FGB#457
Éppen az előbb akadtam egy nagyon "érdekes oldalt" tele van metin2 csalásokkal, az egész oldal erre épűl. Megnéztem majd visszamentem a google-ra tovább keresgélni. Eszembe jutott egyszer anno én is kipróbáltam egy játékot hasonló lehetett a Metinhet csak ez évekkel ezelőtt történt amikkor még az Internet sem volt ennyire elterjedve. No mindegy szóval anno kipróbáltam és emlékszem eleinte milyen jónak tűnt anélkül megyek végig, hogy megsebezne bárki is, csak ütők és hullnak körülöttem, aztán egyszer csak unalmas lett a játék, kiveszett belőle a kihívás, elveszett a játék érdekessége, meguntam és többet el sem indítottam még csalás nélkül sem, többé már nem érdekelt.
Lehet csak én vagyok így vele, de szerintem a csalás csak megöli a játékokat, nem értem miért használják még is páran, én pl nem hiszem, hogy ugyan annyira kedvelném a karaktereimet ha tudnám, hogy csalással értem el odáig. Lehet néha úgy vagyok a játékkal, hogy iszonyat lassan haladok és vannak napok mikor kilépéskor kevesebb az EXP pontom mint mikor beléptem, és persze szintet nem léptem, de akkor sem csalok.
Nem tudom van e olyan aki végig vitt egy játékot csalással, vagy ha használt csalást végig játszotta e vagy ugyan úgy ment a süllyesztőbe a game mint nálam, de szerintem az ilyen játékoknak pont az a lényege, hogy mindenki saját maga építse a karakterét, ahogy az neki tetszik, és azzal bizonyítson. Ahogy végig gondoltam igazából a végén a karakterek (90-99 szinten) már nem igazán fognak nagyón különbözni, esetleg csak a felszerelésekben.
Ui: senki ne kérdezze, se itt, se privátban az oldal címét, mert nem emlékszem és a böngésző sem. Nem akarom, hogy általam essen kísértésbe bárki is. Szóval csak tisztességesen, és ne csalj!