2912
-
#971 Új Fontos hír:
Metin2 Hírek -
#970 A ninja nagyon lassan fejlődik, 20-as tól 26-27 ig.
A fehér esküsök már nem dobnak annyit, és magadban nem is lehetsz mert a hely mindig foglalt, de viszont a temetős lények túl erősek.
én 22-s vagyok és húznak.
Csak úgy tudok fejlődni.(Sajnos) -
#969 fehér eskü katonák. ők adják az expet rendesen. egyébként nekem a 18-as szint 2 óra játék után megvolt.... a 30-hoz azért kellett még 3 nap kb... (hozzáteszem erős testtel sokkal könnyebb nem kell annyi poti) -
#968 a cél titkos :D, de jah lusta vagyok :S de csak 30ig akarom felvinni :) msot vagyok 18as sura, csapkodom a medvéket 1000-rel, esetleg ami több xpt ad és nem potiigényes? :D -
#967 30-ra felvinni 1 nap kb. Onnantól napi 1 szint megvan egészen 38-ig :)
Na de néhány érdekesség képekben:
http://www.n3oo.extra.hu/metin2/album/index.html
2 metin, egyikből kilépés közben alt+tab a másikra :) Csak hogy tudjátok milyen is amikor megkeveredik a játék és nem tudja melyik képet hova tegye be :) -
#966 Asmo így már érthető köszi :)
izé...
Tocsek mi abban a jó hogy egy olyan karaktert viszel, amit nem te csináltál a kezdetektől fogva?
Szerintem így értelmetlen, a mellett hogy tilos is, mert gondolom te nem bírsz egy karaktert felvinni 30-ra mert lusta vagy és nem dobnak sok exp-t.
Nem de bár? -
#965 áucs :D
azért köszi :) -
#964 Játék szabályzat:
7.- Felhasználói Fiók Adatok
* Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A Metin2 Csapat sosem fog kérni tőled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a metin2-ben! )
Felhasználási Feltételek:
4.2.1. A felhasználó köteles bejelentkezési adatait, minden azonosítóját és jelszavát szigorúan titokban tartani. A felhasználó kizárólag a Gameforge által üzemeltetett weboldalakon adhatja meg bejelentkezési adatait.
4.2.5. A felhasználó semmilyen körülmények között nem jogosult másik felhasználó bejelentkezési adatait használni, kivéve, ha a játékszabályok erre vonatkozóan kivételeket engednek meg. ( nem engednek meg a játék szabályok kivételt erre )
Remélem érted a célzást ezzel.... -
#963 hi, valakinek nincs egy fölös 30+os karaktere amitől megválna? -
#962 szerintem patrik úgy gondolja, hogy a tolvajtól lopni bűn :)egyébként ez tényleg nem szép dolog patrik :D -
#961 Hasonlítsd össze a 2 oldalt és talán megérted...
http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=31
http://www.metin4ever.eoldal.hu/cikkek/metin-friss/teamspeak
Ne tévesszen meg a Metin fórumban Xefi hozzászólása, mert eredetileg ő nyitotta a témát, de amikor külön szervert indítottunk a metinnek, akkor írtam át az 1. hozzászólást - látható a képeken is az én nevem - ....
Ő 1 az egyben kimásolta, majd az oldalán a végére odírta, hogy "Üdv: Patrik", mintha az ő írása lenne... és a vicc az, hogy az oldala fejlécében ez olvasható "Ne lopj"..... mármint tőle, a máshonnan ellopott tartalmat? .... -
#960 őőőő...
mire gondols Asmo? -
#959 Szeretem amikor az általam vagy más ember által írt ismertetőt valaki lenyúlja és utána a saját nevében, saját írásként adja továb... ( TS ismertető ) .... -
ast00 #958 Nem enged fel egyik szerverre sem. Mindig kidob a szerverválasztáshoz, pedig nincs tele egyik szeró se. Miért? -
#957 patrik a fegyvereken van mit javítani... alig van fegyver, de gondolom tegnap nyílt az oldal, és nem baj ha még nem z igazi.
Lehet rajta javítani. -
#956 köszi asmo!
Elég szar akkor ez a privát szerver ha azt csinálsz benne amit akarsz.
Azér lepődtem meg mert ilyet még nem láttam na... -
ast00 #955 hogy lehet gyorsan pénzhez jutni? -
ast00 #954 Skiller ellopta az öszzes pénzem. -
patrik5200 #953 http://www.metin4ever.eoldal.hu/ -
patrik5200 #952 http://www.metin4ever.eoldal.hu/ PLZ nézzétek meg kössz vannak jók is chat stb -
#951 Mi ebben olyan nagy dolog? Ez egy Privát szerver - természetesen teljesen illegális - de úgy állítja be benne a dolgokat, ahogy akarja... pl metin kő csak 1-es vagy 2-es szintű, ő meg 99-es P skillekkel, láthatóan ő rakja be a sok metint meg mobot is..... ebben semmi "nagy" nincs, ez az egész privát szerver arra jó, hogy teljesen irreális környezetben, irreális erőviszonyok mellett tudjon "gizdázni" mások előtt... Valós, normálisan configolt legális szerveren ilyet nem tudna megcsinálni....
