van abban némi igazság amit mondasz, bár én aurigán játszok szóval a pega zárással sokra nem mennék.
arra lennék amúgy még kíváncsi, hogy vajon miért nyitották meg újra a gm felvételt? a teamtagok menekülnek fejvesztve és kell az utánpótlás vagy a rég várt új szerver készülődik?
azért azon is csodálkozok, hogy altair aszem augusztus táján indult, szinte rögtön a nyakába startolták aquilát szeptember környékén aztán rá 2 hónappal, november 5.-én beugratták aurigát is, azóta meg nem indult semmi új. nem mintha zavarna hogy nem lenne csak kérdem én, mi értelme volt egymásra indítani 3 szervert, miért nem lehetett volna elosztani hogy na akkor ősszel ez indul, télen az, tavasszal amaz?
esetleg az fordult még meg a fejemben (lehet hogy csak én vagyok ilyen fura jellem és hülye kérdéseket feltevő) hogy nyár végére meg ősszel az iskola kezdéskor így megugrott a játékosok száma? (számomra a csökkenése lenne logikus de ki tudja, lehet hogy a felnőtt réteg döntött úgy hogy az iskolásoknak suli van akkor ők zavartalanul játszhatnak és indult a regelés 1000-el, aztán az is lehet hogy a nyáriszünet tapasztalatait megosztó emberkék az iskolában elkezdték növelni a játékosok számát, nem hogy tanulással töltötték volna az időt... ez mondjuk bagoly mondja verébnek...)