2912
-
FGB #1980 a fű az tényleg kicsit túl világos, de amúgy jók lettek a texturák, igaz a stég cölöpei még mindig nagyon kockák :). Más változást eddig nem találtam, csak a texturákat. A skorpió ember nem került vissza sivibe. -
bigbigle #1979 és van valami változás a kinézeten kívül? -
#1978 ma ddmt2n 89ről 90re fejlődtem ch2n vörös végében :)
esett 2elektro, 1 ördögűző, 1 megváltó legyező, 2 ég és föld harang (vagy mi a neve, a 65ös bénábbik) meg 1 harcos fekavért :D
a poén az volt amikor 90es metint elkezdtük 2n verni, és kb a felénél 2 boss jött ki belőle :D fincsi volt :) kidobtak vagy 10m yangot :D -
#1977 ezek szerint berakták az új koreai textúrákat?:) heti firssítés óta nem játszottam dracon :D -
#1976 Ez az új terep.... A sziklák jók lettek, a fák is szépek na de a fű.... Kiégeti a retinám. Tudom asmo ha nem tetszik húzzak máshová... Mind1 csak gondoltam megosztom veletek ezt az amúgy is már észrevett történést. -
#1975 már jó az új kliens, most már letölt mindent -
#1974 áh én nem fogok ezzel bajlódni. -
bigbigle #1973 de az olyan lesz mint ha angol kliensel játszom a ddmt2-t és mellette nem lehet a sima angol metinnel.így lenne akk a magyarral is? -
#1972 értem.
és köszi :) -
#1971 nálam is, de angol és kínai kliens csodákra képes :D -
#1970 http://www.sg.hu/forum.php
bal oldalt beállítások és a nick képhez tudsz képet feltölteni :)
ddmt2-nek 1napja készült el a ch2-je, csináltak egy külön indítót rá, hamarosan csak ezzel fog elindulni, de nekem patch letöltésénél 93%nál megáll az egész :// -
#1969 Ja és továbbá ezen a téren kezdő vagyok úgyhogy pls ne röhögjetek ki.
Hogy lehet a nevedet így átalakítani mint pl.: Neonak vagy Tocseknak vagy Rizlának nem úgy mint nekem meg Varikovának meg hurkinak hogy csak simán a név. -
#1968 Azt lehet tudni hogy lesz e a DDmt2-nek további szervere?
Mert az az 1 nem elég egy kényelmes játékhoz, mert csak az idegeskedés van hogy nem enged fel, mert fullon van. -
#1967 úristen ekkora szart, látszik hogy gf game... hülye németek...
amúgy köszi. -
#1966 Továbbá a metint a C://ProgramFiles/Metin2_Hu/ mappába kell telepíteni ahová eredetileg is akarja rakni, más különben nem fogja megtalálni az exe-jét. Tehát hiába van játékra egy külön partíciód, ne oda rakd mert nem fog menni. -
#1965 BUTA, szerinted ha nem próbáltam volna írtam volna ide? ne nézzél már 10éves madár low pistinek.. -
#1964 Lusta vagy. FÓRUM! Jobbklikk, futtatás rendszergazdaként. -
#1963 van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
win7 64bit, 2perce raktam újra a metint és nem megy :S -
#1962 mielött belépnél, kapcsold ki az a torrentes szart........ -
#1961 Sziasztok. Segítsen valaki légyszi. Belépéskor nem enged fel egyik szerverre sem. 10 alkalomból 1-szer. Ez miért van? ha lehet PÜ-t írjatok. -
#1960 szerintem csak a karid nagy lehet hogy nem 37-es en kéne probálkozni.
Az is fontos hogy milyen faj vagy mert harcos a farmoló kari. -
#1959 ördög metinből mióta jön orkok középső szigetes ezoterikus népség? eddig úgy tudtam hogy csak a templomi ezók jönnek de este dt runon 4. szinten sötét kínzó meg sötét arahan.... ez valami újdonság? -
#1958 én kék vagyok 37es eddig sikerült 1 rib-et ütnöm, mikor volt kesztyűm
apróbb dolgok esnek meg 100-200 yang, lehet a karakterem béna csak, pl 10 könyvből 1 ha bejön, az már jó, a kovácsnál meg már 1 század cuccát otthagytam -
#1957 ez vicces. igazán az. gondolkozzanak már pöppet. ha netalán valaki megfejeli a falat és nem megy át rajta a feje az hiba? inkább azt a bugot kéne megcsinálni ami a majomkaziba még mindig megy. mert Az Tényeg Bug hogy a majmok a falon át közlekednek. ennyi realitás lehetne már a játékban! -
#1956 Nem annak számít. Mindenhol be lehet szorítani őket, még az orkokat is a falba. És igen bug volt, és javítottak is rajta, csak nem sikerül 100%-osan. -
#1955 Szerintem ez hogy beszorítod a falba a mobot nem teljesen szabályos.
