2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    Varikova talán igazad van.
    Jobb is ha nem kerül be.
  • Varikova
    kivételesen egyet értek az előttem szólóval.
    egyébként meg válaszolva káposzta kérdésére, nem, itt nem vezették még be és remélem nem is fogják. eddig valahányszor beraktak valamit a játékba valamit ki is vettek. ha így folytatódik 1 év múlva talán megmarad a kaszás + a játékosok. (gondolok itt arra, hogy grafiaki frissítés után okosak tűntek el, előtte a bestiák, kíváncsi vagyok mi lesz a következő)
  • Hurki
    Töltöttkáposzta nem kell mindig a dupla poszt, próbáld átgondolni mit szeretnél és úgy írj ide, előre is köszi
  • Töltöttkáposzta
    Amúgy meg: (idézem a #2053-as kommentből)
    "DDmt2-n van NEM TUDOM HOGY A NORMÁLON IS BERAKTÁK-E.
  • Töltöttkáposzta
    Ok...
    Akkor ugyanígy:
    Ki nem sz.rja le hogy te mit mondasz :)
  • Hurki
    Azért 1 kommentárra így reagálni....
  • N3o
    Káposzta, az isten megboldogult k.va anyját KÜLÖN kib.szott DDMT2 fórum van. Ki nem sz.arja le, hogy milyen rohadt mob-van azon a k.urva DDMT2-n? Ott beszéljétek már az istenért. Az ilyen commenteket azonnal törölni kellene ami DDMT2-vel kapcsolatos.
  • Töltöttkáposzta
    Új mob a sivatagban!
    Sivatagi róka.
    19lv-s de marha erős. DDmt2-n van nem tudom hogy normálon is berakták-e.
  • Töltöttkáposzta
    hát ha már van egy 9x + os karid, gondolom nem hagyod bénán, és nem sajnálod rá a pénzt, tehát veszel rá bónuszokat.
    Érted most már?
  • Hurki
    Én majd 1 évet játszottam magyar szerón 69-es test harcos, 53-as WP sura. De egyenlőre befejeztem a játékot ott, miért is?
    - 70+-os karakterekkel nem lehet beszélgetni, mert el vannak szállva vagy passz (nem cs-vel köszönök és ómagyarl beszélek)
    - 70+-os karik saját birodalomba boltokat vertek szórakozásból
    - 65+-os karik folyamatosan hazudnak, engem nem érdekel ki mennyit költ SÉ-re, de ha megkérdezek valamit, akkor ne hazudjon
    - 65+-os karakterek kis karikkal metint vernek map2-n, ezzel nincs is semmi, én is csinálnám, ha nem ütne bele folyamatosan (éjféltől 6-ig nem a 10 évesek vannak fent...)
    - nap közben kis pistivel van tele map2 nem lehet metint törni
    - van 1-2 kis pisti, aki folyamatosan KS-el, nem hagy fejlődni
    - éjjel nagyok mennek DT runra, ez nem is lenne baj, de folyamatosan leölnek, leboltoznak
    - nappal kis kistik vannak DT-be
    - szinte sehol nem tudsz normálisan fejlődni, hogy tárgyat/yangot is kapj rendesen mert mindig van valami
    - ork földön más nemzetbeli ütlegel folyamatosan aki 55+ felett van
    - 3 hétig folyamatosan rontotta a kk-kat (napi 2-3-at), ez szerintem nem 33% esély...
    - SÉ nélkül nem érdemes játszani, de minek fizessek, ha nem birok, mert mindig van valaki aki hátráltat...
    Körülbelül ennyit a metin.hu-ról, ami ott folyik szánalom és ezt a játékosok teszik azzá....
    Aztán uram bocsá, hogy átmegyek privát szeróra játszani, ahol tudok érvényesülni, mert tudom hol kell ölni, mit kell ölni, milyen bónuszok kellenek...
    UI: ha a nagyok normálisan játszanak, nekik nem az a játék, hogy G-s, P-s skillekkel 20-30 szinttel kisebbeket ölnek és eltűnnek a kispistik folytatom...
  • Varikova
    nem értem. és hogy mért nem? magadnak mondasz ellent.
    azt mondod megnézni hogy normál szerón hogy kell vinni. igenám, de te magad mondtad a cuccok extrázását. Mikor fogsz olyan extrákat rakni Normál szerón a cuccaidba (PÉNZÉRT!) amilyeneket Priváton veszel Ingyen?
