2912
-
FGB #811 Örülök, hogy tudtam segíteni. :) -
Drommó #810 Köszi ,mostmár akkor tudom ,hogy nekem miért nincs a nevem mellett rang.Eddig nem tudtam,hogy a karakternél a névnél írja ki a rangpontot. -
Drommó #809 Köszi
a 753-as írást láttam,de ott csak az van ,hogy hány pont között vannak a rangok. -
Drommó #808 Már bocsika,de pl. ezt a fórumot 2-szer olvastam végig....Minden bizonnyal elkerülte a figyelmemet ,azért tettem fel a kérdést. -
FGB #807 a hétvégi terv:
Elérni a 40-es szintet :)
Elmegyek, majd metint ütni, meg a harmadik szigetet ki fogom bérelni magamnak, remélem időm is engedi és a sárkány is megáld némi szerencsével, hogy huljanak a tárgyak :) -
#806 Drommo tipikus fórumozó, nem olvas vissza csak kérdez. Kb 30 hsz-el ezelőtt k.va részletesen írtam le hogy mi hogyan van rangból.
2009. szept. 13. 13:22 Ez volt az a hozzászólás.
Big, azt sehogy. Vagy kovácsolás vagy SÉ-s kiszedő. -
bigbigle #805 egy kérdés:van 1 fegyóm.van benne 1 kő és egy szilánk.a szilánkot sé és kovácsolás nélkül hogy tom kivenni? -
FGB #804 A rangpontoktól függ, hogy kinek milyen a rangja, ha nyomsz egy „C” billentyűt és a karaktered nevére viszed a kurzort, akkor láthatod mennyi a rang pontja.
A #753 hozzászólásban meg találod hogyan alakulnak a rangok.
u.i.: csak egy kevesett kellet volna lefele vissza olvasni. -
Drommó #803 Sziasztok!
A neveknél ott szerepel ,hogy barátságos,nemes stb. Az ,hog ez megjelenjen a név mellett ,mitől függ? Azt hittem,hogy egy bizonyos szintet el kell érni és akkor az én nevem mellett is megjelenik majd,de eddig még sehol semmi :) -
FGB #802 A ló inkább metinek ellen jó, talán. -
#801 Hát figyelj, 2 lehetőséged van, poti használat nélkül k.va lassan fejlődsz, vagy áldozol rá némi yangot és 1 nap alatt szintet lépsz. Ez a játék erről szól. Én olyan 6k közepes vörössel és 1200 bo-víz-zel szoktam felmenni Dt-be, mikor fejlődni akarok. És rengeteg cuccot kapok 4 órára elegendő ez a poti mennyiség nem fejlődök sokat 5-10%-ot de megtérül az ára. A céh társaim általában 1-1,5milliót költenek el potira amikor mennek v2-be. Az első oldal nekem csak ital. De látom nem látod át, költesz potira, durván 2-3 óra ott lévő fejlődés alatt legalább 1 rib esik. Eladod 200-300k-ért és megveszed belőle a potikat. Vagy csinálj valamiből pénzt. Én most suliba marketinget tanulok, és tudom hasznosítani itt is. Végezni kell egy kis piackutatást és tudod mire van mostanában szükség. (törött fegyverzetdarab-ból amikor bejöttek a 61-es pajzsok, egyre többen lettek ekkora szintűek láttam, hogy igény lesz fegyódarabra, mentem kicsivel és ütöttem 10-20db-ot és volt is pár darab. 100k/db áron vitték mint a cukrot) -
FGB #800 Voltam azon a szigeten, de ott még rosszabbul kaptam pontokat, mint a temetőben. A temetőben összehúzok 8-10 csoportot azért kapok olyan 0,2-0,3%-ot és nem fogy az élet és még varázslat sem nagyon kell. Az arahanok-nál összehúzok 3-4-et akkor azok adnak olyan 0,27-0,4%, de lemegy az MP-m és a Tp is fogy, ha nem akarom, hogy gyorsan elfogyjon a poti, akkor várnom kell kb olyan 3-4 percet mire mind a kettő feltölt. Pedig kellene még két szint a következő M-ig. múltkor eltöltöttem egy napot a 3. szigeten, mert magas fanatikust kellett ölni, de alig fejlődtem, a temetőben gyorsabb csak az meg nagyon unalmas már (lehet a héten ezért nem is játszottam?) Rá adásul nem is voltak annyira adakozó kedvükben se yang se tárgyat nem akartak dobálni, a temetőben egy nap alatt meg van egy szint + 100-150k yang csak az már nagyon unalmas. -
#799 Nekem is 54-en lett meg a csataló, azóta is csak utazásra használom :D nem hozta be a hozzá fűzött reményeket, lv 50 feletti moboknak olyan TP-regjük van 1 év mire levadászod őket lóról. -
#798 Nem lassú ott egyáltalán, csak te fejlődsz rossz helyen. 42ről meg még könnyebb. 38 és 45 között a völgyben a bal felső sarokban arahanoknál kell fejlődni. (persze ha rosszul vagy stattolva vagy a készségeidet rosszul osztottad akkor lehet hogy nehézkesen fog menni) Lényeg hogy nekem ott 7 szint alatt eset egy rakás rib és volt ami igen magas átlagkáros volt és 200k volt a legalja amennyiért adtam őket és a plafon kb 600k +0-n. Hozzá teszem, hogy a csataló semmin sem változtat ha gyenge vagy. Csak elütögeted magadtól a szörnyeket de nagyot nem sebzel rajtuk. A csataló nem fejlődésre való. -
#797 én meg 42-ről nem haladok.
