Na gyerekek most tanuljatok a hibámból. Idegből ne kovácsoltassatok soha. Vettem anno egy 54-es +1-es sámán vértet üres járatba +800tp-s volt. 1,1millámba került. Mivel akkor már 51-es voltam estek áldás tekik, pakoltam bele a köveket és húztam. Ütöttem kígyófarok+ -t is 2-t és 4 áldás tekivel fel is ment elsőre +5-re. másnap esett 2 teki gondoltam feltolom +6-ra na itt volt a gond. Hagynom kellett volna +5ön adott 900tp-t meg 102+ 6(védelemkő +2) védelmet és 900tp-t és volt benne még egy üres hely. Nem én barom húzni akartam. +4-lett de ekkor már hordanom kellett mert elértem az 54-es szintet. Így 96+6-ot védett a 42-es +7-esem meg csk 97-et ráadásul ez +900tpt adott. 56os lettem és gondoltam van 2 kígyófarok+ -om feltolom +5re és ott hagyom a következő vértig. Volt 3 áldás tekim. +5-re nem ment fel lett +3 mondom jó rakjuk vissza +4-re nem +2 lett. (itt már ideges voltam) vettem ma 1 áldás tekit meg volt is egy. Visszaraktam +3-ra kövi tekivel +2. Itt teljesen elborult az agyam és ráhúztam sima kovácsra. +3ra nem ment fel +2-ről és végleg elveszett. Ennyi.
Na ti ilyet ne csináljatok. Nekem is inkább +2-esen el kellett volna adnom 3millába elment volna.