Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChaosTeam
ÉS? Én tehetek róla, hogy a GF cseszik elõre értesíteni minket? Nekik kellene 1 héttel elõre szólni mindenrõl, ehhez képest új szerver indulásokat rendszeresen a szerver indulása után napokkal írnak csak ki a hivatalos admin fórumba. A frissítés elmaradását is a CoMa írta chaten, utána került csak ki az admin fórumba... és amirõl nem szólnak, arról nem tudok én se, ahogy te se. Lehet ezért cseszegetni engem, csak felesleges.
N3o
Nem csak engem bosszant ez az egész elhiheted. A baj, hogy semmit nem tudsz elõre. Akkor fogod kiírni fórumra is, amikor már írja a szerver leállást a játék... miután már mindenki rájött magától is...

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

ChaosTeam
Te meg a stílusoddal mehetsz el egy illemtanárhoz... Mikor lesz? a következõ 1 éven belül lesz. Esetleg jövõ hét szerdán....
N3o
Asmo, a "legfrissebb információd"-dal elmehetsz a fenébe. Ha azt kiderítetted, hogy nem lesz, k.vára semeddig nem tartott volna rákédezni arra, hogy akkor még is mikor lesz. Már egy ideje nincs vörös erdõben 85-ös metin c2-n és ch4-en. Összesen 4db 85ös metin van 4 ch-n a 8-ból...

+ a droppok is iszonyat agyon vannak már kavarodva a kismillió láda miatt. Nem bírják a németet azt a k.va resetet lenyomni?

N3o
Sebzi, nem is kicsit. Az egyetlen normális területi sebzése a mentál harcosnak. A hever kikerülhetõ, ha nem vagy ájulva, de hát 50 mobot nem tudsz egyszerre beájultatni.

Én metális harcos vagyok és a dübörgést hagyom utolsó skillnek😊)Nem tudom, én sok értelmét nem látom .max akkor jó ha sok szörny van rajtad és szét akarod õket robbantani.Sosem láttam hogy sebezte volna a szörnyeket.
A kard ütés hogy nem pontos? POnt ,hogy az talál be biztosan 😊Én a test után a heves csapást tettem (már G-s) és meg kell hogy mondjam nagyon jó hasznát veszem😊Ez után jött a kard ütés, áthatolás és majd a dübörgés.

az nagy kár 😞
RIZLA
Mivel itemShopban kapható, nagyon vissza lett véve, mint alternativ drop sajna....Mondjuk azt, hogy ha esik, akkor örülünk, de nem számolunk vele😞

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

és amúgy 50-en milyen sûrûn fognak esni áldás tekik?
N3o
Ezzel nincs is bajom, de a sárkány tekercs bugos... A vértet le...rom Pénz, meg áldás tekercs nem akadály.

Hurki
láttam videót, feka vas vértet próbáltak húzni 2-3-ról 23 tekerccsel lett 4 vagy 5 <#idiota> és már volt elõtte benne kb 20, szal kitartást hozzá majd feltolja elõbb-utóbb 😄

What a feeling? Cycling and beer :D

N3o
Pedig a dt-ben tudsz a legtöbb lóvét összeszedni a felsoroltak közül.

Az viszont nem igaz, hogy nekem a 66os vértem elsõre anno felment +6-ra és be is lett kövezve 4-es kavicsokkal. Utána 1x próbáltam meg 7-re miután már egy ideje 6-os volt, azóta +5 fölé nem bírom húzni. Most +5ös volt, toltam rá 4 áldás tekit és egy sárkány tekercset. 6 kígyófarok+ után most ismét 4-es.

Apropó, sárkány tekercs, asmo HIBÁS a tekercs. Akárkit kérdeztem még +1-re sem lehet vele húzni, én eddig 4-et használtam el, mind csak tört, aztán elvileg 10%-al jobban javít mint az áldás tekercs. A holdfény ládás sárkány tekercsrõl beszélek.

Töltöttkáposzta
Sziasztok!
Visszatértem a nyaralásból, és sajnálom hogy nem tudtam részt venni a dropp eventen.
De az élet nem áll meg, további jó metinezést mindenkinek!