Azért mert nincs war lovam, ede a kiskarimmal szerzem a medálokat, és majd lesz.
Addig ugye felesleges BO-partyra menni. -
FGB #796 én 38-ról nem haladok 40-re sehogy sem. Nagyon lassúa fejlődés :( -
#795 Na igen de az nem +800tp-s volt. Jó mondjuk a sárkányisten vért meg harcos cucc szóval azért drága, mind1. 61-es bárónői ruhát +7-ig akarom feltolni dt kovácsnál, csak sokat kell oda járkálni. Kezdésnek kell 4db +4-esen aztán majd meglátjuk. Most 56-os vagyok 61ig gyorsan fog menni ha segítenek a többiek v2-be vezér könnyvel és tp gyűrűvel. Csak addig is menni kell dt run-ra na majd ez még elválik. Csak most ideges vagyok. -
#794 Ismerősnek Istensárkány+2-je van, volt már neki+5 is, most olyan 15 tekercs van benne és +2, jó szórakozás az ilyen :D -
#793 Na gyerekek most tanuljatok a hibámból. Idegből ne kovácsoltassatok soha. Vettem anno egy 54-es +1-es sámán vértet üres járatba +800tp-s volt. 1,1millámba került. Mivel akkor már 51-es voltam estek áldás tekik, pakoltam bele a köveket és húztam. Ütöttem kígyófarok+ -t is 2-t és 4 áldás tekivel fel is ment elsőre +5-re. másnap esett 2 teki gondoltam feltolom +6-ra na itt volt a gond. Hagynom kellett volna +5ön adott 900tp-t meg 102+ 6(védelemkő +2) védelmet és 900tp-t és volt benne még egy üres hely. Nem én barom húzni akartam. +4-lett de ekkor már hordanom kellett mert elértem az 54-es szintet. Így 96+6-ot védett a 42-es +7-esem meg csk 97-et ráadásul ez +900tpt adott. 56os lettem és gondoltam van 2 kígyófarok+ -om feltolom +5re és ott hagyom a következő vértig. Volt 3 áldás tekim. +5-re nem ment fel lett +3 mondom jó rakjuk vissza +4-re nem +2 lett. (itt már ideges voltam) vettem ma 1 áldás tekit meg volt is egy. Visszaraktam +3-ra kövi tekivel +2. Itt teljesen elborult az agyam és ráhúztam sima kovácsra. +3ra nem ment fel +2-ről és végleg elveszett. Ennyi.
