Hát figyelj, 2 lehetőséged van, poti használat nélkül k.va lassan fejlődsz, vagy áldozol rá némi yangot és 1 nap alatt szintet lépsz. Ez a játék erről szól. Én olyan 6k közepes vörössel és 1200 bo-víz-zel szoktam felmenni Dt-be, mikor fejlődni akarok. És rengeteg cuccot kapok 4 órára elegendő ez a poti mennyiség nem fejlődök sokat 5-10%-ot de megtérül az ára. A céh társaim általában 1-1,5milliót költenek el potira amikor mennek v2-be. Az első oldal nekem csak ital. De látom nem látod át, költesz potira, durván 2-3 óra ott lévő fejlődés alatt legalább 1 rib esik. Eladod 200-300k-ért és megveszed belőle a potikat. Vagy csinálj valamiből pénzt. Én most suliba marketinget tanulok, és tudom hasznosítani itt is. Végezni kell egy kis piackutatást és tudod mire van mostanában szükség. (törött fegyverzetdarab-ból amikor bejöttek a 61-es pajzsok, egyre többen lettek ekkora szintűek láttam, hogy igény lesz fegyódarabra, mentem kicsivel és ütöttem 10-20db-ot és volt is pár darab. 100k/db áron vitték mint a cukrot)