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Köszönöm a választ.Azért írtam azokat mert mindenhol tudok ölni köztük az erdõben is.Dt-t meg azért nem is írtam mert nekem eléggé nem bírja a videókarim és kicsit hibásnak mondható.
N3o
De nagyon egyszerû a dolgod, ki kell számolni. Megnézed a mobok szintjeit mindenhol, utána azt felírod, hogy mennyi exp-t ad darabjuk. És viszonyítod a szintedhez.

http://www.metin2wiki.eu/index.php/Exp

Itt alul van a relative exp, tehát, hogy adott szinten adott mob a saját exp-jének hány %-át adja neked.

Egy példa: Te 45-ös vagy. DT-ben a démon lándzsás 59-es szintû és "Basis-EXP: 1182", az nálad 14 szinttel nagyobb.
A wiki alapján "Wenn der Mob 14 Level über Dir ist = 170% Exp."

Tehát Neked az a mob az 1182 exp-nek a 170%-át adja. 1182 * 1,7 = 2009,4exp

És ebbõl a mob-ból rengeteg van.

N3o
Egyik sem. Szellemerdõ még erõs 45ön, ork már kevés, temlplom talán, sivi nem, hegy nem. Vagy templom vagy inkább DT.

Halitok.
Az lenne a kérdésem hogy hol adnak 45-s szinten több exp-t?
Szellem erdõ, ork , templom, sivi vagy a hófödte csúcsokon?😊
Elõre is köszönöm a választ.
N3o
Na a holdfény ládák kivégezve, ami nincs benne, az a karakter nemét megváltoztató "tekercs" vagy mi a szösz. Hála istennek medvetalp bõr sincs benne, valamint a szörnyek közül nincs benne a mérges pók.

Ezt onnan tudom, hogy kb 1600 ládát nyitottunk saját magam ebbõl 460-at.
A karekter nemét megváltoztató tekercs véletlenül sem volt a tárgyak között még 1db sem, sem mérges pók nem jött belõlük.

Ezt csak úgy hozzá tettem így utólagosan. (mondjuk gondolhatná az ember hogy egy 199SÉ-s dolgot véletlenül sem raknak ilyen ládába)

Köszönöm válaszod.
Majd meglátom mi sül ki😊
N3o
Konkrétumot nem tudok mondani, de pegasus áraiból következtetve (ha már ott nem drága többi szerveren még annyira sem)

Szóval a legeslegolcsóbb, a gyógy sámán könyvek. (1-50k között) Ha JÓL meg van csinálva a gyógy sámán, pvp-ben verhetetlen (kúrál miatt, G környékén már 7-10mp alatt 2-3k életet tölt vissza azonnal)ek

Következõ az íjász ninja könyvek (50-100k között) Szintén ha jól meg van csinálva pvp karakter, mobokra nagyon nagyon gyatra és kegyetlen nehéz fejlõdni vele.

A BM sura könyvek sem olyan drágák. De szintén pvp karakter (bár némieg könyebb vele fejlõdni mint a fent említett 2-vel.)

Sárkány sámán könyvek közül sajnos a sok buff sámli miatt az áldás 150-200k segítség 300-400k/db áron van már, de a lövés, ordítás, visszaverni fillérekért megy. A talizmán szintén fillérekért van de az a 6. skill, kivéve ha valaki pvp-s sárkány sámánt akar, mert akkor a visszaverni, vagy a lövés helyett lehet azt tolni.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy melyik kaszt melyik fajtájának melyik kk-k a legolcsóbbak és mennyi között változnak az árak?( lehetõleg draco-n a kék birodalombelit ha valaki tudná de ha nem azt az se baj)
Elõre is köszi.
RIZLA
szerintem is DT, vagy templom körül a deszkák.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

N3o
DT.

