m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Varikova
    láttam tegnap valaki bedobta innocence nevét. pár dolgot azért tisztáznék mert szerintem jobban ismerem valamelyest mint a legtöbb rágalmazó. na meg tennék is fel pár kérdést. hogy jön az hogy ribi? kezdve azzal hogy innocence melyik karijáról beszélsz? mert tudnék róla mesélni egyet s mást.
    auriga: innocence, íjász ninja eredetileg férje COD1 aki az életben pasija is (volt) a csajoknak nem tetszet hogy a pasija szereti őt és mindent megtesz érte ezért elkezdtek minden féle hazugságokat terjeszteni. aztán a csávóval összeveszett áttjött pirosnak. itt szórakozott egy darabig bannoltatott egy csávót (aki a céhvezére volt mellesleg) aztán összejött egy másik csávóval azzal hogy miért szakított ne kérdezzétek, oka volt azt tudom. aztán találkozott sírásóval végül a csávó sikeresen megsértette (inno egyik tagját át akarta hívni a céhébe egy warra aki ment is még csak nagyon győzködni sem kellett, apropó roninos volt mielőtt innohoz lépett) aztán átment sárgának. ott már a fél szerver utálta főleg a rágalmak miatt végül úgy döntött ő ebből nem kér elment pegára. ottani történetét nem nagyon ismerem csak onnantól hogy aurigára megint visszajött bár már másik karival: sírásóval megint dúlt a szerelem úgyhogy úgy döntött játékban is vele akar vele lenni (egy buffer sámi képében). 3 hét alatt húztam fel 57-re, együtt vészeltük át az eventet elvoltunk mint a halak de távkapcsolat volt az egész és a nagy távolság miatt szakítottunk (igen, én vagyok Sírásó) a lányról mint emberről annyit, hogy néha ő sem tudja mit akar, vannak hírtelen kirohanásai és eléggé vad a természete. hogy ribi lenne hogy képeket küldözget magáról és a többi marhaság? lehet hogy a szerelem vakká teszi az embert de mikor innocence néven futott eléggé sokat "nyomoztam" utána (ami mellesleg nem igazán tetszett neki) és semmi erre utalót nem találtam, illetve kép küldések voltak de meztelenek nem.(higyjétek el elég alapos voltam miután kb 10 ember szólt hogy nagyon vigyázzak ezzel a lánnyal mert könnyen azt vehetem észre hogy bannolnak). hogy a gm-ek vele vannak? arra még nem gondolt senki hogy bant azért kap mert megérdemli? (teszem azt hunters céh vezére számlamegosztás miatt ami nem inno fejéből pattant ki)