m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • ChaosTeam
    Mi ezt kitárgyaltuk anno egyik céh tagommal, hogy valószínűleg a háttérben is vannak befolyásoló tényezők... pl az én fő karakterem "buta mint a tök" 10 kk-ból 9-et biztos elront.... míg neki 10-ből 8 sikerül. Ellenben nekem anno dobálták a medálokat a majmok ezerrel, neki meg szinte semmit.

Persze ezek csak feltételezések és nem hivatalos dolgok, de úgy gondoljuk, hogy vannak a karaktereknek ilyen "szerencse faktorai" ami a karakter létrehozáskor dől el véletlenszerűen pl:

KK olvasásba -> Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
    Tárgy fejlesztésben(kovácsnál) - Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
    Tárgy dobásban - szerencsés - átlagos - szerencsétlen

...stb. És ezek alapján alakul ki, hogy az adott karakternek miben lesznek sikerei és miben nem annyira... Természetesen előfordulhat, hogy mindene szerencsés lesz, de az is, hogy mindene szerencsétlen, vagy épp átlagos.....

Mint mondtam, ezek nem hivatalos dolgok csak a mi "elmélkedésünk" aminek vagy van alapja, vagy nem... minden esetre érdekes, hogy 2 accom van, a fő karimmal ugyan azon a szinten ugyan olyan fejlesztéssel ugyan azokkal a felszerelésekkel óránként kb 4-5 medált is dobtak, míg a másik külön "medálozó" karimnak szinte napi 1-2 medál esett max....