2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • RIZLA
    Szivesen. Pegán, egy pár honapja (kb 2) pihenő 61-es mentával :)
  • krisztianp16
    kösziszépen mégegyszer:)
    am melyik szerveren vagy?:)
  • RIZLA
  • Hurki
    Szerintem ne próbálkozz velük és akkor nem lesz baj...
  • Töltöttkáposzta
    nos.
    Megengedettek-e ezek a nevek:
    1. Tesco
    2. YouTube
    3. ConvEX
    4. DefensiveWar
    5. Patriotic
    6. GoDlikE
    7. DobdElACigit
    8. Duality
    9. PletHoric
    10. ExTenSive

A biztonság kedvéért megkérdezem...nehogy vmi baj legyen ha egyiket létrehozom/hozza valaki
  • krisztianp16
    Köszönöm szépen mindent mindenkinek!Meg találtam a probléma okát, a tesóm gépjére leszedtem mégegyszer és ott jó lett!:D Nem a metin mappába volt a gond hanem a windows mapában "C:\WINDOWS\Prefetch"mappában amik vanak fájlok nem volt meg az összes, csak 2-3db és a pathc is azzért nem szedtele.De most megy tökéletes köszönök téleg mindent mindenkinek!:)Örülök, hogy ennyi segítökész ember van itt:)
    Végre meg lett a probléma oka:D
  • krisztianp16
    Téleg kösziszépen!Elég bonyolultan csinálták meg az oldalt de igymár értem:)Kösziszépen mindenkinek még1szer:))
  • FGB
    1.) klikk: #2447-ben lévő linkre
    2.) klikk: "DOWNLOAD NOW white FileFactory Basic" (alul a Text Link felett)
    3.) várd ki az időt
    4.) klikk: alul a Texl link feletti szöveg első részére
  • krisztianp16
    ÁÁhh én esküszöm agyvérzést kapok...kikészit ez a játék..1hete normális ment most meg szarakszik, már szerintem mindent meg csináltam, 2szer újra raktam az xp-t 4szer letöltötem a metin2-t, összes ötletet kiprobáltam, és ráadásul az az oldal is szivat nem tudok letölteni rola.Am itt álmeg mindig:

Lehet abba kell hagynom meg téleg nem akarok senkitsem idegesitenni a gondjaimmal..
  • krisztianp16
    Nem tudom nekem csak pénzért engedi leszedni, mire klikeltél?:)
  • FGB
    megnéztem simán indul a letöltés
  • krisztianp16
    Huuhhha ugynézki ezis szivat..:S
    mégsem tudom tölteni..de probálkozom.
  • krisztianp16
    Köszönöm szépen!:)Nagyon rendes vagy:)
    Már töltöm is:PÉs köszimindenkinek az edigi segítséget:) Talán igy már jó lesz:) Reménykedem:)
  • RIZLA
    Metin2_HU.zip
    ebben már a mai (2010.06.02. 10:00) frissités is benne :)

reméljük segít.... GL & HF!
  • RIZLA
    don't fosing.... máris örülünk..... :)

