m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Varikova
    lehet hogy újat fogok ezzel mondani, de nem lehet. azon egyszerű oknál fogva (szerintem legalábbis) hogy a kis húzottszemű hús vér sárgabőrű játékosok így nem tudnának a magyar szerveren játszani (1, húzzanak a saját húzottszemű szerverükre, 2, ki nem szarja le őket?) de hát ez van, ezt kéne szeretni. vagy nem játszani a játékkal mert rádír pár homár miest megszólalsz...

amúgy engem az érdekelne igazán, hogy mit takar a hibajavításoknál a:
    "A Birodalmi csata-event nem indul". most azt intézték el hogy ne induljon, vagy azt intézték el, hogy amikor a roma kisebbségi gyermekek potyognak az égből és a kispistik sem intézik el az event elmaradását akkor indítanak birodalmi csatát? (mit ne mondjak, elég lelombozó hogy csak eventkor lenne, az is elég lelombozó ha nem lenne, de eddig is megvoltunk nélküle, továbbra is hajlandó vagyok menni kékekhez bo partyra piros létemre, esetleg a kékeknek nem fog tetszeni, ahogy eddig is sírtak már mindenkinek hogy a csúnya pirosak 2-en megverik az arra járó kékeket (kb 2v20-ban), akik nem csinálnak semmit csak épp ott ütnek minket is ahol érnek, de hát a drága gm kartársak is csak akkor jönnek mikor a kékek sírnak, amikor a pirosaknak van gondja minek? nem amőbák hogy osztódjanak)