Mert bug kihasználásnak számít szerintem. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel. -
#1954 Természetesen pegasus-ról beszélek. Mivel a barlang már nyitva, +5ösön és +6oson esnek a 61es vértek :D -
#1953 melyik szerón? pegán? dracon? vagy hol? mert itt aurigán nem. még sd1-ben is jobban jár az ember ha leszáll a lóról és úgy üti őket mert 4 csopi pókból jó hogyha egyet sikerül beszorítani, de azt is úgy, hogy leszállsz a lóról felszállsz a lóra a csopik mögé mész és beütögeted őket. sd2-ben nem lehet leszállni felszállni mert vagy elhalsz ameddig ügyeskedsz vagy beleütsz egy másik csopiba is. itt még nem darálták nullára az sd2 respawnját. felétek lehet, hogy olcsók a 61-es vértek. itt a +5ös 4 milla.
ja és ami eléggé megbotránkoztató: csak úgy heccből csináltam egy kiskarit, egyik céhtártárs pedig szintén. én a pirosakhoz ő meg a kékekhez. kb 3x annyi cucc esett neki és annak közel a fele extrás volt. mivel ez nekem valamiért nem tetszett csináltam még 2 kiskarit. egyikkel sem tudtam annyi cuccot ütni mint ő, pedig ugyan azt ütöttük csak más birodalomban. erre csináltam egy kék karaktert aminek a teljes két oldal inventorija kb 15 perc alatt megtelt. hát most már értem mért vannak tele a kékek partizánokkal meg egyéb jobbnál jobb cuccokkal, amikről mi itt a pirosaknál max álmodozunk... -
#1952 40% krit G1-en van a segítségnél 120 fölötti int-nél. 113 int-el nekem 32,7% a krit + a 7es mennyei könny füles ami gyöngyözve +7% kritet ad, és ha a kritre megyek rá akkor ott az égkönnye karos ami még +7% krit. Viszont a skilljeim jóval kevesebbet sebeznek mint a harcosé. 2800at sebez a G2es lövés, mondjuk legyezővel jobb, egy magas mágikus sebzésűvel, de az lóról nem jó. Ja és Varikova, be lehet szorítani a falba, csak úgy látszik te nem tudod. Visszavették, nem úgy megy mint anno, de beszorulnak. 3 csoport esetén 9 pókból egy 4-5 beszorul szépen. A többit meg le lehet darálni sillekkel. -
#1951 Azért az a kb 40% krit nem kevés, meg a 13% védelem többlet.... -
#1950 Testinek is lehet nagy védelme, de az más kérdés +8-as pajzzsal 2 csopi kényelmes (nem szeretek futkározni), pajzs nélkül megint csak 2 csoport éssss nem ütnek rám többet a mobok -.-
Varikova: kihagytad hogy minden 2. száguldás besül és egy helybe toporog a kari, kb akkor halsz is.... -
#1949 1 alkalomra jó és az sem 100%-os. Varikova, én 68-as SÁMÁN vagyok, 568-as védelemmel és még nem M-es áldással (13 pont van rajta) Hátul nagy pókoknál egy jobb fajta (nem saját) buffal megy 3-4 csoport lóról. Saját buffal 2-3 csoport. 8120 a Tp-m összesen. Most erre gyúrok, hogy erősebb legyen. Továbbá sd2-be buffot kell vinni, csinálni kell egyet. Nem nehéz. Áldás, segítség, visszavernit M-re tolni és már az is több a semminél. Maxra tolni az int-et és esetleg pár int-es cuccot venni neki. Továbbá test harcosról beszéltél, annak ott az aura ami nemkevéssel dobja meg a támadó értéket, tehát hamar le lehet vakarni a mobokat mert csak ütni ütnek nagyott, halni nagyon gyorsan halnak. Én sámán vagyok a sárkány lövés G2 (nem tolom) és most 1 könyv kell m10 ordításhoz. A segítség m7, áldáson mint mondtam 13 pont, visszavernin meg 1. Szóval csak jól össze kell rakni egy karaktert. 61-es vértet 6oson megveszed alig pénz. 61es 9-es pajzs és már jól is vagy. Meg kell csinálni az emléktárgyas biológus küldit ami +60 védelem. A 61es vértbe meg elég egy 3mas def kő.
