2912
-
#2665 Természetesen nem. -
#2664 Harapólinket lehet alkalmazni a metin2 HU hivatalos fórumán? -
xido #2663 ez a hibaüzenet végül megoldódott..ott volt a bibi,hogy nem szedte végig a patch egyik elemét és nem tudta kibontani,így elindítás után természetesen megkattant.. -
#2662 Ha kicsit is tudsz gondolkozni - ellentétben Neo-val, akkor magad is rájöhetsz, hogy ha 1 helyen 1 nettel ezt csinálja, míg máshol más nettel minden jó, akkor vajon mi lehet a ludas? NYERT! A Nettel van a gond.
Neo: fórumon az a helyzet a figyelmeztetésemmel, hogy mivel ADMIN vagyok a rendszer nem engedi, hogy valamelyik moderátor vagy akár én figyelmeztetést adjak magamnak. Nálam magasabb szintű tudja megvalósítani, amint lesz rá lehetősége meg fogom kapni a figyelmeztetésemet :) Köszönöm, hogy ennyire törődsz velem, nagyon ari tőled.
xido: ezt a hibát még én se láttam, hétfőn megpróbálok utánakérdezni mi lehet a gond és mi a megoldás.... -
xido #2661 Direkt oldalról leszedtem a kliens..aztán patchelte magát..bejön az ablak is,a bejelentkezős...aztán ilyet hány be nekem...sose láttam még ilyet,de egyre jobb...
most letörlöm és felrakom a decemberi telepítőről... -
xido #2660 Na ezen gondolkodtam már..csak mivel otthon gond nélkül..nem akartam belevágni,de akkor nekilátok,köszi:) -
#2659 Sokaknak csak úgy megy, mivel össze lett ba.szva a kliens, (de asmo tudjuk, mi vagyunk a hülyék, hogy nem vettük észre...stb) szóval melóhelyen töröld le és rakd újra az egész metint, nekem is így lett jó.
Jajj asmo még valami, csak hogy érzed a törődést. Fórumon mi a helyzet a büntetéseddel? Egyik illetékes mod sem mert neked figyelmeztetést adni? :D -
xido #2658 bocs..flame..kieg.:otthon upc-vel gond nélkül megy minden... -
xido #2657 Gyerekek...ebben némiképp offolás lesz...de a t-online net ennyire szar lett az utóbbi években?..datanet volt..gond nélkül metineztem ráérős perceimben munka közben...szolgáltató váltás..t-online..amint átlépek egy kapun,vagy feltámadnék,rögtön kidob a ch-ra jelentkezés és még a net is lefagy tőle,újra kell indítanom a gépet,ha nem akarom megvárni,míg betölt egy oldalt..metin nélkül egész nap is pörög a net...valami összeakad,vagy a tegnapi karbantartásnál történt valami bibi..vagy valami blokkolja de csúnyán,tűzfal,vírusírtó? -
bigbigle #2656 most ne ezen akadj fent:) -
#2655 biztos, hogy csak céh tagoknak? Parancsolj :) -
bigbigle #2654 Sziasztok!
A kérdésem a következő: ugye a sima kovácshoz képest a céh kovács a céhtagoknak 10%-kal jobban fejleszt, de ez a 10% mennyire válik be mennyivel észrevehetőbb a különbség? -
#2653 arra esetleg nem gondoltál hogy neked hazudtak? :) -
#2652 Lol...
Már nem mondok semmit... a végén már az is baj lenne...
-
#2651 Irigyelek, hogy hülyeségekre van idöd..de gondolom értelmi szinted is ott van..
-
Swarn #2650 Ahh... igen, a szokásos válasz... már nagyon vártam! Rendes magyar hozzáállás! Ha nem tetszik ellehet menni!
