Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy hogy hosszú ideje boltozik vele.

Még egy dolgot nem értek. Hogy lehet valaki 1-es szinten Lovagias rangú????

N3o
Káposzta, 20-30k-ba megveszem minden glyph kövedet. Ha 100 van akkor is megveszem mindet 😄

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

párom tegnap 17 kõért kapott 51 nagy zöld löttyit.

Töltöttkáposzta
Hu most hogy így megtudtam h mire jó, gondolom nem ér majd sokat mert nem a leghasznosabb dolgok lehetnek benne.
Az a pár ismeretlen cucc meg valami szushi.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Töltöttkáposzta
A bolt asszem nem zár be soha, csak ha kilépsz.
Gondolom azért írtad ezt mert beraktad boltozni egyik avatárodat(karidat mind1) leraktad a metint tálcára, és amikor visszanéztél, láttad hogy ember formában vagy (nem bolt) és a kezdõ helyen.(ez azt hiszem minden világban a város õrnél van)
Ez azért van mert kinyírták szabad módba a boltodat, sokáig voltál "halott" és automatikusan a város õrnél indultál újra.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
12 évesek is lehetnek, ha el vannak kényeztetve mint pl egyik haverom most nem mondok nevet.
Iskolába menet elõtt leülnek a gép elé, fellépnek és szórakoznak, mert látják hogy ilyenkor a nép nagy része alszik vagy legalább is nincs gépközelben és nem tudják õket elverni a nagyok.
Az meg hogy a nagyok más világból vagy éppen a saját világi boltokból öldökölnek, csak egyszerûen bunkóság.

Hurki
Miért van az, hogy egyre több a bunkó játékos metinen?
És most nem a 14 évesekre gondolok. 00-06-ig, tehát éjjel (gondolom nem a 12 évesek vannak fent) tele van map2 - rangú metin vadásszal, ez nem is nagy baj, de mind beleüt mindig abba amit én már verek, gondolom nem a gyerekek csinálják.
Másik orkoknál egyre több a PIROS 55-60 környéki játékos, aki azzal szórakozik, hogy öldösi a 3x-4x-es játékosokat, ez miért jó?
Drecon van kékeknél 1 céh, teli van 70+-ossal fele feka vértbe mozog, éjjeli elfoglaltság saját birodalmukba boltokat verni?
Értem én, hogy nem könnyû szintelni 60 felett, na de ne azzal szórakozzunk már, hogy nem lehet játszani, mert mindenhol belekötnek az emberbe.
Kérdésem meddig fajulhat a játék? Lehet még ennél rosszabb? MÁr lassan az SÉ korályok rosszabbak a vérpistiknél, nem lehet ez ellen tenni valamit?

What a feeling? Cycling and beer :D

Egy bolt meddig van "nyitva"? Van valami idõtartam ami után a bolt magától "bezár", esetleg a cuccok is eltûnnek?

ChaosTeam
Jó kérdés, lehet azért nem lett bejelentve, mert nekem se szólt róla senki.... utánakérdezek, hogy mivan...
ToCsEk
gáz itt az egész magyar GF szerver, többi külföldi szerver simán veri minden tekintetben...

N3o
De konkrétan az SMS tûnt el, de már mindenfélét hallottam errõl. Ideiglenesen tûnt el úgy néz ki mert sok volt vele a gebasz, sokan jelezték vissza, hogy nem kapták meg...stb Csak, hogy errõl valakinek azért tájékoztatni kellett volna a "népet" de áááá ez a magyar stílus.

Töltöttkáposzta
Viszont a telefonos hívás lehetõségnél mobillal is hívhatsz oda van írva.
De az a baj hogy kevés a választék a mennyiségek közül😞

Töltöttkáposzta
Megszûnt?
Nebazdmá! Jövõhéten akartam rendelni 90-et!!!

N3o
Nekem 100x jobb kérdésem van. Miért tûnt el az SMS-es SÉ rendelési mód? Ki volt az az idióta aki ezt kitalálta, hogy vegyék ki. Nagyon remélem, hogy ez ideiglenes, és nemsokára vissza lesz téve.

Egy kisebbfajta bevételtõl el fog esni a GF az biztos. De majd rájönnek maguktól.

Ja és miért nem látom fórumon ezt bejelentve? Azért illik szólni errõl.

Töltöttkáposzta
Én is ezt a kérdést akartam feltenni.

a számûzöttek barlangja az a lélekbarlang?

ToCsEk
oda kis szinten értelmetlen belépni 😊 bár buffereknek jó lehet.