Én most hajtok +9es 61es vértre. Már van 3db 7-es. Mondjuk az enyémnek db-ja 6-oson 200k. Harcosé valamivel drágább. Az utolsó vértem +6 de a 4-es def kő hiányzik belőle. A többi (kitérés 4, siettség 4) már benne van. -
#1948 nekem ezek még messze vannak...
ha összehozok egy sárkány tekercset, az megmarad és használhatom többször vagy csak 1 alkalomra jó?
kíváncsi lettem volna asmo véleményére is a majom kazival kapcsolatban, hogy van valamilyen szinthatár a lómedál dobásra? -
#1947 ja, és van 14K tp-d számoljunk csöppet utána: jó esetben testinek van 61-es szinten durván 500 védelme esetleg. bemegy sd2-be. hála egy szervezetnek (nem akarok neveket mondani, gf) a mobok minden 2. ütése krites. kérdés hogy elöl vagy hátul gondolod a fejlődést. hátul 1K-kat sebeznek krittel elől 700-akat. na mármost 20db krites ütés és fekszel.
számoljunk elöl 4 csopira: az 12 pók, minden 2. ütés krit vagyis 12x300+12x700=12000. ha mindegyik pók betol rád 2 ütést akkor marad 2K tp-d amit a méreg szed le amit rád toltak, esetenként pár többször is kritez. kérdés: Le tudod ütni a pókokat gyorsabban, mint hogy 2-t belédütnének? a potidat meg csöszheted (hogy finoman fejezzem ki magam) mert mérgeznek is mintha kényszerből tennék
és hátul: 3 csopi pók mondjuk, 1K-kat kriteznek az 9K egy ütésből és még méreg mellé +-néhány meglepi, pl nem akadnak be a falhoz hanem csúszkálnak mintha jégpálya lenne (szépen kérdezve mennyire reális: a gf vezetőjének feje lecsúszkál-e a falról ha betámasztom és ütöm) nem bírod a végtelenségig...
szóval erről annyit neo, hogy Nem könnyű őket megölni, kaptak egy rakat tp-t még mellé az íjászok már tényleg íjászok és nem mennek a képedbe a pókokat nem tudod falhoz vinni, a mérgezésükre is bejön néha a krit (én is csak lestem mikor megláttam) összegezve: mikor közel 1 hónapja bementem 53-ason pókkaziba elbírtam a végén 1 csopit az elején 4-et. most 58-ason +3Ktp-vel meg +50 védelemmel elején 3 csopi már kiidegel, a végén 1 csopi meg rettenetesen kitartó. ja és nem egy csopi van a végén... ugyanis ha sikerül úgy megütnöd hogy csak 1 csopi menjen oda lehet, hogy senki nem gyilkolászik abban a teremben de van egy kisebb auto respawn (mikor még mindegyik csopi ép) és az fix, hogy alád kerül be. szóval jó esetben 2 csopival futkározhatsz, skilleket meg nem használhatsz annyira tömött. -
#1946 testivel mikor van 500-600 védelmed mondd már el? 70-esen? 80-ason? -
#1945 Akkor röviden. Fejlődni bemész sd2-be van kemény 8k tp-d, a mobok nagyot ütnek, viszont könnyű megölni őket. Max 2-3 csoport ha megy 8k tp-vel 5-600as védelem mellett. Ellenben ha van 12-14k tp-d lazán elbírsz 3-4-5 csoportal is, mert mire levadásszák az összes tp-d megölöd őket. Szóval minél több tp-d van annál jobb. + emellett a védelem is fontos. (valamint a mobhoz viszonyított szinted) -
#1944 szerintem a tp-s cuccok csak párbajra jók. hiába van sok tp-d ha közben potiznod kell mint atom. mondjuk bossok ellen jó a tp-s cucc mert oly mindegy hogy 3500-at sebez vagy 3499-et, ellenben több tp-vel több ideig élsz ;) -
xido #1943 testiként,de teljesen amatőrként én mindig a nagyobb védelmi pontnak hiszek,tehát a halálos +4 a 71 védelmével erősebb egy +4 oroszlán 62 védelménél..ám ha éppen egy +TP az oroszlán,akkor értelem szerű,hogy azt érdemesebb használni..
kardnál azt hallottam,fms a földi harcnál,rib a warlónál válik be jobban. -
xido #1942 map2-esben?..34es szintem még kaptam -
#1941 a céhből, hogy lehet valakit kirúgni?