Na akkor a kért információ kicsit kiterjesztve részletesebben.
Ha egy képességed M szintre vált 17-20között valamikor, utána azt sima készség könyvel tudod fejleszteni M1-ről M2-re 1 könyv kell M2-ről M3-ra 3 könyv...stb mindíg annyi sikeres könyv olvasás kell a következő szinthez mint az aktuális szint. M10-nél még nem vált G-re csak miután elolvastál 10 sikeres könyvet akkor lenne "M11" de ekkor vált át G-re (olyan már nincs hogy M7-M10 között válthat át G-re) A sima könyv-ek szintán az M szint tanulásához kellenek. Egy példa: Nekem a sárkány lövésem váltott nemrégen M7-re. Utána elolvastam a sima natúr készségkönyvet akkor kiírta, hogy már csak 6 kell M8-ra. Utána vettek nekem 100k-ért egy sárkány lövés könyvet, elolvastam és utána már csak 5 könyv kellett M8-ra. Tehát a könyv-ek arra jók hogy egynap a készség könyvel együtt olvashatod. Akár egymás után a kettőt. Ha sikerül akkor 2-vel kevesebb kell már az adott szinthez. Az esélyeket pedig csak egyetlen egy dolog az item shop-os 2,5x-es tanulás javítja és az is csak a következő 1 könyvre érvényes.
Szóval a maximum M szint a 11 és itt automatán vált át G-re onnantól meg a G skillt lélekkővel tudod fejleszteni, ami pedig RANG pontba kerül. Következő hozzászólásban leírom, hogy melyik G-ről melyikre mennyi RANG-pontba kerül.