Fika Generations
  • macleod2005
    Egyszer réges rég (egy messzi messzi galaxisban....) volt egy 386 osunk (pontosabban apámé volt), volt rajta doom1, doom2, lotus, meg prince.Akkoriban még LAN nem volt a környéken,és a együtt akartunk gépezni az úgy nézett ki hogy a doom al játszottunk, én nyomtam a nyilakat, egyik haver nyitotta az ajtókat/kapcsolókat, másik meg lőtt. (nem nem vérpistike, itt nem lehetett sem föl/le nézni sem ugrani, sem guggolni, sőt még újratölteni sem kelett) és ez egy jó játék volt. Most így 20 évesen jutottam el arra a szintre hogy végre nekem is "überbrutálfasza" gépem van, és játszko mindenféle stalkerrel meg hasonlókkal, de ettől függetlenül 10 ből 7 alkalommal ilyenekkel játszok hogy deus ex, giants: citizen kabuto, (xg2 sajnos MÁR nem megy), esetleg devil may cry3. És ezekbe egyikbe se a grafika a lényeg, sőt nem is gépigényesek, és nem kell nekik 8 giga hely. Deus Ex: jövő, feturbózott emberek, és vmi hihetetlen hangulat amit essig semmi nem adott vissza. Giants: sci-fi/fantasy és vmi kegyetlen mennyiségű humor meg minden (bokrot tudsz magadra húzni és úgy elrejtőzni, meg egyébb hülyeségek), devil may cry: anime játék: kegyetlen pörgős. Ilyen játékok mostanában nem igen lesznek (max DMC4), ugyhogy nyugodtan fel lehet keresni a "archivumokat" régi játékok után, ráadásul egy kicsit érgebbi játék 800 fps el enyhét ütős