m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Hurki
    Én majd 1 évet játszottam magyar szerón 69-es test harcos, 53-as WP sura. De egyenlőre befejeztem a játékot ott, miért is?
    - 70+-os karakterekkel nem lehet beszélgetni, mert el vannak szállva vagy passz (nem cs-vel köszönök és ómagyarl beszélek)
    - 70+-os karik saját birodalomba boltokat vertek szórakozásból
    - 65+-os karik folyamatosan hazudnak, engem nem érdekel ki mennyit költ SÉ-re, de ha megkérdezek valamit, akkor ne hazudjon
    - 65+-os karakterek kis karikkal metint vernek map2-n, ezzel nincs is semmi, én is csinálnám, ha nem ütne bele folyamatosan (éjféltől 6-ig nem a 10 évesek vannak fent...)
    - nap közben kis pistivel van tele map2 nem lehet metint törni
    - van 1-2 kis pisti, aki folyamatosan KS-el, nem hagy fejlődni
    - éjjel nagyok mennek DT runra, ez nem is lenne baj, de folyamatosan leölnek, leboltoznak
    - nappal kis kistik vannak DT-be
    - szinte sehol nem tudsz normálisan fejlődni, hogy tárgyat/yangot is kapj rendesen mert mindig van valami
    - ork földön más nemzetbeli ütlegel folyamatosan aki 55+ felett van
    - 3 hétig folyamatosan rontotta a kk-kat (napi 2-3-at), ez szerintem nem 33% esély...
    - SÉ nélkül nem érdemes játszani, de minek fizessek, ha nem birok, mert mindig van valaki aki hátráltat...
    Körülbelül ennyit a metin.hu-ról, ami ott folyik szánalom és ezt a játékosok teszik azzá....
    Aztán uram bocsá, hogy átmegyek privát szeróra játszani, ahol tudok érvényesülni, mert tudom hol kell ölni, mit kell ölni, milyen bónuszok kellenek...
    UI: ha a nagyok normálisan játszanak, nekik nem az a játék, hogy G-s, P-s skillekkel 20-30 szinttel kisebbeket ölnek és eltűnnek a kispistik folytatom...