-
#950 -
#949 Metin2 ilyet nemlattal így jobb xD -
#948 http://www.youtube.com/watch?v=tGEzoiv4BsQ&feature=related
Na ilyen mapot még nem láttam!
De az egész videó hihetetlen!
-
#947 Egy kommentbe le lett írva a tárgy javításának esélyei, de lehet hogy az öregasszony is befolyásolja annak sikerességét.
Eddig azt hittem hogy az öregasszony csak a yang dobást mutatja ki, meg a horgászást.
-
#946 nem tudom ti hogy álltok az öregasszonnyal, de amit ő mond általában beválik. ha a mondandójában benne van a szerencse akkor nekem szinte biztosra sikerült a KK olvasás, a cuccokat pedig min +4 ig tudtam vinni (ha szerencsét mondott akkor 6-ra is) ha pechet mesél akkor KK olvasás abszolút 0 a tárgyakat pedig szinte rögtön töri. van benne valami amit asmo mond, de szerintem naponta véletlenszerűen lesz generálva a karakter szerencséje. -
peppino3 #945 nemtalálom hova kel beírni a számlaszámomat -
#944 Hát akkor kk olvasásban szerencsétlen.
Tárgy fejlesztésben még majd kiderül.
Tárgy dobásban abszolút szerencsétlen.
Még az a jó hogy a kk-k nem 100k-200k között vannak.
:d -
#943 Mi ezt kitárgyaltuk anno egyik céh tagommal, hogy valószínűleg a háttérben is vannak befolyásoló tényezők... pl az én fő karakterem "buta mint a tök" 10 kk-ból 9-et biztos elront.... míg neki 10-ből 8 sikerül. Ellenben nekem anno dobálták a medálokat a majmok ezerrel, neki meg szinte semmit.
Persze ezek csak feltételezések és nem hivatalos dolgok, de úgy gondoljuk, hogy vannak a karaktereknek ilyen "szerencse faktorai" ami a karakter létrehozáskor dől el véletlenszerűen pl:
KK olvasásba -> Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
Tárgy fejlesztésben(kovácsnál) - Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
Tárgy dobásban - szerencsés - átlagos - szerencsétlen
...stb. És ezek alapján alakul ki, hogy az adott karakternek miben lesznek sikerei és miben nem annyira... Természetesen előfordulhat, hogy mindene szerencsés lesz, de az is, hogy mindene szerencsétlen, vagy épp átlagos.....
Mint mondtam, ezek nem hivatalos dolgok csak a mi "elmélkedésünk" aminek vagy van alapja, vagy nem... minden esetre érdekes, hogy 2 accom van, a fő karimmal ugyan azon a szinten ugyan olyan fejlesztéssel ugyan azokkal a felszerelésekkel óránként kb 4-5 medált is dobtak, míg a másik külön "medálozó" karimnak szinte napi 1-2 medál esett max.... -
FGB #942 szerencse kérdése, neked éppen rossz napod volt míg barátodnak felragyogott a szerencse csillaga, de ha vigasztal ez nála sem tart sokáig -
#941 Egymás után 3 darab kk-t rontottam el (lvl 22) ameddig a barátomnak mindegyik sikerült (lvl 26).Néha olvasom az üzeneteket és veszem észre hogy a kovács sorozatba rontja el az egyik embernek a cuccát.Amíg a másiknak sikerül.Ez most hogyvan?A gép eldönti melyik karinak legyen szerencséje, vagy mi? -
#940 Miért lenne biztos, a kevesebb hacker? Mit érsz vele, hogy felveszed?
Mi nem fogadhatjuk el bizonyítékként, így számunkra olyan, mintha nem is lenne. Nekünk elég megírni az illető nevét és a többi a "mi dolgunk". -
#939 ha használsz xfire-t, akkor ha fent vagy serveren, nyomsz egy Scroll Lock+V és már veszi is
-
#938 K4 ilyet én is láttam már naponta legalább 1-et.
Csak nem tom hogy kell fölvenni.
Segítenél?
Mert ha megtudnám hogy kell, az biztos hogy kevesebb hacker lenne. -
#937 Lehet jelenteni az illető nevével a Jegyrendszerben -
#936 az ilyenekkel mit lehet tenni?
-
#935 A metin2 blogon kiírtam egy szép leírást arról, mit tegyünk, hogy ne nagyon tudják ellopni az accunkat... ( Metin2BLOG ) -
#934 Ja haveromat is Látványhackel b*szták át.
A csávókám berakott egy +9-es sárkány vértet, haverom a pikkelyes +4-et meg 8 ork fogat, elfogadták, és hopp, haveromnak ott a +4-es Sárkány a +9 helyett... -
#933 OK, de csak szólok a csávó már az ID ből rájött a jelszóra.
Hogy hogyan azt nem tom, de jelszót nem adtam meg.
-
#932 Na igen, ez hiba volt. Én a jelszavamat és az e-mail címemet is cserélgetem havonta, biztos ami biztos. És a cuccaimat sem mutogatom, főleg amikor nagyon arra utaznak, hogy mutassam meg. Le szoktam nekik írni mit tud a cucc aztán képzeljék el :)