Töltöttkáposzta
42 vagyok. Hol öljek? ha BO partyzok, abból nem olyan jól jön szerintem, mert ha más is üti a fekete orkot, akkor nagyobb az esélye hogy nem az én nevemre esik, vagy egyáltalán nem is esik.
Map2-t már rég elfelejtettem, most a megbízásokat csinálva a sivatagban öltem, ahol 1 óra alatt összejött 5 darab. :S Ami sajnos nem a legjobb arány.
Tehát még1-szer kérdezem Hol öljek 42 es szinten?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
A kép poénos, amúgy attól is függ hol ölsz. Pl.: 40-esen ne map2-s mobokat. Én 72-n vörös erdõ elején ölöm a tuskókat meg tündéreket. Azok alapon is dobnak tekit, meg 77/3-mas mobok, 5 szinntel vannak fölöttem és sokat ölök, van amikor 1 csoportból 3-4 laszti, de van amikor fél óra alatt 1. Jó van hónapos kesztyûm, de az nem sokat lök rajta. Amikor azt a 2 tekit nyitottam, elõtte már kaptam egyet 85ös metinbõl, meg kettõt laszti ütés közben mobokból. Aznapra jött össze 5 teki, de volt már egy nap 7 is. Most a napi 3-4 az átlag. Legalább is az elmúlt 4-5 napban ennyi volt.

Töltöttkáposzta
Hát igen, az jó arány, viszont VSLY a képed nagyon gáz 😄

vsly
20perc alatt 3at kaptam.1.:5nagy piros,2.:áldásteki,3.:5nagypiros...eddig egész jó az arány<#finom>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Töltöttkáposzta
Én nem nyitom õket, így is elég gyér hogy ritkán dobják, mástól meg hallom hogy 1 óra alatt 14 esett neki, nekem meg fél óra alatt 1 db.
Inkább majd eladom, vagy ha már nem fognak droppolni, akkor még többet keresek vele.
Sajnos a ládákra már nem tudok itt lenni, de remélem azzal több szerencsétek lesz mint a focival.

N3o
Játékon belül én falra mászok ettõl a "mi dobja a focit?" meg "hányas szinttõl van benne áldás teki, meg jó cucc?" A sok tudatlan... és egész addig írogatják ki közösbe amíg valaki pm-be el nem magyarázza nekik, mert csak pofázi tudnak, olvasni nem. De hát leszarom, csak néha már fáj 😄

Amúgy tegnap olyan 40-et nyitottam egyszerre, abban mázliból volt 2 teki meg 4 50k-s tömb. Egyesével nem nyitom mert úgy uncsi 😄

Cicaaa
Köszi a segítséget😊 Megfogadom a tanácsotokat😊

Ha valami kell még kiabálok majd😛

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

N3o
Néha 1-2 pont az int-re nem csak test harcosnál okos dolog. Az a minimális Mp, ló hívásokra, skillekre nem elég.

RIZLA
nekem egy 61-es mentám van, elõször kimaxoltam a vitet, aztán csak erõt kapott....amikor az is tele, akkor tegyél az ügyre.
Intrre véletlenül se pazarolj pontot, felesleges.(nekem 3 pont az inten még mindíg bõven elég)

Skilljeid sztem jol kezdted, mentáknál alap a test, utána áthatolás, és ahogy az elöttem szolok is emlitették, dübörgés jó választás.
Nekem egyedi okokbol a 3. skillem a kard ütés lett, de csak amiatt, mert filléses hozzá a KK. Ergo nagyon "könnyen" G-re vihetõ. De alap esetben én is a dübit toltam volna.
Remélem tudtam segíteni, ha valami kell, csak kérdezz.

N3o
Mindenképpen dübörgés, mivel az területi sebzés, és fejlõdésre kell. Kard ütés nem pontos, dübörgéssel meg az épp rajtad lévõ mobokat mindet sebzed. És igen, vit max-ig néha meg 1-2 pont az int-re de max 10pont. Annál többet véletlenül se tegyél rá. Utána mehet minden pont az ügy-re kitérés gyanánt.

Töltöttkáposzta
Szerintem tolj most a VIT-re, de néha néha rakj 1 et kettõt az Int-re is.
A 3.skill a dübörgés, vagy a kard ütés legyen.