#2649 - Végig se olvastam... egyszerűen nem érdekel ki mit hazudik, hogy kimentse... -
#2649 láttam tegnap valaki bedobta innocence nevét. pár dolgot azért tisztáznék mert szerintem jobban ismerem valamelyest mint a legtöbb rágalmazó. na meg tennék is fel pár kérdést. hogy jön az hogy ribi? kezdve azzal hogy innocence melyik karijáról beszélsz? mert tudnék róla mesélni egyet s mást.
auriga: innocence, íjász ninja eredetileg férje COD1 aki az életben pasija is (volt) a csajoknak nem tetszet hogy a pasija szereti őt és mindent megtesz érte ezért elkezdtek minden féle hazugságokat terjeszteni. aztán a csávóval összeveszett áttjött pirosnak. itt szórakozott egy darabig bannoltatott egy csávót (aki a céhvezére volt mellesleg) aztán összejött egy másik csávóval azzal hogy miért szakított ne kérdezzétek, oka volt azt tudom. aztán találkozott sírásóval végül a csávó sikeresen megsértette (inno egyik tagját át akarta hívni a céhébe egy warra aki ment is még csak nagyon győzködni sem kellett, apropó roninos volt mielőtt innohoz lépett) aztán átment sárgának. ott már a fél szerver utálta főleg a rágalmak miatt végül úgy döntött ő ebből nem kér elment pegára. ottani történetét nem nagyon ismerem csak onnantól hogy aurigára megint visszajött bár már másik karival: sírásóval megint dúlt a szerelem úgyhogy úgy döntött játékban is vele akar vele lenni (egy buffer sámi képében). 3 hét alatt húztam fel 57-re, együtt vészeltük át az eventet elvoltunk mint a halak de távkapcsolat volt az egész és a nagy távolság miatt szakítottunk (igen, én vagyok Sírásó) a lányról mint emberről annyit, hogy néha ő sem tudja mit akar, vannak hírtelen kirohanásai és eléggé vad a természete. hogy ribi lenne hogy képeket küldözget magáról és a többi marhaság? lehet hogy a szerelem vakká teszi az embert de mikor innocence néven futott eléggé sokat "nyomoztam" utána (ami mellesleg nem igazán tetszett neki) és semmi erre utalót nem találtam, illetve kép küldések voltak de meztelenek nem.(higyjétek el elég alapos voltam miután kb 10 ember szólt hogy nagyon vigyázzak ezzel a lánnyal mert könnyen azt vehetem észre hogy bannolnak). hogy a gm-ek vele vannak? arra még nem gondolt senki hogy bant azért kap mert megérdemli? (teszem azt hunters céh vezére számlamegosztás miatt ami nem inno fejéből pattant ki) -
#2648 És a legszebb az egészben, hogy nem tehetsz ez ellen semmit. Hiába törlöd, visszaírom bármikor. Ha van olyan jogod, hogy SG ezen részéről valahogy kitilts, visszajövök másik reg-gel :D Mivel külsős fórum semmit sem tehetsz játékon belül sem. Maximum árgus szemekkel figyelheted, hogy mikor csinálok olyat játékon belül ami tilos és ott akkor azzal megfoghatsz, de sajnos ügyelek a szabályzatra játékon belül :D -
#2647 Hiába törlöd ki :D Naponta visszaírom ha kell :D -
#2646 "Kedves" N3o, Köszi, de a rágalmazásaidat tartsd meg magadnak, mert mostmár kicsit elegem van belőle. -
#2645 Ha nem tetszik egy játék, akkor miért játszol és foglalkozol vele? Egyszerűen hagyd itt és keress mást. -
FGB #2644 megjegyzem nem kell bejelentkezned, hogy meg tudd nézni a fórumot. -
Today, 12:10pm
FIGYELEM! MAI ( 2010.08.04.) Ismét megy a játék
Kedves Játékosok!
Amit észrevehettétek a mai karbantartásnál gondok adódtak. Valamiért az új verzió bekerülése után a régi kliens került vissza, és hiányzik a szerverlistából az 5-ös szerver.
Jelenleg nem tudni mi fog történni. Sikerül megoldani az új verziót, vagy visszakerül valahogy a régebbi - tegnap még aktív - verzió.
Jelenleg a patcher "metin2.bin működése leállt" jellegű hibaüzenettel leáll a patcher, dolgoznak a hiba javításán, de nem tudni mikorra lesz bármi használható.
Többen, amint elindult a Pegasus szerver szaladtak a szerverre és volt, aki az új fegyvereket is megcsinálta. Vagy belőle valamit. Sajnálattal közlöm, hogy szinte biztos, hogy az illető elveszti a fegyverét.
