Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
kb 20 percbe telt lerombolni, és egyáltalán nem erõs, orkok jönnek belõle.
Talán az ork generális meg az a 3 fekete ork volt a nehezebb de az is csak a végén jött. Az erõs sivatagi banditák meg megtámadtak mert ott álltak körülötte, és beléjük ütöttem, de elvittem õket messzebbre.
Én is csodálkoztam hogy lélek kõ esett, de csak örülni tudok neki.
Pláne hogy kard ütés kk is jött vele együtt.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
n
Csak mert tegnap esett lélek metinbõl, amikor én 34-es vagyok O.o
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
felmegyek 35-ös re, közben viszem a lovamat, amíg 10 es nem lesz, 35-ön csataló küldi, és addig nem fejlõdök tovább amíg az aurám el nem ér egy bizonyos szintet, mondjuk M4-et.
Onnantól intenzív fejlõdés csatalóval, majd a bejövõ pénzbõl harci mámor könyvek vásárlása.
Amúgy egyszer hirdettem csak, amikor kiírtam: " megvan minden cuccom de van 8 millám mire érdemes költhetem 34-es en?"
Csak farmolgatok és semmi más. De senki nem hiszi el.
az a baj hogy a "vadonban" is , ha ölök...képtelenség játsznani:S
WOW meg pl. megy 30-50FPS-el...
768mb ram, 1500mhz, ATi Radeon 9600 ez a konfigom
Am nekünk is van magneterünk, használjuk is, de a többit majd PM-ben.
1, ha valaki leüti a metint kb 5-10 perc mire újra jön a következõ
2, ha a következõ csoport is leüti a metint és az elsõ csoport még mindig a 2. szinten van AKKOR SEM ODA JUT. kap egy teljesen "szûz" 2. emeletet amin ugyan annyi mob van mint kell lennie és CSAK azok akik akkor voltak az elsõ szinten amikor leütötték a 2. metint. hogy is magyarázzam el jobban, talán az ágakkal jobban járunk.
szóval, van egy fõág, az az elsõ szint. elsõ szintrõl továbbjutsz a 2. szintre, ez a balra kanyar. a második adag ember aki nem volt az elsõben bemegy, leüti a metint az is továbbmegy a 2. szintre, de mivel a bal oldali 2. szinten már vannak ezért õket jobbra küldik. remélem eléggé érthetõen fogalmaztam hogy NEM LEHET UTOLÉRNI MEG BEVÁRNI embereket dt-ben. ha lent maradt valaki akkor vagy otthagyjátok vagy visszamentek elsõre és újra kezditek.
http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg
Am meg anyádat láttam eljönni a házunk elõtt. Bement az egyik szomszédba, ahol nem lakik senki, csak raktár van ott.
Nem tom mit akar ott de az õ dolga csak megjegyeztem.
Am kijössz majd hétvégén a tüzire focizni?
Azért mert ti nagyok vagytok és mennétek RUN-ra még más ölögethet elsõn ha ott akar...
What a feeling? Cycling and beer :D
ha én egyedül végig viszem a DT-t, neki állok és mondjuk valahol utolérnek, és azt kérik lépjek CH-t, mért én lépjek én elõbb kezdtem!
Ja mert õk többen vannak, és akkor mi van?
Most akkor kinek van igaza???
A rosszabbik mikor egy birodalmad béli szórakozik veletek. Bementünk dt-be egy kicsi már elkezdte ütni rögtön a metint (õt a kutya se hívta) mondtuk neki hogy hagyja még mert nincs ott mindenki csak folytatta. Mivel csoportba voltunk senki nem akarta megölni, így kénytelenek voltunk kicsit sürgetni a kint lévõket hogy jöjjenek be, addig meg folyamatosan kábítottuk. Szóval vannak állat emberek akik semmibõl sem értenek csak az erõszak nyelvén.
a baj az valóban az, amit asmodeus mondott: nehezen ellenõrizhetõ. most hiába tudod, hogy neked van igazad, ha közben a másik az ellenkezõjét pofázza azt a gm nem fogja tudni ki mond igazat
(bocs a dupla postért)
Hála istennek végigértem már ezen a sok üzeneten(és sokat okosodtam) szóval csatlakozom hozzátok.
Nekem a 4-es szerveren van egy 54-es harcos(menta) karim. A játék viszonylag elég soká jutott el hozzám(csupán csak 2 hónapja ismerem a játéko... ezzel a karival pedig alig 1 hónapja kezdtem).. de már alakulok. A TP-m 10k fölött van egy kicsivel, M5-ös a heves csapásom és M2-es az erõs testem.
Vértem egy +6-os pikkelyes, 3db +3-as mûködõ kõvel, fegyverem pedig egy +5-ös 12 szellemkard szintén 3db +3-as kõvel. Hirtelen ennyi tudtam összeszedni 😊
Üdv mindenkinek... Baby <#integet2>#integet2>
Arról nem beszélve, hogy nem vagyok hajlandó olyan szabályt bevezetni, ami nehezen ellenõrizhetõ és vitákat váltana ki ( pl "én voltam itt elõbb, menjetek el ti - mi alapján dõlne el, hogy kinek kellene mennie... a kitiltást meg megnézném mit szólnál, ha egyszer te kapnád ugyan ezért. Jaa, bocsi, te nem kapnál ilyenért, hisz neked alanyi jogon jár, hogy ott legyél és mindenki más menjen el onnan.... hát nem.
De a DT-runoknál nálunk 1-2 embernek mindíg van gyûrûje, de hiába beszélünk, van 1-2 olyan értetlen, hogy az valami hihetetlen.
A küldetés is idegesítõ, hogy összeakad igen. 70es zelkova faág, összeakadt a 70es szintküldetésemmel, és a profi missziós szellemerdõssel. Szóval most az a 3 ott fog virítani amíg mint a 25 faágat le nem adom és le nem zárom azt... (a profi missziót nem akarom visszamondani)
De látom a DT-s szabályzatra semmi reakció, csak lapít mint az a bizonyos dolog a fûben.
Tegnap pl az oázisban volt dolgom,ott állt egy kék,egy sárga..én meg pirosként szépen rákérdeztem,hogy küldiznek-e vagy vihetem a dögöket..5 másodperc volt és semmi öldöklés és vitázás...
pl: biológusnak növény gyûjtés
miért bugos a küldetés képernyõm? tegnap kezdtem el a játékot, a legelején még okés is volt...
pl most ölöm 5-6os szinten az éhes alfa farkasokat (ez a küldetés) és kurvára nem számolja õket.
wtf?
Ezért nem rendelek SÉ-t.
De amúgy ez csak a magyar szerón van, vagy az összes többin?
Elnézést<#worship>#worship>
Az ilyen k.rvák miatt ilyen a magyar metin. EGY NAGY KALAP SZAR! LÓFASZ HATALOM VAN PÁR EMBER KÉZÉBE ÉS ETTÕL ÉRZI MAGÁT NAGY EMBERNEK! Ugye magadra ismersz.