• Rowlend
    Próbáld meg az egész metint belerakni a BGM mappába úgy hogy leveszed az írásvédettséget.Így kell futtatni Windows 7nél de lehet XPnél is segít ha ilyesmi gond van :)
  • FGB
    Ha van egy ismerősöd akinél fút másol fel magadnak a teljes Metin könyvtárat. Addig is próbáld ki a "metin2client.bin" fájlt nevezd át "metin2client.bin.exe"-re és próbáld meg azt futtatni, linuxon így indul :). Ha így sem indul akkor a másolós verzió marad ha azt írja "This program cannot be run in DOS mode" akkor sérült az egyik indító fájl ezért nem indul, próbáld letölteni újra a metin telepítőjét.
  • krisztianp16
    Azt is probáltam de sajnos igysem jött össze:(
    Lehet, hogy valami fájl hiányzik, mert nekem pl a patch-et sem töltile:S Ugyan az a régi verzióvan..:S Köszönömszépen az edigi segítséget is!:) És még azt szeretem volna meg kérdezzni, hogy szerinted ugy nem lenne jó ha te feltöltenéd a metin2 mapádat és én meg leszedném?:)Mert elvileg abban abban benne van minden:)Ha szerinted egy probát meg ér, és megtenéd nagyon hálás lennék:) Már szeretnék nagyon játszani kerek 1hete csinálja ezt...:S Pedig a Romeó karakteremmel már lv 36on voltam, a Júlia meg vár..bár most biztos jól elhuzot tölem..:S Ha tutsz akor még segítenni nagyon megköszönöm:))És köszi az edigi segítséged is:)
  • RIZLA
    akkor probáld meg a "kiscsirkéket" futtatni elöször.... hátha :)
  • krisztianp16
    Hello!Átt tettem 1024x768 32bitre, a frequency meg a legnagyobban van.Nem tudommi lehet a baj, és már a pacthsem szedile, újra raktam az XP-t de igyis letöltötem a metint (bit torrentel) és felraktam nem töltöt pachtmeg semmit csak elinult ahogy régen..pedig ugy tudom az új pacthnek van ben billentyü..ha van valami ötleted szívesen elfogadom bármi is az:)Köszi a választ hello:)
  • RIZLA
    hátööö.... win XP ahogy látom, tehát az a felbontás kicsit érdekes, no meg az a 16 bit. Szerintem probálkozz a min. 1024x768 32bit beállitással.
    A frequency meg legyen a legmagasabb, amit enged.
  • krisztianp16
    És még a konfigról egy kép:)
  • krisztianp16
    ..lemarat:D hogy én újra telepítettem a gépet és újra leszedtem a metint, de most a patch-t nem szedile, nekem játékon belül nincsenek ott a billentyük, és manuálisan nem tudom, hogy lehet leszedni:S
  • krisztianp16
    Hello!Rendszergazdaként futattom, error logbol csak ezt tudomkiszedni.."This program cannot be run in DOS mode".Remélem jótt tudtamkiszedni:)
    És kösziszépen, hogy segítsz:)
  • Töltöttkáposzta
    Ti mivel indítjátok el a játékot? Én a PachUpdaterrel.
    Olyan cuki az ikonján az a 3 csibe :DDD
    Érdekes viszont hogy nekem csak azzal fut a metin ...
  • FGB
    A játék könyvtárban van egy "ErrorLog.txt" fájl azt nyisd meg és másold ide a tartalmát, talán az segít kitalálni mi a baj.
    Rendszergazdaként futtatod az XP, vagy korlátozott feléhasználóként?
  • Varikova
    hohó akkor meg van mi kell ide: asztrológus. hátha majd megmondja a nekünk a jövőt hogy az adott szerveren az adott héten a csillagok állásának okából kifolyólag mindent bezúz -e a kovács vagy csak azt amit a csillagok is helyénvalónak látnak :P
  • krisztianp16
    Háát nem semmi lesem szarják a játékost...írtam nekikmár 5napja és semmi válasz szégyen..meg nem tudom minek kellet az a szar pach azzota lett rossz nekem is a játék:S
  • N3o
    Új hátas állatok a 75 lvl felettieknek. Pár percig tart de semmivel sem jobb, sem nem vagy rajta erősebb, se nem gyorsabb. Kirakati darab villogni lehet vele. Ha már az eszükkel nem tudnak az emberek. Egy ládában 5db lehet, van pár ritka darab is. Elvileg a ládából bónuszolót is nyithatsz (gondoljátok 100-ból ha nyitsz 1-et mázlid van)

Varikova, mivel a csillagképekből sosem fognak kifogyni ezért jó sok szerver lehet. A altair és aquila ráadásul szomszédok is. Minő véletlen :D Nem elég nagy az univerzum úgy látszik :D
  • ToCsEk
    ez miez?

• Varikova
    van abban némi igazság amit mondasz, bár én aurigán játszok szóval a pega zárással sokra nem mennék.

arra lennék amúgy még kíváncsi, hogy vajon miért nyitották meg újra a gm felvételt? a teamtagok menekülnek fejvesztve és kell az utánpótlás vagy a rég várt új szerver készülődik?

