2912
-
#2503 megcsinálod a biológus küldikek, aztán engedi a vadászt -
#2502 Mit lehet ilyenkor tenni? semmit? nagyszerű!
És melyik naplóoldalas küldinél van egy hasonló hiba?
Sok bug van még a metin2-ben, ezt az oldalát utálom... -
#2501 De ezt megcsinálhatnák már, mert kis szinten is összeakad minden mindennel. Van ami össze akasztja a napló oldalast is, hiába viszed oda az oldalt nem adja be a következőt, pedig kellene mert a szint megvan hozzá. Szóval ezzel kezdhetnének végre valamit. -
#2500 Igen én is itt szívtam meg :D Csak én 70-es szinten :D Elfogadtam a zelkovát mielőtt megcsináltam volna a szintküldiket :D Sőt, volt felvéve egy szellemerdős profi misszió könyv, a meg a szintküldi erre elfogadtam a biomókusost :D Hálaisten már csak 5 faágat kell leadni :D Aztán a 2 szintküldi meg összegyűlt vagy 30 profi misszió könyv :D Neki lehet állnom :D Viszont találtam 37% átlagkáros antik harangot :D Úgyhogy már köszi nem kell. Felköveztem (csak 3mas kavicsokkal, 4-eseket máshova szánom) Most még csak +2-es de már így is 700-akat ütök vele a 70-es metinre, a +8-as 65ös viharmadár harangom meg 780-akat üt a 70-esre. Durva cucc lesz ha feljebb húzom :D -
#2499 mert a vadász és a biológus küldi üti egymást... -
#2498 nem lehet hogy már van egy másik küldid is ami arra szól?
és amúgy kinek az avatarja? -
#2497 Miért bugos a 14.megbízás???????
Éhes Alfa Szürkefarkas 5 kell ölni, rákattintik a tekercsére, kiírja h még 5 db kell jó, megölök utána 2 csoportot, ami 6 db és még mindig 5.öt kell ölnöm.
Valamit csináljanak vele idegesítő lesz nagyobb szinteken.
Azért nem fórumra írom, mert bannoltak -
#2496 Off:
ja és ez csak olyan belekötés: az avatarod mióta hős? :D
Teszem azt egyes szintű harcossal beleütök a vad kutyába. Attól még nem lettem hős :D -
#2495 Hát van benne valami. Főleg mostanság, hogy beleütök egy 3 fős csoportba, amiket eltalálok, (1 vagy 2 fő) az rám jön, a harmadik pedig csak les mint hal a szatyorba.
-
#2494 ja amúgy találtam a p szeró lapján egy igencsak furcsa mondatot:
"A mesterséges intelligenciával ellátott szörnyek akár csapatban is támadhatnak hősödre."
ugyan ez hivatalos magyar szerver lapján: "Intelligens szörnyek csapatban támadnak rád"
egyikkel sem értek egyet az egy dolog.
de hogy "mesterséges inteligenciával ellátott" szerintem kicsit fellengős és ez nekem úgy jön le mintha a mob elfutkosna a skilled elől, hátulról támadna és megpróbálna elugrálni az ütéseidtől. számomra legalábbis a mesterséges inteligencia azt jelenti, hogy nem beállították őket mint egy botot hogy ha meglát neked megy és üt ahol ér meg hogy ha belekötsz visszaüt hanem valamelyest gondolkozik is (teszem azt akció játékban a mesterséges inteligencia: menedéket keres, elbújuk valahova és nem hagyja magát szabadon lemészárolni). csak nekem van olyan érzésem vagy a metinben tényleg nem ez történik? -
#2493 Én is szeretem az Mlapot, mert gyors és egyszerű, viszont rendes HTML készítése jobb. Igaz sokkal nehezebb, de ha egy normális oldalt akarsz, akkor azt válaszd. -
#2492 JB szavai zene füleimnek...a számból vette ki a szót.
Úgyhogy sony. 1. TÚLSÁGOSAN IS LÁTSZIK HOGY NEM 18 VAGY, DE MÉG NEM IS KÖZELÍTED.
2. A SZERVEREDDEL TAKARODJÁL INNEN, NEM IDE VALÓ.
ui:
Ezt gondolom a P-szerverekről: és valahogy a kis felfogású agyaddal képzelj ide egy nagy kupac sz*rt.