Töltöttkáposzta
Én úgy hallottam hogy kis szinten ezekkel kell majd a lélekbarlangba beélpni

Töltöttkáposzta
Az isten nõ könnyet is oda lehet betenni.
Egy szóval az olyan dolgokat, amik segítik az egyszerûbb játékot.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

a Glyph Kõ mire jó? Még sose hallottam róla.

Varikova
a céhtagok rangjának összeállításánál a "kézmûves" rész mit takar?

ja meg a karma áldást is oda tudod tenni a lábakhoz.

jobb felsõ sarok: ninja nyilat tud tenni, többi kari semmit.
lábaknál: tárgypiacos dolgok + egy két küldi áltak kapott tárgyat, pl: nyelvgyûrû...

Hunner
A karakter lapomon van 3 rész, ami üres a lábam mellett jobbról, balról és a jobb felsõ sarok. Ide miket lehet betenni?

Hello sziasztok én a lélek barlanga ddtm2 servern el akadtam midne feket ha lépek elöre akko ki lép ojan mint ha játék hiba lenne a msáik karimmal is beragdtam mármnt azzal csak el tévedtem kéne nekem térkép de nagyon mert nincs hozzá nem lehet megcsintni az m-el segitsete válaszotokatz elöre is köszönöm
Asmo!
Volt egy utcai harc és páran a V2-ben rendezték, mind két oldalról. A GM figyelmeztette a játékosokat, hogy bant kapnak, de war-volt. Mivel egy CH-ból sem lehet belépni a háboruba így csak az utcai harc marad. a Szabály viszont nem rendelkezik errõl az esetrõl. Ha ugy vesszük az utcai harc a GF hibálya mert, nem lehet napok ota belépni a harcmezõre. Így véleményem szerint nem jogos a figyelmeztetés/bann...
Segítenél?

Varikova
mondok jobbat. már rég bannolni kelett volna a játékot. a bossok piszok nagy bug kihasználást rendeznek. múltkor esett nekem egy lovaglás könyv a templom végi jött a drága sötét vezetõ beküldött a falba kijönni nem tudtam, karaktercserére átbakott a templom elejére mire visszaértem a könyv természetesen eltûnt. a fõork a múltkor végig ütött a templom épületén, na már msot bug kihasználásnak számít -e hogy beüt az a ratyi a templom falába így kicsit könnyebben ütöm le, amennyiben a farkam sem tehet arról, hogy az a gané egyáltalán be tud ütni más épületekbe, falakba és rosszkor rossz helyen álltam? démon királyt is csipázom, felmentünk 2-en hogy majd leverjük kb fél perccel az után hogy nekimentünk a dk-nak a társam már a falban volt és cseszhette én meg 56-os mentával akkor fogom egyedül leverni a dk-t ha anyit sebez a heves csapásával mint én az 1-es kardütésemmel és annyira kapja a sebzést mint a vadkutya a P-s áthatolást.

N3o
Már megtettem. Majd javasold mindenkinek aki panaszkodni fog bármire is.

ChaosTeam
Megoldás, menj játszani mással máshova.
N3o
Figyelmeztethet itt mindenkit, akkor is ütni fogják egymást.

Ez remek. Viszont én ezt honnan tudnám? Nem vagyok és nem is leszek soha sehol GM. Hát csinálják meg. A DT amúgy is k...ttul bugos. Frissítés elõtt miért nem lehet rendesen runolni? 2 nap van amikor a metinnel rendesen lehet játtszani az a frissítés utáni 2 nap. Csütörtök péntek. Szerdán frissítés miatt nem vasárnap hétfõ kedd meg azért mert már szar.

ChaosTeam
Ha elolvastad volna és felfogtad volna - a jól kiemelt részt - akkor tudnád, hogy a GM elsõként csak figyelmeztet, de nem tilt.... de mind1, ezt bonyolult felfogni 😊 Megértem 😊

Dt-re meg azért nincs szabály, mert ha nem tudnád a DT szerencsésen annyira xar, hogy GM nem tud teleportálni DT magasabb szintjeire, így ha 2-es szinten nem megy ki valami hiába panaszkodsz a GM nem tud odamenni...
N3o
Na örülök, hogy nem okoztam csalódást.

Arra lennék még kíváncsi, hogy miért nincs DT runra is szabályzat? Ha a 2. szinten megkérünk valakit, hogy távozzon, annak monduk távoznia kellene mert bannt kapna. Akadályoz minket a tovább haladásban. Erre csinálj szabályzatot, mind a 3 nemzetnek jobb lenne.