  • Töltöttkáposzta
    1.Mi nem verjük magunkat a karinkra, csak a kispistik.
    2.Ez egy Privát szerver, amit egyrészt szórakozásból csináltak, másrészt azért hogy nagy szinten ha elérsz addig normál szerón, hogy kell vinned a karaktert.
    Érted?
  • Varikova
    na mármost ha nektek az jó, hogy arra veritek a nyálatokat hogy olyan full extrás karaktert tudtok csinálni amit egyébként soha a büdös életbe akkor gratulálok. én a magam részéről elvagyok a magyar metinen is, bár nem vagyok 90+os szintű eljutottam arra a szintre a szellemi fejlődésben hogy ne kelljen más féle beállításokkal rendelkező szerverre mennem ahhoz, hogy életképes és erős karaktert tudjak csinálni. lehet hogy sok szerencse is kell hozzá, hogy ideális tárgyakat szerezzek és kedves legyen a kovács is, de én spec még büszke vagyok arra hogy 63-64-es harcosokat a földhöz vágok 59-es mentácskámmal. és bár nem sebzek 5K/skillekkel beérem kisebb lépésekkel is. abban mondjuk én is szoktam gyönyörködni mikor más birodalmakkal való összetűzés közben nekemjönnek a harcosok kapják az áthatolásom, azt menekülnek... pedig még csak közel sincs a G-hez, mindössze magyar szerveren is lehet elég kemény köveket rakni fegyverekbe. csak össze kell válogatni. és ennek vannak nehézségei is, nem lehet mindent készen kapni potom pénzért. tudod, küzdeni kell ;) a mamut sem mászott bele készen sütve grilezve az ősember tányérjába :)
  • Töltöttkáposzta
    Ha nem játszol vele akkor nem is tudhatod hogy milyen 90+os karikkal pvp-zni.
    Nem elég az ha felviszed akkorára a karidat és full P skill.
    Neked lehet elég de akkor kegyetlen szar lennél.
    Itt bónuszolni és kövezni is kell.
    Mellesleg nem az nyer aki először kábít, vagy akit nem tudnak bekábítani.
    Ezen a szinten már szinte mindenkinek van Ájulás ellen immunis pajzsa, és a varázs sebesség is nagy, tehát elég gyorsan pörögnek a skillek.
    Abban is jó pl, h gyönyörködhetünk a skillek kritikus találatában, ha betalál, mert elég nagy szokott lenni.
  • ToCsEk
    hát 2ch van nem lehet egyszerre fent 10000ezer ember...
    amugy meg bonusz kérdése minden, bekábíthat ha 100at sebez rád p-s skillel nah meg ha csapkod 2-3at xD
  • Varikova
    az a 3 nap talán tényleg túlzás volt kicsit. ellenben minden délután mikor vége van az iskolának és mennek föl az emberkék jön a káromkodás skype-on hogy a (nem írom le a jelzőket mert nem örülnének neki egyesek) ddmt már megint nem enged be. ja és egyébként rohadt élvezetes lehet 90-es karikkal egymást csépelni. tulképp az nyer aki hamarabb kábít, illetve akit nem tudnak bekábítani.
  • bigbigle
    ha pénz kell akk ott a vörös erdő és a jágbarlang nem feltétlen kell boltozni max másik karival
  • Töltöttkáposzta
    de ez így van rendjén.
    Ja és már nem játszom mert nem tudok.........
  • Töltöttkáposzta
    hát lehet olyan szerver is hogy 2 nap alatt 99, de akkor legalább 700%-os experience dobásnak kéne lennie.
    A ddmt2-n 300%-os az exp dobás, kivétel az utóbbi hetekben, most megemelték 400*os szorzóra, de ez nem örökké lesz ilyen.
    Én már játszok egy ideje és még mindig csak 86 vagyok, mert ugye közbe venni cuccokat, de az pénz, a pénz meg üzlet tehát el kell adni, szóval nehezen találsz olyan szervert ahol 3 nap alatt fullos vagy :S
  • ToCsEk
    azt kétlem hogy 3nap alatt lvl99-es leszel :)
    amúgy meg pvp szerver a ddmt2.
