hozzáteszem ezt tőlük tanultam... a drága 45-ös kék testi harcos száguldással belémjött miközben 4x3 bátor fekete orkot öltem. innentől kezdve még örülhetnek, hogy hagyok nekik egy kis esélyt, mert csak a "gyengébb" orkokkal viaskodókat támadom. és gerinctelenség vagy sem, ha nagyon utánam jönne reklamálni leütöm én párbajban is, ha azzal ugatna, hogy "félős vagyok meg gyenge". mellesleg nem nagyon szoktak felháborodni. a nálam két szinttel nagyobb bm sura pl csak anyit mondott, hogy köszi, úgy is a városba akartam menni. az egy szintel nagyobb nindzsa meg azt, hogy a jó k*va anyámat. utána megkérde, lurézzon-e nekem.
nem mindegyik kék szemét. de ha beleütnek a gyűjtésembe, illetve ők is elekzdenek a közelemben lurézni mikor látják, hogy én már hamarabb ott voltam tőlem ne számítsanak semmi jóra.
néha van olyan, aki megérti amit mondok, azokkal jól elbeszélgetek, aztán van olyan aki érti amit mondok és csak üt tovább, aztán van olyan amelyik nem tud velem beszélni és miest meglát elrohan. de a kedvencem az, amenyik nem tud beszélni és üt, mert azt legalább a saját képzelőerőmre bízhatom, hogy mi az az üres amit írt.
mellesleg szeressük a sárgákat is. múltkor céhtársamnak csináltuk a warló küldit, mivel az oázistól lefele már nem volt íjász mentünk tőle balra. 5db 30-34 közötti sárga jött velünk szembe és csak azt láttuk, hogy verik az íjászokat. kérdezzük az egyiktől, hogy warlovaznak-e. na ná hogy nem. megkértük őket hagyják az íjászokat. erre emgtámadtak minket. (szegénykéimnek nem tudom mi volt a bajuk, bár lehet hogy csak elget tettek a kérésünknek és a városban indultak)