AKI ESETLEG NEM TUDNÁ A KARBANTARTÁS A SZERVEREK LEÁLLÍTÁSÁTÓL ADDIG TART, AMÍG MINDEN SZERVER ISMÉT NEM ÜZEMEL. HA CSAK 1 SZERVER NEM MEGY, AKKOR MÉG TART A KARBANTARTÁS. KARBANTARTÁS ALATT SENKI NE CSINÁLJON SEMMIT A JÁTÉKBAN, MERT ELVESZHET BÁRMI, ÉS NEM TUDUNK VISSZAADNI SEMMIT!!!!
VÁRJÁTOK MEG, AMÍG MINDEN SZERVER ISMÉT ÜZEMEL!
Minden szerver ismét működik és az új verzió aktív, lehet menni ismét játszani. -
#2642 Hülye nyomorékok érted megy rendesen a játék de nem jó belekell nyulni, hogy elroncsák:@:@ -
Swarn #2641 Egy újabb ok amiért kerülni kell ezt a szart amit játékként akarnak eladni. -
Swarn #2640 Valakinek kemény százezer forintok vannak a fegyverében és egy ilyen mocsadék szar frissítés miatt baszhatja? Na ne már! :/ -
Swarn #2639 "Többen, amint elindult a Pegasus szerver szaladtak a szerverre és volt, aki az új fegyvereket is megcsinálta. Vagy belőle valamit. Sajnálattal közlöm, hogy szinte biztos, hogy az illető elveszti a fegyverét."
Istenem ekkora szart.... -
#2638 Minek kell ezzeknek a szeretcsétleneknek minden héten belenyulni?Minden szerdán valami baja van a játéknak...kicsit unommár. -
#2637 Írd már le pls hogy mit linkeltél be, mert nem tudom megnézni a fórum tiltásom miatt. -
#2636 !! Fontos !! -
xido #2635 -
#2634 Én meg csak annyit mondok hogy ez h 3 birodalom van egy nagy szar. Direkt azért van ígyh mindenki útálja a másik világit. Ekkora baromságot más játékon még nem láttam. Ennél még az a játék is jobb amiben bárki ölheti a másikat. De azt nem bírom h a lowok odajönnek és azt mondják h "cs huzzol" meg szólás nélkül elkezdi ölni a mobom és h a más világiak amikor pl ölök siviben és egy nálam 20-30 szintel nagyobb megöl engem is meg a mobom is, na annál nincs idegesítőbb. Ezért is hagytam itt ezt a játékot és nem is térek vissza ide. -
Swarn #2633 Most meg egy gyerek azért kapott figyelmeztetést mert egy "kovácsolás szerencse vagy trükk" típusú threadba leírta, hogy lehet, hogy a videó privát szerveren készült, ahol 100% a kovácsolási esély. :D -
Swarn #2632 Most fórumon egy GM lekent egy Tripla-postot (3x írt egymás után, amikor már azért is figyelmeztetés jár ha 2x írsz... milyen hülye szabály ) és megúszta szó nélkül... mezei player ezért minimum 1, vagy akár 2 hetes bant kapott volna. És még, hogy nem kivételeznek... na persze, persze... -
#2631 Asmodeus akkor egy kérdés.
Mivel tiltva vagyok, így fórumon nem tudom megemlíteni.
Szerintem hallottál már a Javaslatok topicban a fórum rangokról.
Ha igen akkor a kérdésem az hogy ezt bármelyik fórumozó megkaphatja?
És szabadon választhat majd, vagy activity points alapján lesz majd a besorolás.
Előre is köszi. -
xido #2630 Átlag lóról Készség földről..attól függ hogy harcolsz többet,gyalog vagy lóról... -
bigbigle #2629 Sziasztok!
A kérdésem a következő: ninjának (tőr) melyik a jobb az átlagkár vagy a késség kár és melyik elhagyhatób ha nagyon minuszos? -
Swarn #2628 Én sem tudom pontosabban, bocs az általánosításért!
#2627 - Mindig más szervereken van az a ribi... pegasuson volt egy karija most megint aurigán van. -
#2627 Swarn, szerintem úgy értette, hogy az Online lévő teamnek :D
(Csak a szurkálódás kedvéért :D)
De LOOL a cucc :D Swarn melyik szerverről van szó? :D -
#2626 xD ez jó xD
De az már koránt sem hogy még mindig tiltva vagyok fórumról és mellesleg van 2 PM em azt sem tudom elolvasni :@