Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
5 napig nem voltam mert táborban voltam. Remélem a lovam még megmaradt!
én tegnap rávettem magam hogy a RIB +1-emet fejlesztem +2 OK +3 elkurta
What a feeling? Cycling and beer :D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Megcsillan a fény az Stamford Bridge-en, átszáguld a labda a gólvonalon ,együtt forog a labda és a lélek, Chelsea-is leszek amíg élek!
Wercomer ez volt az egyik legviccesebb amit anno a játék letõltési oldalán olvastam a fórumon a kovácssal való taktikázsok közül semmi köze a jóslás és társainak a kovács sikeressége között de ha neked ez mûködik akkor semmi gond persze....
De még ha tekercs megvan még venni kell a tárgypiacon egy követ olyant amient akarsz
Én a Sárkány tekercset meg a Kovács kézikönyvét látom a legjobbnak!?
Ti szerintetek?
takashi: az is csak akkor mûködik, ha céh tag vagy valahol....
kell jó nagy adag szerencse és szerencse
esetleg: Sárkány tekercs, Kovács kézikönyv, Harc isten tekercs, áldás tekercs Az elsõ 3-ról a kovácsnál tudsz informálódni, mindhez kell áldás tekercs, ami piacon 1,1-1.5 millió yang, többi hozzávaló egyenlõre pénzes.
- milyen céhek vannak.
- mennyi tagja van a céhnek.
Meg összeségében semmit nem lehet róluk tudi. Ezt azért hiányolom a játékból.
de hát kinek a pap kinek a papné...
Az, aki szeret küldizni, ne adja el, az aki nem annyira szereti a küldiket, adja el. <#vigyor5>#vigyor5>
Mert ha igen, add meg E-mail címedet, lenne hozzád egy pár fontos kérdésem, ami elég sürgõs lenne.
Egyébként nekem most +4 es halálos vértem van, mert sajnos a másik +7 es, bónuszokkal és 2 kõvel felszerelt vértemet ellopták<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Altair server Jinno birodalom területén érdeklõdnék Áthatolás kk-k után!
Már mindjárt M1 es lesz az is, mert elõször az erõs testet fejlesztettem át, és most 4 szint múlva( amugy 39 vok) az áthatolásom a nyomás hullám nevû fázisba lép át!<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Köszi rendes vagy....elolvastam és ott írja 1-20 szintig sun-zit kell olvasni azután jön a wu-zi és weiliao-zi....