Futás
  • Tinman #1140
    Na megvan az első 5km-es futásom 100% mezítláb. Teljesen spontán ötlet volt megint... azt hittem mára több van előírva, de csak vacak fél óra volt, mert ilyen regeneráló futás a korábbi hosszúk és sprintek után. Na lerúgtam a cipőt, aztán meg is lett lazán az 5k barafoot és még csak meg sem erőltettem magam.

Itthon viszont látom, hogy valami felsértette a jobb talpamon egy kicsit, nem vészes, lekezeltem, aztán ahogy bogarászom tovább az eredményt lábamon, akkor látom, hogy egy picike kullancs is betámadott. A k. anyját! Nem is éreztem, le is zuhanyoztam úgy, hogy végig a jobb lábam középső ujját támadta.

Jó lesz vigyázni... egy zokni lehet nem ártott volna, viszont nagy feelingje volt, ahogy ment le a nap a fű/talaj meg kezdett lehűlni, meg nagyon közvetlen a kontakt ugye a talajjal, tényleg igazi futás élmény :-)

Az viszont tény, hogy simán 2x olyan erős erőhatások érik a lábat, mint cipőben... érezni utána rendesen mindenhol. Nem fájdalom, hanem érzed, hogy derekasan használtad...