Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Az a pár ismeretlen cucc meg valami szushi.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gondolom azért írtad ezt mert beraktad boltozni egyik avatárodat(karidat mind1) leraktad a metint tálcára, és amikor visszanéztél, láttad hogy ember formában vagy (nem bolt) és a kezdõ helyen.(ez azt hiszem minden világban a város õrnél van)
Ez azért van mert kinyírták szabad módba a boltodat, sokáig voltál "halott" és automatikusan a város õrnél indultál újra.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Iskolába menet elõtt leülnek a gép elé, fellépnek és szórakoznak, mert látják hogy ilyenkor a nép nagy része alszik vagy legalább is nincs gépközelben és nem tudják õket elverni a nagyok.
Az meg hogy a nagyok más világból vagy éppen a saját világi boltokból öldökölnek, csak egyszerûen bunkóság.
És most nem a 14 évesekre gondolok. 00-06-ig, tehát éjjel (gondolom nem a 12 évesek vannak fent) tele van map2 - rangú metin vadásszal, ez nem is nagy baj, de mind beleüt mindig abba amit én már verek, gondolom nem a gyerekek csinálják.
Másik orkoknál egyre több a PIROS 55-60 környéki játékos, aki azzal szórakozik, hogy öldösi a 3x-4x-es játékosokat, ez miért jó?
Drecon van kékeknél 1 céh, teli van 70+-ossal fele feka vértbe mozog, éjjeli elfoglaltság saját birodalmukba boltokat verni?
Értem én, hogy nem könnyû szintelni 60 felett, na de ne azzal szórakozzunk már, hogy nem lehet játszani, mert mindenhol belekötnek az emberbe.
Kérdésem meddig fajulhat a játék? Lehet még ennél rosszabb? MÁr lassan az SÉ korályok rosszabbak a vérpistiknél, nem lehet ez ellen tenni valamit?
What a feeling? Cycling and beer :D
De az a baj hogy kevés a választék a mennyiségek közül😞
Nebazdmá! Jövõhéten akartam rendelni 90-et!!!
Egy kisebbfajta bevételtõl el fog esni a GF az biztos. De majd rájönnek maguktól.
Ja és miért nem látom fórumon ezt bejelentve? Azért illik szólni errõl.
Egy szóval az olyan dolgokat, amik segítik az egyszerûbb játékot.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
lábaknál: tárgypiacos dolgok + egy két küldi áltak kapott tárgyat, pl: nyelvgyûrû...
Volt egy utcai harc és páran a V2-ben rendezték, mind két oldalról. A GM figyelmeztette a játékosokat, hogy bant kapnak, de war-volt. Mivel egy CH-ból sem lehet belépni a háboruba így csak az utcai harc marad. a Szabály viszont nem rendelkezik errõl az esetrõl. Ha ugy vesszük az utcai harc a GF hibálya mert, nem lehet napok ota belépni a harcmezõre. Így véleményem szerint nem jogos a figyelmeztetés/bann...
Segítenél?
Ez remek. Viszont én ezt honnan tudnám? Nem vagyok és nem is leszek soha sehol GM. Hát csinálják meg. A DT amúgy is k...ttul bugos. Frissítés elõtt miért nem lehet rendesen runolni? 2 nap van amikor a metinnel rendesen lehet játtszani az a frissítés utáni 2 nap. Csütörtök péntek. Szerdán frissítés miatt nem vasárnap hétfõ kedd meg azért mert már szar.
Dt-re meg azért nincs szabály, mert ha nem tudnád a DT szerencsésen annyira xar, hogy GM nem tud teleportálni DT magasabb szintjeire, így ha 2-es szinten nem megy ki valami hiába panaszkodsz a GM nem tud odamenni...
Arra lennék még kíváncsi, hogy miért nincs DT runra is szabályzat? Ha a 2. szinten megkérünk valakit, hogy távozzon, annak monduk távoznia kellene mert bannt kapna. Akadályoz minket a tovább haladásban. Erre csinálj szabályzatot, mind a 3 nemzetnek jobb lenne.
Ja és még valami minden GM tesz a pvp szabály érdekében? Csak mert már a fél birodalmat bannolni kellett volna mindenhonnan. A szabály ellenére is ütik egymást mindenhol.
Ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni máshová. Ennyi.
A negatív rangúakra is vonatkozik a támadási tilalom. Nem érdekelnek a nyavajgások, a negatívaknak is egyszer ki kell menni a városból, ha játszani, fejlõdni akar... akkor meg már lehet püfölni. Ennyi.
33-as szinten? nem tudom, ha menta vagy akkor ajánlom az orkoknál a bruti speci szigetet, testi vagy más kaszt esetében nem tudom, sámánnal aszem map2-n még de vittem már 34-es testit a szigetre és mondta, hogy az neki még erõs...
szerintetek 33as szinten hol lehet jól fejlõdni?
A LaoCe ugye az nem tiltott név?
Kedvesem, ez az aláírás már nagyon régi.Samurai nem a metinen kezdett, hanem izé....virtuálís freedom-fighterként.Valahogy mindíg sikerül neki híres-hírhedtté válni.<#vigyor5>#vigyor5><#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
Kicsit megtelt a hócipõm, és kinyírtam.
Viszont megismertem pár jó arc rendrevigyázót.
<#zavart1>#zavart1><#miaz>#miaz>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Boltokat szétverni?<#wow2>#wow2>
Unalomból idegesíteni, bántani másokat?<#wilting>#wilting>
A szexet nem próbáltad még? Ajánlom, hátha normálisodsz tõle.<#wink>#wink>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Kérdésem a következõ....a negativ ranguakkal mi lessz? Mert egyre többet látom, hogy ne ölj meg, mert mész a fórumra... -.- Banolva leszel, mert a városon belül ölsz.....és hasonlok.
A miheztartás végett, erre jo lenne választ kapni, és/vagy/ átfogalmazni ezt az uj szabályt.
Bár az érdekes lenne, ha az a válasz jönne rá, hogy azt sem szabad..... mert akkor már elég nagy a baj.
Köszönöm.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
1 Emberek vagyunk kérem szépen
2 Én fizetek a játékért nem keveset, szeretnék nyugodtan vásárolni
3 Akinek az új szabály nem tetszik CS ott kiélheti mindenki öldökölõs hajlamait...
What a feeling? Cycling and beer :D