    és nonstop megy, nem tudom honnan veszed hogy nem működik
  • Varikova
    közel 3 hónappal ezelőtt játszottam a német szerveren. ott a teljes képernyő tele volt a spamokkal, szóval nem csak a magyarok szívják. illetve már abbahagytam az ottanit egy ideje, nem tudom találtak-e ellene csodaszert.
    rizla: aurigán már 29-esek.
    a privát szerver azért szar mert 3 nap alatt 99-es szint P skillek azt utána mit cisnálsz? malmozol? sokan istenítik itt pl a ddmt2-t ami a nap24 órájából 25-ben nem működik. ismerek én is privát szerókat, ki is próbáltam 1-2t, 2 napig jó az de utána csak unatkozik az ember és a magyar szeró sem jó már neki mert az meg "túl lassú". ez olyan mintha egy sima single playeres játékhoz hackeket használnál. (az eredménye legalábbis ahhoz hasonlít, hisz nincsenek nehézséges és akadályok +megállíthatatlan leszel)
  • Töltöttkáposzta
    Amúg meg mihelyst kész megyek Met2-re Diablo-ék privát szerverére.
    Ha itt is tilos a Privát szerver reklámozása akkor bocs bár szerintem szar ez a sazbály.
  • Töltöttkáposzta
    A magyarok nagyon befolyásolhatóak biztos.
    Így is elég szarul áll az ország, még kell ezeknek a kib.szott ferdeszemű g.ciknek is pénzt elcsórni tőlünk.
  • RIZLA
    tegnap mit látok Pegán CH-3, hajnali 1 ora magasságában.....?! 26-os szintü botok ütik a fehér esküket....... nézzetek rájuk, ha van rá idő.

Köszönöm
  • ToCsEk
    én csak annyit mondok hogy csak magyar szerveren vannak ezek a szarok, mi a fenéért nem képesek a reg oldalra berakni capacha rendszert....

amúgy meg privát szerver miért is szar?
  • bigbigle
    de mért pont a magyar metin kell nekik?:)
  • Varikova
    privát szerver egy rakás ratyi. a magyar teammal az össz gond hogy a legtöbb tagja elfogult (persze vannak kivételek). a többi már javarészt a játékosok hibája, hisz nem a team tagok tehetnek róla hogy minden marhasággal őket keresik.
    tocsek, azok a spambotok túlságosan ragaszkodó típusúak. a kraácsonyi event alkalmával mikor a főorkok be lettek rakva vagy 3 főork ráagrózott a kör közepén álló spambotra, így nem lehetett őket megölni. nagy nehezen lekönyörögtük az égből rembrantot majd miután kicsit nyomatékosobban megkértük rá hogy nézze már meg hogy mi is a gondunk ne csak a sablon szöveget fújja ami a spambotokról van ki is bannolta őket. (a hiba nem oldódott mert a őorkok a nagy büdös semmit ütögették tovább) mindazonáltal kb 30 perc múlva 3x annyi spambot jelent meg. csak azt nem értem, hogy ha valóban kínaiak azok a szarok és valóban dinamikus IP-vel rendelkeznek mi a rákért nem tiltják le az összes kínai IP tartományt.
  • ToCsEk
    hát az biztos hogy ott nincs gond velük.
    amúgy azok a ..... map1n állok lvl1es spambotok miért nincsenek még bannolva?
  • ChaosTeam
    Te csak tudod :) Hisz te is GF teamtag vagy millió helyen tudod jól mi hogy működik, mit mondanak meg, mit írnak elő ...stb. :)

Menjetek Privát szerverre azt kész, nincs több gond a "magyar teammel" .
  • ToCsEk
    már rég kiderült, hogy a magyar gm team amatőr banda, semmire sem jók..
  • Varikova
    az még hagyján hogy nem akar konkurenciát de szerintem nem csak arról van szó. elmondom hogy eddig hogy állunk:
    én vagyok auriga piros birodalom top1 céhének a vezére. a Jinno birodalom fele zsoldos szövetséget kötött ellenünk, vagyis miest mi kiküldünk egy kihívást már kezdik szervezni. valahogy mindig benne van az ellenfél céhben 3-4 60-70+os ami ellen megyünk és mindig ugyan az.. gondolom nem véletlen hogy csak kb 20 perccel később fogadja az ellenfél a wart. emelett állandóan azzal jönnek a kék top céhek tagjai hogy "bannolva leszünk" valamint már a pirosak is kezdik, érdekesmód a legtöbb pirosat aki azt mondja hogy csalunk úgy ismertem mint kék birodalomba átment pirosak kis karaktereit. furcsa mód indokolni egyik sem tudja hogy mi is velünk a gond. most állítólag lesz valami nagy durranás és a legjobb, hogy végre tudom kik azok akik fenyegetnek minket. ha minden igaz holnap abba fogom hagyni a metint végérvényesen. a gáz csak a játékban minden máshogy van mint ahogy eltervezik.