A p- szeró csak akkor jó, ha kib*szott nagy a szorzója. De csak azért, hogy ha esetleg nincs nagy szintű karaktered, akkor meg tudd nézni, és össze tudj barátkozni a nagyobb szintekkel.
Az ilyen 200szoros szorzóval meg menjetek a p*csába már. Csak arra jó hogy leegyszerűsíti a játékot, mert egyébként normál metinen nem tudnál elérni nagyobb eredményeket(ez sonnynak szól).
Remélem nem hagytam ki semmit.
-
#2491 Nos az adatlapodon látom gyorsan kitörölted a korodat és már ismeretlen. Továbbá ha 18 éves lennél tudnál írni "felsőfoku végzete" hiányzik az ékezet, valamint fogalmad sincs, hogy hogy kell ezt le írni. Még valami a "vok" szót a 14 évesek használják a leggyakrabban. Az oldalon lévő szöveg mindent elárul rólad. A stílus alapján vagy lazán 14 max 15-16. És ha leszólják valakinek az oldalát/programját mert gagyi akkor mindenkinek van programozó bátyja apja...stb És hogy lehet valaki "durván" programozó? :D xD Vicc vagy öcsi :D -
#2490 a céhnek én is mlapot csináltam mert az valóban gyors és a lényeg elfér rajta. viszont az (nem akarok túlságosan egoistának tűnni, meg lehet lesni ez egy fokkal mégis csak rendezettebbnek tűnik) és talán meglep, nem vagyok 18 éves és nincsen bátyám akitől ilyet tanultam volna ellenben van egy húgom aki 13 éves és csöppet értelmesebb is nálad (és ezzel nem akarok sértegetni senkit)
viszont egy másik dolog. nagyon unatkoztam. kipróbáltam a szervert. és egy igencsak megszokott dolgot vettem észre. ugyebár p szeróról beszélünk. gyorsabb fejlődés tárgyak 1000-el és miegymás.
több privátot is kipróbáltam (30-40 perces futamidővel) egytől egyik külföldieket. gondoltam na végre magyar privát szeró. nagyot csalódtam. ugyanis a drága játékosok 45 perc alatt fel tudták cseszni az agyam. kb 5-10 KS-essel találkoztam (külföldi szerókon eddig egy darab sem volt....) kérdés, magyar normál szerón "jaaaj szar a metin lassan fejlődünk blablabla..." magyar P szerón akkor mi a tököm erre a magyarázat ha nem az hogy a sok kis hülye élvezi? nem a játékkal van itt gond azt már rég tudom ahogy azt is hogy mindig voltak és lesznek is hülyék de hogy már mindig mindenhol csak az élvezet kedvéért bele kell köpni a másik levesébe... -
Sonny3211 #2489 pfff.... Én a m*crosoft *ffice / fr*nt p*age ( reklám miatt a *) A tesóm programozó elég durván... Felsőfoku végzete is van.. és tanultam tőle. Az mlapon azért csináltam mert az a legegyszerübb és a leggyorsabb, sőt tudok csinálni javascriptet is. A másik nem 14 vok hanem 18. Kicsit rossz a becslésed.
Ui.: Én is programozónak tanulok.......... (pff) -
Dominik98 #2488 szia GA lenne egy kérésem osztálytársam bunkó volt és elakarja venni a felhasználóm ha tudsz valamit tenni ellene kösz -
#2487 Sonny3211: Mostmár elég volt belőled, megmondtam, hogy ne írj ref linket illetve olyan sima oldalt, amin a ref linked látható, láthatóan nem vagy képes ezt felfogni.
Amennyiben még 1x azt az oldalt reklámozod a ref linkeddel bármilyen formában, akkor kénytelen leszek írni az SG moderátoroknak, hogy intézzenek neked valami ajándékcsomagot, illetve csak szólok, hogy személyesen ismerem az általad reklámozott P szerver tulajdonosát, ha gondolod szólhatok az érdekedben, hogy valamit tegyen ellened a folyamatos spammelésed miatt.
