nem
    árt ha vízálló.

    4. Nem árt, ha van rajta fényvisszaverő festés. Persze, ha 0 országúti futás van, és este amúgy sem futsz, akkor nem érdekes, de amúgy jó ha van.

    5. A kis tartók, zsebek lehet, hogy első blikkre úgy tűnik, hogy jó ha vannak rajta, de hosszú távon azt ember zavarni fogják. 20-30 perc nem gond egy kulcscsomóval a kezeden, de felette már zavaró.

    Na ennek fényében nekem egy Kalenji tokom van, kb. 3k volt és elmegy kategória.



    + jó a szövet
    + jó a festés
    + van fényvisszaverő felület
    - párásodik benne a készülék, mint a k. élet, egyrészt ezért is van vízálló telóm
    - nincs külön fiókja, mert a kezemen zavarna amúgy is bármi plusz kulcs

    Adidas-t akartam, de sajnáltam rá a pénzt (2-3x annyi, mint a Kalenji)... hiba volt, mert többen is kiemelik, hogy NEM párásodik, na meg kulcs tokja is van.