• Athlon64
    Én mindig is kipróbáltam az újonnan megjelenő oprendszereket (OS2 warp, BeOS, Linux-ok).
    Nos én életemben először ragadtam le egy alternatív oprendszer mellett és ez az Ubuntu Linux 6.10 és most a 7.04.
    Ennek oka az, hogy egyfelől a fejlesztési irány ennél a dirsztribnél a felhasználóbarátiság kialakítása.
    Persze még van mit fejleszteni, de pl. a 6.10-es még nem mountolta az NTFS partíciós HDD-ket automatikusan, mig a 7.04 már igen.
    De a 3D-s ablakkezelés beindítása is körűlményes volt 6.10-esben és a 7.04-ben meg már alapból van compise és a programok hozzáadása/eltávolítása ablakból meg 2 kattintással feltelepűl a Beryl ami aztán látványban odaveri a Vistát.

Na szóval ez a disztrib 2004 októberében indúlt ill. jelent meg előszőr és azóta nagyon sokat fejlődőtt felhasználó barátiság szempontjából.

És azért persze van még XP a gépemen, de azon veszem magam észre, hogy a játékokon kívűl nem nagyon vagyok win alatt.

És a Vista.
    Ez a "csoda" is fent van a gépemen és egyenlőre a Lexmark1170 mutifunkcios nyomim nem megy. Az SB Live csak úgy megy, hogy nem tudom állítani a mikrofon, vonalbemenet és egyébb dolgokat...