Ja és még valami minden GM tesz a pvp szabály érdekében? Csak mert már a fél birodalmat bannolni kellett volna mindenhonnan. A szabály ellenére is ütik egymást mindenhol.

ChaosTeam
Meg se lepõdök a hozzászólásodon, pont ilyet vártam tõled 😊

Ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni máshová. Ennyi.

A negatív rangúakra is vonatkozik a támadási tilalom. Nem érdekelnek a nyavajgások, a negatívaknak is egyszer ki kell menni a városból, ha játszani, fejlõdni akar... akkor meg már lehet püfölni. Ennyi.
Töltöttkáposzta
ddmt2 regjét le kéne már zárni mert alig akar felengedni.

Varikova
szimplán rákattintasz a boltra, de ahhoz vagy odajön õ a ti map1-etekre árusítani vagy te mész oda hozzájuk.
33-as szinten? nem tudom, ha menta vagy akkor ajánlom az orkoknál a bruti speci szigetet, testi vagy más kaszt esetében nem tudom, sámánnal aszem map2-n még de vittem már 34-es testit a szigetre és mondta, hogy az neki még erõs...

Hunner
egy másik birodalombeli boltját, hogy látom? hogy tudom megnyitni?
szerintetek 33as szinten hol lehet jól fejlõdni?

Asmo!
A LaoCe ugye az nem tiltott név?

Varikova
számomra nem szórakoztató, viszont (ez a rész lehet hogy kicsit nagykéûnek fog hatni) én megtehetem, hogy szórakozásképp háborúkat hírdetgetek és azon élem ki gyolkolászós hajlamaimat. persze msot rövid pórázon van a céh. még pár milla yang és megvan auriga elsõ telke, amennyiben a kékek nem elõznek be 😊

Kalóz Pepi
off

Kedvesem, ez az aláírás már nagyon régi.Samurai nem a metinen kezdett, hanem izé....virtuálís freedom-fighterként.Valahogy mindíg sikerül neki híres-hírhedtté válni.<#vigyor5><#nemtudom><#miaz>
Kicsit megtelt a hócipõm, és kinyírtam.
Viszont megismertem pár jó arc rendrevigyázót.
<#zavart1><#miaz>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Hunner
egy másik birodalombeli boltját, hogy látom? hogy tudom megnyitni?

Kalóz Pepi
És neked szórakoztató 30lvl-el kisebbeket gyakni?<#wow2>
Boltokat szétverni?<#wow2>
Unalomból idegesíteni, bántani másokat?<#wilting>

A szexet nem próbáltad még? Ajánlom, hátha normálisodsz tõle.<#wink>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

RIZLA
Asmo!

Kérdésem a következõ....a negativ ranguakkal mi lessz? Mert egyre többet látom, hogy ne ölj meg, mert mész a fórumra... -.- Banolva leszel, mert a városon belül ölsz.....és hasonlok.
A miheztartás végett, erre jo lenne választ kapni, és/vagy/ átfogalmazni ezt az uj szabályt.
Bár az érdekes lenne, ha az a válasz jönne rá, hogy azt sem szabad..... mert akkor már elég nagy a baj.

Köszönöm.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Varikova
na én ezt szoktam tenni 😊 ha nagyon felcseszik az agyam hagyom a metint és inkább megyek cs-zni. elég gyakran megyek is, szinte mindig felidegelnek. ha pvp-zek általában az a vége hogy rákábítok az ellenre tolnám az áthatolást és csúszok hátrafele. idegesítõ, fõleg ha nem talál pedig a közvetlen közelében voltam és aztán amikor lever (2,5K-s sebzéseket nem kapnak, még szép hogy nem én gyõzök 3 szinttel nagyobb testi ellen) írogat hogy ilyen gané vagyok olyan gané vagyok...

Hurki
Hát oké, de átmenni más birodalmakba és ott ölni, saját birodalomban szabad módban vandálkodni...
1 Emberek vagyunk kérem szépen
2 Én fizetek a játékért nem keveset, szeretnék nyugodtan vásárolni
3 Akinek az új szabály nem tetszik CS ott kiélheti mindenki öldökölõs hajlamait...

What a feeling? Cycling and beer :D

Varikova
azt látom, hogy nekem már így 56-os szinten is rohadt lassú és unalmas a fejlõdés. ez 65 felett nyilván még lasabb és még unalmasabb. valahogy muszáj némi szórakozást vinni a játékba....