melyik szerón? pegán? dracon? vagy hol? mert itt aurigán nem. még sd1-ben is jobban jár az ember ha leszáll a lóról és úgy üti őket mert 4 csopi pókból jó hogyha egyet sikerül beszorítani, de azt is úgy, hogy leszállsz a lóról felszállsz a lóra a csopik mögé mész és beütögeted őket. sd2-ben nem lehet leszállni felszállni mert vagy elhalsz ameddig ügyeskedsz vagy beleütsz egy másik csopiba is. itt még nem darálták nullára az sd2 respawnját. felétek lehet, hogy olcsók a 61-es vértek. itt a +5ös 4 milla.
ja és ami eléggé megbotránkoztató: csak úgy heccből csináltam egy kiskarit, egyik céhtártárs pedig szintén. én a pirosakhoz ő meg a kékekhez. kb 3x annyi cucc esett neki és annak közel a fele extrás volt. mivel ez nekem valamiért nem tetszett csináltam még 2 kiskarit. egyikkel sem tudtam annyi cuccot ütni mint ő, pedig ugyan azt ütöttük csak más birodalomban. erre csináltam egy kék karaktert aminek a teljes két oldal inventorija kb 15 perc alatt megtelt. hát most már értem mért vannak tele a kékek partizánokkal meg egyéb jobbnál jobb cuccokkal, amikről mi itt a pirosaknál max álmodozunk...