azért azon is csodálkozok, hogy altair aszem augusztus táján indult, szinte rögtön a nyakába startolták aquilát szeptember környékén aztán rá 2 hónappal, november 5.-én beugratták aurigát is, azóta meg nem indult semmi új. nem mintha zavarna hogy nem lenne csak kérdem én, mi értelme volt egymásra indítani 3 szervert, miért nem lehetett volna elosztani hogy na akkor ősszel ez indul, télen az, tavasszal amaz?
    esetleg az fordult még meg a fejemben (lehet hogy csak én vagyok ilyen fura jellem és hülye kérdéseket feltevő) hogy nyár végére meg ősszel az iskola kezdéskor így megugrott a játékosok száma? (számomra a csökkenése lenne logikus de ki tudja, lehet hogy a felnőtt réteg döntött úgy hogy az iskolásoknak suli van akkor ők zavartalanul játszhatnak és indult a regelés 1000-el, aztán az is lehet hogy a nyáriszünet tapasztalatait megosztó emberkék az iskolában elkezdték növelni a játékosok számát, nem hogy tanulással töltötték volna az időt... ez mondjuk bagoly mondja verébnek...)
  • Töltöttkáposzta
    Nem tudom meddig akarnak még minket csesztetni.
    Talán azért nem tűntek el eddig, mert valaki tényleg rendelt is tőlük.
    Amit még meg is értek, mert ha nekem menne egy pénzszerző bizniszem, tuti nem hagynám abba.
    De azért annyira nem hülyék a magyarok, hogy ennek tényleg bedőljenek.
    Csak hogy mégis. Pár ember tuti hogy rendelt már, talán ezért is vannak még mindig itt.
    De most azzal szórakozom szabadidőmben, hogy megkeresem a "fészküket" a fejlődő fajtának, ami a Lelketlen csajoknál (mi-jung, eun jung,se rang) található, majd ott szépen szabadba gyopom őket, de nem úgy hogy a rangom bánná, csak néha néhe egy egy kábítás, egy egy ütés. 2 perc se kell nekik, rohannak másik CH-ra...ami viszont megint nem egy jó dolog...
    off: valaki nem ugorna ki a Lidülbe hozni nekem Crusty Crocot?
    Nagyon megkívántam :S
  • N3o
    Sajnos ez így van. De nem amiatt nem lehet, hanem a dinamikus ip miatt. De lenne sokféle megoldás, csak mindegyikre sz*rnak magasról, nekik ez jó, aki rendel SÉ-t az rendel és lesz pénzük. Szimplán zárni kellene a pegasus szervert jó időre. Aki bent van bent van aki nincs nincs. El kellene kezdeni bannolgatni a spam és bot karikat. Mivel zárva lenne nem tudnának újra regisztrálni. Egy bizonyos felhasználó szám után meg újra ki lehetne nyitni. (mert hát ugyebár nem csak ezeket bannolgatják, hanem azért az emberek is fogynak idővel)
  • Varikova
    lehet hogy újat fogok ezzel mondani, de nem lehet. azon egyszerű oknál fogva (szerintem legalábbis) hogy a kis húzottszemű hús vér sárgabőrű játékosok így nem tudnának a magyar szerveren játszani (1, húzzanak a saját húzottszemű szerverükre, 2, ki nem szarja le őket?) de hát ez van, ezt kéne szeretni. vagy nem játszani a játékkal mert rádír pár homár miest megszólalsz...

amúgy engem az érdekelne igazán, hogy mit takar a hibajavításoknál a:
    "A Birodalmi csata-event nem indul". most azt intézték el hogy ne induljon, vagy azt intézték el, hogy amikor a roma kisebbségi gyermekek potyognak az égből és a kispistik sem intézik el az event elmaradását akkor indítanak birodalmi csatát? (mit ne mondjak, elég lelombozó hogy csak eventkor lenne, az is elég lelombozó ha nem lenne, de eddig is megvoltunk nélküle, továbbra is hajlandó vagyok menni kékekhez bo partyra piros létemre, esetleg a kékeknek nem fog tetszeni, ahogy eddig is sírtak már mindenkinek hogy a csúnya pirosak 2-en megverik az arra járó kékeket (kb 2v20-ban), akik nem csinálnak semmit csak épp ott ütnek minket is ahol érnek, de hát a drága gm kartársak is csak akkor jönnek mikor a kékek sírnak, amikor a pirosaknak van gondja minek? nem amőbák hogy osztódjanak)
  • xido
    Ne mondjátok már,hogy nem lehetne IP tartomány alapján belőni a spamek gépeit és letiltani cuzámme az egész elbaszott országukat:)
  • Rowlend
    Főleg hogy német cég
  • Töltöttkáposzta
    Sajnos ez így igaz.
    Megtanulok profi szinten angolul, kimegyek külföldre, szerzek hírnevet, majd csatlakozom a GameForge-hoz :DDD
    Jó buli lesz :D
  • N3o
    Fölösleges is ötletelni. Úgy sem vennék figyelembe. Jó ez nekik így. Pénzük van belőle kész ennyi. Minek erőlködjenek. Néha bedobnak 1-2 új dolgot, hogy megjöjjön a kedvük a játékosoknak és kész.
  • Töltöttkáposzta
    Az a baj hogy ezt itt semmibe nézik. Nem itt kell megtárgyalni.
    Hova kell küldeni az ötletet?
  • krisztianp16
    Nahh senkisem tudja?Vagy csak nálam van ilyen gond?:O