Akit érdekel az a Privát szerver, amit reklámozott, az az oldalt elérheti az alábbi címen:
Metin2Mester
Ezzel az említett oldal "reklámozását" lezártnak is tekinteném. Nincs szükség ebben a témában a folyamatos spammelésekre és offolásokra ( pl ingyen sms küldős oldal és társai ) -
#2486 Az oldal nem gagyi, hanem egyszerűen sz*r. Írni nem, fogalmazni meg aztán főleg nem tud. Az mlapon pedig egy óvodás is képes weblapot csinálni.
Látszik, hogy durván 14 éves lehet, talán ezt a kort súrolja. A leírás tele hibával, minden téren pl.: "A droppok sokszor 200%-os" Értelmetlen baromság. Továbbá áldás tekercs? na ne röhögtess, hú tényleg? Melyik szerencsétlen idióta az aki áldás tekivel fejleszt privát szerveren... Ott a kovácsok köve... Szóval sonny húzzál csak oda játszani, magyar metinre meg be ne tedd a lábad. Nincs szükség még 1-el több idiótára, van így is elég. Köszöntük.
ui.: jajj majd elfelejtettem, töröld az oldalt légyszíves, még is varikovának van igaza, a legjobb szó rá a GAGYI! -
#2485 az oldal tényleg eléggé gagyi. a szerót viszont talán majd egyszer ha nagyon-nagyon unatkozok kipróbálom hátha tovább tart 10 percnél :) -
#2484 Te képes voltál éjfélkor írni?.... -
#2483 Az oldal nagyon ratyi, és egyáltalán nem ide való.
A szavazás témáját el se bírom olvasni csak ha kijelölöm, ezért is a legalsóra mentem. (nem tetszik) -
#2481 Nah meg is oldottad a problémát. Köszi ;) -
bigbigle #2480 megerősítetted a reget? (nekem akkor volt ilyen) -
#2479 Sry a tripla posztért de ez muszáj...
Csináltam egy accot a boltos karimnak.
Lépnék be, erre az előfizető számla le van tiltva...
Ez mi??? -
#2478 Lol metin2.sg.
Singapore-i metin2 :D -
#2477 Mennyit kell várni a felfegyverzett ló könyvére?
12 órát?
Mert most lett kész a 36 os harcosomnak a paci. -
#2475 Mondtam, hogy sima oldalt igen - mármint az adott játék oldalának címét, nem egy általad kreált oldal címét, amin a te ref linkeden lehet eljutni egy játék oldalára.. -
Sonny3211 #2474 Oldal nevet betehetek?.. Pl. www.cím.hu -
#2473 Többször nem szólok, hogy ne linkelj be ref linket! -
#2472 feltámasztod akkor, a régi szinten éled újra, nekem van 21-es halott lovam :D -
FGB #2471 két kérdés:
- ha hagyom megdögleni a lovat, akkor azt akár fél vagy akár egy év múlva is fel tudom támasztani növénnyel?
- ha feltámasztom, akkor a szintje a régi marad, vagy visszaesik? -
Sonny3211 #2470 címét -
Sonny3211 #2469 Nem tom nem olvastam az üzidet. de ha csinálok oldalt akk beilleszthetem az ol.dal nevét?
-
#2467 Sonny3211: Ha lehet a Ref linkeket mellőzzük. Sima oldalt írhatsz, de ref linket nem. -
#2466 Kár, én az Aurliga (vagy, hogy kell írni:D) utolso szerver.Játszhatunk volna egyet:)Nekem 37-es mentám van:))De talán majd én is meg közelitem a 60-at:)) -
#2465 a nevek alatt van a lefelé mutató "nyíl" arra rákattintasz, akkor lehet választani elosztást, alatta van a kép, ha jól emlékszek valami masni/csomó katt rá és volalá -
#2464 Magyarul: hogy lépek ki egy csoportból? -
#2463 Sziasztok! Hogyan tudok kilépni egy csoportból, amikor a cs vezető offline. Köszi a segítséget! HELP!!! -
#2462 Nekem meg kéne egy készségkáros FMS, inteligencia bonusszal. Neo, ha látok, hallok esetleg, szolok. -
#2461 Pegasus szerveren nekem szükségem lenne egy magas átlagkáros antik harangra, mind1 hogy + hányas, a lényeg hogy legalább 35% átlag kár legyen benne. N3oo néven megtaláltok.