m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Varikova
    a céhnek én is mlapot csináltam mert az valóban gyors és a lényeg elfér rajta. viszont az (nem akarok túlságosan egoistának tűnni, meg lehet lesni ez egy fokkal mégis csak rendezettebbnek tűnik) és talán meglep, nem vagyok 18 éves és nincsen bátyám akitől ilyet tanultam volna ellenben van egy húgom aki 13 éves és csöppet értelmesebb is nálad (és ezzel nem akarok sértegetni senkit)

viszont egy másik dolog. nagyon unatkoztam. kipróbáltam a szervert. és egy igencsak megszokott dolgot vettem észre. ugyebár p szeróról beszélünk. gyorsabb fejlődés tárgyak 1000-el és miegymás.
    több privátot is kipróbáltam (30-40 perces futamidővel) egytől egyik külföldieket. gondoltam na végre magyar privát szeró. nagyot csalódtam. ugyanis a drága játékosok 45 perc alatt fel tudták cseszni az agyam. kb 5-10 KS-essel találkoztam (külföldi szerókon eddig egy darab sem volt....) kérdés, magyar normál szerón "jaaaj szar a metin lassan fejlődünk blablabla..." magyar P szerón akkor mi a tököm erre a magyarázat ha nem az hogy a sok kis hülye élvezi? nem a játékkal van itt gond azt már rég tudom ahogy azt is hogy mindig voltak és lesznek is hülyék de hogy már mindig mindenhol csak az élvezet kedvéért bele kell köpni a másik levesébe...