Futás
-
Terepen 100%, hogy nem tudnék ennyit menni... legutóbb terepen örültem neki, hogy a 60 percbe belefért a 10k.
Legjobb félmaratoni időm elég nevetséges még, 1 óra 59p, de mentségemre legyen mondva, hogy nem úgy estem neki, hogy lefutom, hanem 10km körül határoztam úgy, hogy felkerekítem félmaratonra. Neked???
4:30 további 1-2 év edzéssel szerintem még nekem is elérhető lesz majd. Most amikor a 10k-t futottam többször szólt a miCoach, hogy lassítsak, mert red zone-ban futok a lassabb yellow helyett. A gond csak az, hogy 15k-nál jelenleg biztos, hogy nem tudok többet futni ilyen komolyabb tempóval, ehhez nekem még évek kellenek.
15.500-ért ezeket adják... egy vicc:
- részvételt a versenyen - na nem mondod? ^^
- rajtszámot - tényleg? Wow? ^^
- egyéni indulóknak egyedi emblémázott technikai futómezt - 1k-s kínai vacak, oké
- a szintidőn belül teljesítő indulóknak egyedi érmet - ha jól láttam egy fröccsöntött valami
- zárt- és biztosított útvonalat - fúúúúú de jó
- chipes nettó időmérést - alap dolog egy ilyen versenyen
- frissítést - 35 Ft-os balfi vizet és 5 Ft-os szőlőcukrot?
- orvosi szolgálatot - alap!!!
- zenészeket az útvonalon - 100 tagú? Who cares?
- befutócsomagot - ezmiezezmi?
- 21,26% ÁFÁ-t - mé' nem 27%? De kár.
- a csapatok befutó tagjának adjuk át a csapat összes érmét - okay -.-
A másik ami mocskosul irritáló, hogy ahogy elnézem rendre kenyai futó nyeri. Ez qrvára nem fair, ez egy magyaroknak szánt rendezvény, Magyarországon. Még jó, hogy egy kenyei pro lenyomja a legjobb magyar pro-t... gének basszus -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.22. 21:55:13