Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
Látszik hogy nem rég kezdted.
Sztem ne mondjuk meg neki, hagy keresgéljen egy kicsit.
Nekünk se segítettek, magunktól jöttünk rá.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Szép dolog Linuxon metinezni :D Hogy csináltad? Szerintem fórumba egy topikot megér, hátha sok dinka próbálkozna esetleg Ubuntu-n metinezni :D
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Még hogy csak Windowson megy...<#vigyor>#vigyor>
Mellesleg egyre több a pisti...
Penge25 aztán a legnagyobb mind közül.
Gondolom a billentyûzetén nincsenek magánhangzók, mert szgny szrncstln igy bszl.
Miközben üti a 25-ös metint a testvérével. 36-osak...szal eddig fejlõdött már a metin.
De hát ezek ellen semmit nem lehet tenni.
Még 1 IQ-teszttel sem.
sõõt, ezek szerint vissza lehet keresni, kikkel került "kereskedelmi" kapcsolatba? Ez maga a tökély!!! Remélem ennél nincs idõkorlát, tehát, ha egy honappal ezelött seftelt valakivel, azt is lehet látni?
Nah.... már szebb ez a mai nap! :)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem tudom, hogy mikori esetrõl van szó, az elsõ hivatalos GM jelentés 2GM-tõl érkezett a fórumba tegnap 22:40-kor. Az illetõ tegnap 23:10-kor megkapta a kitiltását az egyik SGM-tõl.
Hozzáteszem a GM-nek elsõ körben meg kell figyelnie az illetõt és egyéb teendõi is vannak, ezért tart tovább a kitiltás.
Azt hiszem, hogy az pedig elég gyors volt, hogy a GM jelentés után az SGM 30 percen belül ki is tiltotta ( szerencsére a 2 GM elég bizonyítékot szedett össze, hogy SGM-nek már ne kelljen az illetõt megfigyelnie tiltás elõtt ).
Azt pedig ellenõriztetni fogom a CoMa-val hogy milyen karakternek adott át esetleg bármit az illetõ többszöri alkalommal - tárgy, yang ...stb.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lenne egy hacker aki feltöri ZAGLOBA accountját, törli a pi*ába a karit, majd az egész felhasználót.
Meg lenne oldva a probléma.
Csak keresni kéne egy hackert, ami nehéz lenne mert ha megkérdeznéd tõle h hacker vagy akkor tuti letagadná.
Mellesleg melyik nap lesz a legközelebbi ünnepnap? várható arra a napra Event?
Azonnali ban a hackernek, és annak a GM nek is, aki mindezt látta, v tudott rola, és mégsem történt a mai napig semmi.
Lehet, hogy megint a fejétõl bûzlik a hal....?!
Asmo, légyszives.... sztem többen kiváncsiak lennének ezzel kapcsolatban(is) a kommentedre.
szép napot!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Szóval kérdem én. Ha már hetek óta csinálja, látta is GM az esetet miért van még játékban a gyerek? Valami GM haverja aztán nem bannolják?
feltettem a játékot meg minden csináltam karaktert is elinditom a játékot és pár másodperc után lefagy az egész
ez mitõl lehet?
más gond is volt közbe a gépemmel újratelepitettem de csak ez az 1 játék fagy :S:S
De kipróbáltam volna.
Szerintem nem ment volna rajta.
Érdekelne sikerült e elindítania valakinek a metint. Nekem addig gond nélkül ment ameddig nem volt a torrentes frissítés, de most nem akar menni wine alatt.
What a feeling? Cycling and beer :D
Az meg hogy mi meddig deoppol azt én is tudom, majd 1 évig játszottam...
Nos a Lélekkõ dobást csak is a SZINTED határozza meg. Meg a metin. Az elsõ metin ami dobhat lélekkövet az a 45-ös metin. Érvényes rá a + - 10 szint különbség. 55ösön 100db 45ös metinbõl ne várj 1 lélekkövet sem. Max kesztyûvel 1 ha esik tedd össze a mancsod. A 2 metin ami kesztyûvel a legjobban droppolja a lélekkövet az a 65ös és a 70es metin. De 70esbõl is igen sokat kell leütni hozzá. Optimális dropja a 70es metinnek 68-74szint. 75ösön még dob úgy ahogy de csak is kizárólag kesztyûvel. Nekem már 71-esen alig dob... 68-69-en rendesen dobott. Most meg 1 kõ 1 könyv némi poti és ennyi. Kesztyû kell méghozzá 30 napos... 66os vértbe már rég nincs pénz. A bosziból +4-esen ütik ki, 86 felett meg vörös erdõben esik. Ami még ér valamit az a harcos 66-os 10-15milla még. Igen 21-30 között a lovak fejlesztése, de soká lesz az még, vagy egyáltalán nem lesz. Akkor lesz hatalmas igény a lómedálra.
Kezét és nem zekét.
17.30 kor is próbálkoztam, de ahogy a harcosom felnyújtja a zekét, onnan kidob a szerverválasztásra.
Most 20.19 kor újra próbáltam és semmi!
Ugyan ez.
40-es (lélek metin) droppolhat még lélek követ
Valahol olvastam lélekkõ esést skill fejlettség befolyásolja M8-M9-es skillek környékén kezd el potyorászni a lélekkõ---nem tudom mennyire hiteles az infó
#2317: Neo gondolom arra céloz, ha majd a lovat lehet fejleszteni 21-30-ig, de ez közeljövõben nem várható.
"Mostantól lehetõség van Lélekkõ dobásra a Metin kövekbõl és a Fõnök szörnyekbõl, de nagyon kis eséllyel fordulhat ez elõ. Jegyezd meg, hogy a dobás gyakoriságát az aktuális szinted határozza meg. Magasabb szinten nagyobb az esély a lélekkõ dobásra."
Akkor most mekkora szintûnek kell lenni, hogy dobjanak lélekkõvet?
medál, metin (ezek mostanában nem igazán dobálnak semmit), horgászat, vagy mivel?
AMúgy meg ha a Vatera nem megengedett akkor a TeszVesz sem mert ugyan olyan aukciós oldal.
Ha beleütsz más metinjébe az szerintem KS és igen nagy bunkósságnak számít, én idõ bannal jutalmaznám egész accot, hátha valamivel javulna a Magyar metin.
OX-verseny meg: majd szólnak ha lesz, gondolom senkinek nincsenek információi errõl.
Ám egy event napon 12 medál jött egy 32-es karinak úgy hogy semmi karma varázslat és semmi tolvaj kesztyû.
Kérdések:
Ezek közül melyik név nem megengedett: Kupec, Teszvesz, Vatera.(boltos karimnak)
Ha valaki beleüt más metinjébe, az KS-nek számít?
Mikor lesz megcsinálva az OX-verseny?
Egyenlõre ennyi, még gondolkozom mert volt még pár kérdésem de majd ha eszembe jut.
Anno 1-2 óra alatt megvolt 20-25 metin, na azt számold ki...
Metin verésbõl lehet hogy több pénz jön, de nehezebben, mert sok ember öli a metint, és van amikor beleütnek a metinedbe, így nem kapsz cuccot.
Ma droppolt Életerõ +3, kitérés +3, mérgezett nyíl kk meg HIV-kk.
Az azért nem olyan rossz.
Ja meg 10%demi humanos Sárgabarack harang +2-t nem tom mennyit ér.