Na ti ilyet ne csináljatok. Nekem is inkább +2-esen el kellett volna adnom 3millába elment volna. -
#792 Ez amit ide írtam, a filmvetítés legfontosabb szabálya. A mozgóképek xD
Am végre van Metines Fejléc, ha ezt annak hívják -
#791 Ez most mi volt? :)
Megkaptam a Házigazda jogot, holnap vagy holnapután kibővítem a fejlécet néhány fontos vagy hasznos linkkel is. -
#790 -
#789 Nekem sima tolvaj kesztyűvel (50% esély) DT-be 1,5 óra alatt a 700-800k megvan és akkor ez már tisztán haszon, megvettem a potiont is, aztán még odaférhet 1 tekercs... -
#788 Van kölcsönbe nálam egy füles amibe viszont 20% dupla tárgy eldobási esély van. Láttam ilyet cipőbe is sajnos drágán. Ha megvettem volna akkor számold csak össze: 50% a tolvaj kesztyű 20% a kölcsön füles és még 20% volt a cipőben = kemény 90%-os tárgy eldobási esély. Ezzel kb óránként 1-1,5millát lehet keresni DT-be. Én legutóbb nyitottam egy főork ládát, 2 órás kesztű volt benne 2 óra alatt 1,7milla + 1 áldás teki. Máskor ez 4-5óra alatt van meg. Aznap még esett 1 áldás teki és még 1 milla + amit még boltoltam. -
#787 kis telhetetlen, nem elég az item shop még akar rá egy lapáttal :D -
#786 Köszi, a tolvaj kesztyűt tudom az szépen működik, de én konkrétan a tárgyakra gondoltam. Van egy fülesem amiben 6% esély dupla tárgy eldobás van. Ezek működnek-e :) -
bigbigle #785 na már most:nekem is jól van szerintem elosztva a stat pontjaim. +vannak cuccaim amik még adnak is rá.akkor a cuccom is jó szerintem mert pl a vértem az csak +4-es a 34-es a fegyóm +6-os bónuszos ( a 32-es ) de van rib-em is a sisakom az az alap +6 a pajzsom is az alap +6 a cipőm arany +4 ennyi ami eszembe jutott így hirtelen. a forgókardom m1-es az aura 12-es a száguldás 2-es a 3 irányú vágás meg 1-es -
#784 Én is tolvaj kesztyűt használok, farmoló karakternél nagyon megéri, metin nagyon dobálja a cuccokat, kk, kő, potion. Minap lejárt szétcsaptam 1-2 metint lv30-as szinten a sötétség metin csak követ dobott, se kk, se cucc, se potion. Szerény véleményem szerint megéri.
Nagy karakter is ugyan azon az accon van, mint a kicsi, ő DT-ből 1-1,5 óra alatt kihoz közel 1 millát yangba tárgyba, persze 3-4 csoportot öl egyszerre (LV 57-es) -
#783 Játékosként én is használom a tolvaj kesztyűt és működik. Csodát nem kell várni tőle, főleg a ritka cuccokban nem kell azt gondolni, hogy ezzel majd sorra dobálni fogja őket.... valamivel gyakrabban illetve több dolgot dobnak a mobok.... -
#782 Big, erre egyszerű a válasz, sokkal jobb cuccai vannak mint neked, és a statt elosztása is jó. Az én kis karimnak amit most újra csinálok mert az előzőt félre stattoltam, már most ötszög pajzs +7 vas sisa +6 a 18-as vértnek nemtudom hirtelen mi a neve de már +7 (71-et véd és feltolom +9-ig) fegyvere az még csak egy Rib +5 de van nála egy telihold is mert az nemrég esett, hibátlan szóval majd azt is feltolom. Ezen kívül az erőre toltam 40ig, a többi meg vit-re megy. (30as szinten meg is állt a karakter mert feljebb nem akarom) Jah és akkor az aura M1 és a forgón van 8 pont a többin 1-1. -
#781 :) Bocsi én moob-nak írom :D de a kedvetekért mob :D
Asmo egy technikai kérdés és pontos választ szeretnék rá. Működnek a dupla tárgy eldobási esélyes cuccok? Mert sokan mondták már, hogy bugos... -
#780 Vagyis olyan dolgot, amit ha megölsz, exp-t, yangot, vagy cuccot kapsz érte.
Aláírás: Töltöttkáposzta™ -
#779 Uh! Ez egy kicsit sok üzenet volt így a mai napra:D
És JB! Az a bizonyos szó, amit te "moob" nak hívsz, véleményem szerint egy"o" val íródik nem?
Kezdők kedvéért a "mob" szó szörnyet jelent. -
bigbigle #778 az hogy lehetséges hogy ölünk temetőben (2 31-es harcos m-es képességgel és én 35-ös harcos m-es képességgel) és egy negatív rangu (25-ös harcos) jön és egy két csapással mind a 3-at legyőzi mi persze nem is sebzünk neki? -
#777 Azért mert valaki LV78-as nem jelenti, hogy csal, akkor ennyi erővel top 10-20 repülhet közel vannak hozzá.
Láttam intézkedni GA-t nem banoltak egyből, beszélgettek 20-30 percet az illetővel, majd aztán repült, ő hack-et használt emiatt :D -
Drommó #776 :) Lassan kezd világossá válni 1-2 dolog a játékkal kapcsolatban :) -
#775 asszem ezt is megválaszoltam egyben :) -
Drommó #774 Oké ,köszi így világos :) -
Drommó #773 Vagy mégegy variáció:)) Lehet ugyanazt a karakter nevet adni két szerveren? -
#772 nem tudom, hogy ezt hogy érted, de gyakoralti példával élve, nekem atyagatya a nevem pegasuson, dracon, altairon, és aquilán is (bár aquilán sirso névvel futok inkább). csak ugyan azon a szerveren nem lehet két ugyanolyan nevű karaktert csinálni.