Cicaaa
Lenne egy kérdésem:
Most egy menta harcos karakterem van. Az erõs test volt az elsõ skill, a második az áthatolás,de mi legyen a 3.?😊 Nem feltétlenül pvp karaktert akarok csinálni, nem szeretek pvp-zni, inkább a fejlõdésre hajtok.

És még azt szeretném megkérdezni, hogy az 1:2 arányba osztottam a vitalitást és az erõt, de az erõ már 90-enes, akkor mi legyen utána? húzzam fel teljesen a VIT-et vagy másra rakjak ugyan igy 1:2 arányba?😊

Elõre is köszönöm a válaszotokat😊

Cicaaa
csak kérdeztem, nem kell leharapni a fejemet😊

N3o
Hát ez pech.

Töltöttkáposzta
Király! Nem tudok részt venni az eventeken... pont nyaralás...

N3o
Hirdetni? NEM. Köszi de elég a metin-be lévõ spam-ek áradata, nem hiányzik fórumon is hasolló.

Töltöttkáposzta
Köszi a felvilágosítást!

Cicaaa
hirdetni lehet?😊

N3o
Most a vad kutya 1/1-es mob. Ez 35ös szintû vad kutya lesz. Több lesz az élete és nem 1 csapásból lehet majd megölni. Nagyobb szinten sem. A boss-ok /5-ös jelzésûek. Az erõsségüket jelzi a / jel utáni szám.

Töltöttkáposzta
Jah!
Értem.
De mi az a 35/1-es vad kutya?
Bocs de én ez ügyben még nem vagyok felvilágosítva!

N3o
Tévedés, a láda dobja a 35/1-es vad kutyát. Bármi dobhatja, általános dropp. A holdfény ládából amik oda vannak írva mobok azokat dobhatja a láda ha kinyitod. (mint a tök-nél az 5ös metin)

Töltöttkáposzta
Köszi neo, össze is írtam, de azt nemtudom hogy a Focilabdát mi dobja?
Mert az nem volt oda leírva, se a hatszögû ládához.
A holdfény láda egész jó, pláne hogy vad kutya is dobja 😄

N3o
Bocsi, Asmo az elõzõt töröld majd pls.

Szóval Tessék:

Focilabda

Hatszögletû kincseláda

Holdfény kincsesláda

N3o
Áldás tekercs biztos lesz bennük, remélem sok kicsi sokat fog nyitni, megtelik a piac, és a 2,5-3milláról lejjebb esik majd az ára. De utána nézek mik lehetnek majd bennük. "legyen számotokra meglepetés" nagyon az lesz 😄 Csak kutatni kell picit.

"Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a Foci event az alábbi napokon lesz aktív, a következõ alternatív droppokkal:
Focilabda: Hatszögletû kincsesláda: Holdfény kincsesláda: , az aktiválás ütemezése pedig az alábbi:

* Július 09 - 10 - 11. Foci drop
* Július 12 - 13. Hatszögletû kincsesláda drop
* Július 14 - 15. Holdfény kincsesláda drop

Az event tehát aktiválva lesz az alábbiak szerint:

* Event 1: a Foci drop kezdõdik július 09-én, pénteken 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követõ napon (július 12., hétfõ)
* Event 2: a Hatszögletû kincsesláda drop kezdõdik július 12-én, hétfõn 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követõ napon (július 14., szerda)
* Event 3: a Holdfény kincsesláda drop kezdõdik július 14-én, szerdán 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követõ napon (július 16., péntek)

Hogy a különbözõ tárgyak milyen ajándékot rejtenek, az legyen számotokra meglepetés!

Jó játékot, jó gyûjtögetést, hasznos ajándékokat mindenkinek!"
Norand

Töltöttkáposzta
Nah már nem is kell, Internet Explorert használva, felenged látogatóként 😊.
Ma hanyadika van? Bocs én ezt sose tudom <#confused>

Töltöttkáposzta

Sajnos kitiltottak (ismét) a fórumról,(de ezért saját magamat okolom) így nem tudom olvasni a Hírek,Felhívások topicot.
Valaki legyen olyan kedves, és értesítsen arról, hogy mikor kezdõdik Focilabda event.