Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
+ a droppok is iszonyat agyon vannak már kavarodva a kismillió láda miatt. Nem bírják a németet azt a k.va resetet lenyomni?
A kard ütés hogy nem pontos? POnt ,hogy az talál be biztosan 😊Én a test után a heves csapást tettem (már G-s) és meg kell hogy mondjam nagyon jó hasznát veszem😊Ez után jött a kard ütés, áthatolás és majd a dübörgés.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
What a feeling? Cycling and beer :D
Az viszont nem igaz, hogy nekem a 66os vértem elsõre anno felment +6-ra és be is lett kövezve 4-es kavicsokkal. Utána 1x próbáltam meg 7-re miután már egy ideje 6-os volt, azóta +5 fölé nem bírom húzni. Most +5ös volt, toltam rá 4 áldás tekit és egy sárkány tekercset. 6 kígyófarok+ után most ismét 4-es.
Apropó, sárkány tekercs, asmo HIBÁS a tekercs. Akárkit kérdeztem még +1-re sem lehet vele húzni, én eddig 4-et használtam el, mind csak tört, aztán elvileg 10%-al jobban javít mint az áldás tekercs. A holdfény ládás sárkány tekercsrõl beszélek.
Visszatértem a nyaralásból, és sajnálom hogy nem tudtam részt venni a dropp eventen.
De az élet nem áll meg, további jó metinezést mindenkinek!
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
http://www.metin2wiki.eu/index.php/Exp
Itt alul van a relative exp, tehát, hogy adott szinten adott mob a saját exp-jének hány %-át adja neked.
Egy példa: Te 45-ös vagy. DT-ben a démon lándzsás 59-es szintû és "Basis-EXP: 1182", az nálad 14 szinttel nagyobb.
A wiki alapján "Wenn der Mob 14 Level über Dir ist = 170% Exp."
Tehát Neked az a mob az 1182 exp-nek a 170%-át adja. 1182 * 1,7 = 2009,4exp
És ebbõl a mob-ból rengeteg van.
Az lenne a kérdésem hogy hol adnak 45-s szinten több exp-t?
Szellem erdõ, ork , templom, sivi vagy a hófödte csúcsokon?😊
Elõre is köszönöm a választ.
Ezt onnan tudom, hogy kb 1600 ládát nyitottunk saját magam ebbõl 460-at.
A karekter nemét megváltoztató tekercs véletlenül sem volt a tárgyak között még 1db sem, sem mérges pók nem jött belõlük.
Ezt csak úgy hozzá tettem így utólagosan. (mondjuk gondolhatná az ember hogy egy 199SÉ-s dolgot véletlenül sem raknak ilyen ládába)
Majd meglátom mi sül ki😊
Szóval a legeslegolcsóbb, a gyógy sámán könyvek. (1-50k között) Ha JÓL meg van csinálva a gyógy sámán, pvp-ben verhetetlen (kúrál miatt, G környékén már 7-10mp alatt 2-3k életet tölt vissza azonnal)ek
Következõ az íjász ninja könyvek (50-100k között) Szintén ha jól meg van csinálva pvp karakter, mobokra nagyon nagyon gyatra és kegyetlen nehéz fejlõdni vele.
A BM sura könyvek sem olyan drágák. De szintén pvp karakter (bár némieg könyebb vele fejlõdni mint a fent említett 2-vel.)
Sárkány sámán könyvek közül sajnos a sok buff sámli miatt az áldás 150-200k segítség 300-400k/db áron van már, de a lövés, ordítás, visszaverni fillérekért megy. A talizmán szintén fillérekért van de az a 6. skill, kivéve ha valaki pvp-s sárkány sámánt akar, mert akkor a visszaverni, vagy a lövés helyett lehet azt tolni.
Az lenne a kérdésem hogy melyik kaszt melyik fajtájának melyik kk-k a legolcsóbbak és mennyi között változnak az árak?( lehetõleg draco-n a kék birodalombelit ha valaki tudná de ha nem azt az se baj)
Elõre is köszi.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Map2-t már rég elfelejtettem, most a megbízásokat csinálva a sivatagban öltem, ahol 1 óra alatt összejött 5 darab. :S Ami sajnos nem a legjobb arány.
Tehát még1-szer kérdezem Hol öljek 42 es szinten?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Inkább majd eladom, vagy ha már nem fognak droppolni, akkor még többet keresek vele.
Sajnos a ládákra már nem tudok itt lenni, de remélem azzal több szerencsétek lesz mint a focival.
Amúgy tegnap olyan 40-et nyitottam egyszerre, abban mázliból volt 2 teki meg 4 50k-s tömb. Egyesével nem nyitom mert úgy uncsi 😄
Ha valami kell még kiabálok majd😛
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Intrre véletlenül se pazarolj pontot, felesleges.(nekem 3 pont az inten még mindíg bõven elég)
Skilljeid sztem jol kezdted, mentáknál alap a test, utána áthatolás, és ahogy az elöttem szolok is emlitették, dübörgés jó választás.
Nekem egyedi okokbol a 3. skillem a kard ütés lett, de csak amiatt, mert filléses hozzá a KK. Ergo nagyon "könnyen" G-re vihetõ. De alap esetben én is a dübit toltam volna.
Remélem tudtam segíteni, ha valami kell, csak kérdezz.
A 3.skill a dübörgés, vagy a kard ütés legyen.
Most egy menta harcos karakterem van. Az erõs test volt az elsõ skill, a második az áthatolás,de mi legyen a 3.?😊 Nem feltétlenül pvp karaktert akarok csinálni, nem szeretek pvp-zni, inkább a fejlõdésre hajtok.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy az 1:2 arányba osztottam a vitalitást és az erõt, de az erõ már 90-enes, akkor mi legyen utána? húzzam fel teljesen a VIT-et vagy másra rakjak ugyan igy 1:2 arányba?😊
Elõre is köszönöm a válaszotokat😊
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Értem.
De mi az a 35/1-es vad kutya?
Bocs de én ez ügyben még nem vagyok felvilágosítva!
Mert az nem volt oda leírva, se a hatszögû ládához.
A holdfény láda egész jó, pláne hogy vad kutya is dobja 😄
Szóval Tessék:
Focilabda
Hatszögletû kincseláda
Holdfény kincsesláda
Focilabda: Hatszögletû kincsesláda: Holdfény kincsesláda: , az aktiválás ütemezése pedig az alábbi:
* Július 09 - 10 - 11. Foci drop
* Július 12 - 13. Hatszögletû kincsesláda drop
* Július 14 - 15. Holdfény kincsesláda drop
Az event tehát aktiválva lesz az alábbiak szerint:
* Event 1: a Foci drop kezdõdik július 09-én, pénteken 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követõ napon (július 12., hétfõ)
* Event 2: a Hatszögletû kincsesláda drop kezdõdik július 12-én, hétfõn 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követõ napon (július 14., szerda)
* Event 3: a Holdfény kincsesláda drop kezdõdik július 14-én, szerdán 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követõ napon (július 16., péntek)
Hogy a különbözõ tárgyak milyen ajándékot rejtenek, az legyen számotokra meglepetés!
Jó játékot, jó gyûjtögetést, hasznos ajándékokat mindenkinek!"
Norand
Ma hanyadika van? Bocs én ezt sose tudom <#confused>#confused>