    most lehet hogy üldözési mániám van, de sztem rászálltak a céhemre. elkezdenek először azzal bombázni hogy már oszlathatom is, aztán a tagjaimat szekálják hogy bannolva leszünk aztán most 2 tagomat is zárolják ráadásul az egyik csak kérdezett valamit ddmt2-ről híváscseten (sőt, nem is ő kérdezett hanem a fia volt valamire kíváncsi) a másiknak meg a nyakába warrtak egy ddmt2-s accot mikor még életében nem privát szerózott. és ebben még nem az a gáz, hogy fenyegetnek, hisz azt röviden magasról le....om de a gáz hogy Rembrant neve túl sokszor merül fel mint végrehajtó szerv és nem egyszer nagyon úgy tűnik, hogy nem üres fenyegetés a "jóban vagyok rembranttal". és úgy tűnik már tettlegességre is kerül sor. kezdem úgy érezni hogy a gm-ek és a feletteseik enyhén elfogultak (teszem azt a kékekkel szemben, ezt bármelyik auriga piros meg tudja mondani akinek már volt összetűzése kékekkel)
  • ToCsEk
    érthető hogy a fos gf nem akar konkurenciát :D
  • Varikova
    a ddmt2 vadászoknak üzenném hogy a magyar szerón ne kérdezzenek semmit privát szeróról:
    "Marketing, reklámozás vagy más hasonló felhívás/leszólítás a Játékon, annak Weboldalán vagy Fórumán szigorúan tilos. ENNEK ÉRTELMÉBEN TILOS Privát szervereket még NÉV szinten is említeni!" (játékszabályzat 4/A 5. pont)
    ezt mindösze azért másolom meg említem meg mert emiatt bannoltak tegnap 2 tagot a céhemből. ráadásul az egyiknek előhoztak egy olyan ID-t is amit még csak nem is ismer...
    jah, és egyébként fél éves a bann csak azért mert megemlítette valamelyik hogy a ddmt2 nagyon szar.
  • Hurki
    ne offoljátok, amúgy tényleg jó, az 1 dolog, hogy nálad valami gubanc van: kérdezze meg rendszergazdáját internet szolgáltatóját...
  • ToCsEk
    nálam minden ok :)
  • Töltöttkáposzta
    a nagy büdös ló.szt másoknál is ez a hiba...
  • ToCsEk
    hiba az ön készülékében van
  • Töltöttkáposzta
    Tocsek nincs igazad.
    El lett baszva.
    Ha nem lenne elbaszva, nem lenne olyan hogy néhány embernél indítás után hibát észlel és leáll.
    Ha nem lenne elbaszva akkor mindenki tudna játszani normálisan...
    ennyit erről "leülhetsz egyes"...
  • Hurki
    Ez a kiskari feeling megvan már 1 ideje. Mikor januárba kezdtem a WP surám, 69-es testharcossal ört kellett állni ork földön, hogy tudjak normálisan fejlődni o.O, surát lecsapták, jöttem harcossal, az már nem tetszett nekik :D Aztán kicsit fejlődött, már kezdett volna kibontakozni, más népek már tartottak tőle, erre 70+-os saját birodalmi karik nem hagytak nyugodni, mert "unatkoztak" és nekik ezt lehet. Ezt elviseltem még pár hétig, aztán úgy néz ki játék Game Over, majd ha játékosok fele abbahagyja folytatom tovább :) addig is díszeleg a céhtelkem map1-en üresen :D
  • N3o
    Túl sok a kispisti a játékban. A minap húztam volna a 40es kis karim dt első szintjén. A naggyal berántottam úgy nagyjából az egészet, erre odajön a kölyök egy sárga és beleütött. Volt nyelv gyűrűm, egyből írtam neki, hogy ha még 1 ilyet csinál azonnal jelentem. Erre nagyban röhög és közli, hogy ezért nem fogják bannolni, mert majd azt mondja hogy rávittem a mobokat.... Fogtam mobostól termestől lecsaptam párszor a kölyköt, utána már nem pattogott.